exitpc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Χαιρετω το φορουμ Εχω ψηθει τωρα τελευταια να παρω ηλεκτρικο ποδηλατο για την μεταφορα μου πιο πολυ απο το σπιτι στη δουλεια.8 χιλιομετρα πηγαινε-ελα. Ποιο πολυ για θεμα οικονομιας αλλα και να γυμναστω λιγο...(πολυ λιγο). Οι ηδη κατεχοντες το αντικειμενο εχουν να με συμβουλεψουν κατι?Κατι που πρεπει να λαβω υποψιν μου οπωσδηποτε? ΥΓ.οχι ποιο μοντελο να παρω,εχω καταληξει πανω κατω Ευχαριστω
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δεν έχω ηλεκτρονικό ποδήλατο, αλλά από αυτά που ξέρω το πιο σημαντικό είναι η μπαταρία. Ενημερώσου πόσο κοστίζει και πόσο χρόνο ζωής έχει. Αυτό είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, αυτοκίνητα, κτλ υπερβολικά ακριβές μπαταρίες που δεν αξίζει να αντικατασταθουν.
Lanike71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 8 χιλιόμετρα είναι καλή απόσταση και για απλό ποδήλατο.
exitpc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Lanike71 είπε 8 χιλιόμετρα είναι καλή απόσταση και για απλό ποδήλατο. Οταν πηγαινω ουτε το καταλαβαινω,εναι κατηφορικος ο δρομος.Στην επιστροφη ομως,δε μου φτανει η κουραση μου απο τη δουλεια,εχω και 4 χιλιομετρα συνεχως πεταλι...φτανω σπιτι μουσκεμα στον ιδρωτα.Το καλοκαιρι εχει 37 βαθμους κιολας. Το εκανα μια εβδομαδα αλλα δε τραβαγε το ολο θεμα
Ison_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Επίσης, πριν το αγοράσεις, φρόντισε να έχεις χώρο που θα το αφήνεις με ασφάλεια, είτε είσαι σπίτι είτε στη δουλειά. Τέτοια ποδήλατα κάνουν φτερά με το που γυρίσεις το κεφάλι... 1 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Σκουτερακι? Ένα καλό ηλεκτρικό ποδήλατο θα σε βγει κοντά στα 2 με 2.5κ€. Πόσα σκοπεύεις να δώσεις?
exitpc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Σκουτερακι? Ένα καλό ηλεκτρικό ποδήλατο θα σε βγει κοντά στα 2 με 2.5κ€. Πόσα σκοπεύεις να δώσεις? Δε με ενδιαφερει απο βενζινοκινητα τιποτα.Ευχαριστω παντως ααα.τα ηλεκτρικα εννοεις Τα τσεκαρω τωρα.Δεν ειναι κακη ιδεα! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από exitpc 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, exitpc είπε Δε με ενδιαφερει απο βενζινοκινητα τιποτα.Ευχαριστω παντως ααα.τα ηλεκτρικα εννοεις Τα τσεκαρω τωρα.Δεν ειναι κακη ιδεα! Ναι σόρρυ δεν το έγραψα σωστά. Και δεν θέλει και πετάλι.
exitpc Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Τα scooter τα απεκλησα τελικα. Εκανα test ride σε ενα specialized που ειχαν διαθεσιμο σε ενα καταστημα της περιοχης και πραγματικα εντυπωσιάστικα Κατέληξα στο cube acid one 500...σε 20 μερες ερχετε..
ILIAS GR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δε ξέρω ρε παιδιά. Και γω ήθελα να πάρω ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ, αλλά με προβλημάτισε η περίπτωση ενός γείτονά μου. Αγόρασε ένα και υποτίθεται καλό της τάξης των 1800 ευρώ. Ήταν πάνω από 65 και δεν ήθελε να μπλέξει με διπλώματα και τέτοια, το χριζόταν για να διανύει μια απόσταση από το σπίτι του στο σπίτι της κόρης του για να προσέχει τα εγγόνια του. Μια απόσταση περίπου 8,5 – 10 χιλ. άντε 20 με την επιστροφή. Χωρίς υψομετρικές διακυμάνσεις και αδύνατος. Στην επιστροφή με το ζόρι ερχόταν ο άνθρωπος. Όταν το αγόρασε του είπαν ότι άνετα θα κάνει 60 χιλ. γκρίνιαξε, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε, του λέγαν για ελαττωματική μπαταρία την άλλαξαν αλλά τίποτα! Όταν αγρίεψε πολύ και τους απείλησε με μηνύσεις, του φέραν ( μου το έδειξε και μένα) ένα χαρτί στην αλλοδαπή που λέει ότι πρέπει να πηδαλάει και αυτός και πως ο ηλεκτροκινητήρας είναι μόνο για υποβοήθηση. Κάτι που δεν το ανάφεραν οι εισαγωγείς στην αρχή.
exitpc Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, ILIAS GR είπε πως ο ηλεκτροκινητήρας είναι μόνο για υποβοήθηση ετσι ειναι...πρεπει να κανεις πεταλι και εσυ.Αλλα απλα γυρνας τα ποδια σου.Δε χρειαζετε να βαλεις δυναμη.
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δεν ξερω, αλλα γαμανε τα onewheel ή boosted board (το 1ο εχει μεγαλυτερη ανεκτικοτητα ως προς τα κιλα). Anyway, πηρε η μητερα μου με 1κ για τον ιδιο λογο, και την εχει σωσει. Δεν ξερω τι μαρκα, αλλα της το προτειναν στο καταστημα (ειναι και γνωστοι)
alexstoubis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τυχαια το ειδα στο linked in και δεν ειναι ακριβο να το φτιαξεις, ουτε ακριβο να το πεις σε καποιον να το φτιαξει... εχω ψηθει αρκετα να το κανω.υπερβολικα πολυ. **ενας δυνητικος ποδηλατης, που του αρεσουν οι πατεντες. προσωπικα το καβαλαω εδω και χρονια για τις μετακινησεις μου(κανονικο ποδηλατο), αν εξαιρεσεις τον ιδρωτα στο γυρνα με εχει σωσει απειρες φορες σαν τιμη δεν πρεπει να ξεπερναει τα 300 ευρω, κεντρο, 2 μπαταριες αυτοκινητου για να φτασει τα 24v ηλεκτρονικη(το τσιπακι) και δε ξερω τι αλλο... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από alexstoubis
exitpc Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, alexstoubis είπε Τυχαια το ειδα στο linked in και δεν ειναι ακριβο να το φτιαξεις, ουτε ακριβο να το πεις σε καποιον να το φτιαξει... εχω ψηθει αρκετα να το κανω.υπερβολικα πολυ. **ενας δυνητικος ποδηλατης, που του αρεσουν οι πατεντες. προσωπικα το καβαλαω εδω και χρονια για τις μετακινησεις μου(κανονικο ποδηλατο), αν εξαιρεσεις τον ιδρωτα στο γυρνα με εχει σωσει απειρες φορες σαν τιμη δεν πρεπει να ξεπερναει τα 300 ευρω, κεντρο, 2 μπαταριες αυτοκινητου για να φτασει τα 24v ηλεκτρονικη(το τσιπακι) και δε ξερω τι αλλο... Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να ασχοληθω με κατι τετοιο.Δεν το εχω ως ανθρωπος. Θα χαρω να δω το δικο σου οταν το φτιαξεις ομως
exitpc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 τελικα πηρα αυτο (https://www.cube.eu/cz/2018/e-bikes/mountain/hardtail/acid/cube-acid-hybrid-one-500-29-blacknwhite-2018/) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μεγαλη αυτονομια (200+ χιλ στο eco 80 στο turbo) και πολυ ποιοτικο.Η διαδρομη πηγαινε/ελα στη δουλεια παιχνιδακι και χωρις ιδρωτα.Σημερα πηγα και θαλασσα (32χλμ συνολο) και ολα οκ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα