Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, από χθες τρέχει παντού προσφορά η QE49Q7F στα 999€ είτε απο 1400 είτε απο 1500.

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV49-QE49Q7FAMT.htm

Και στο skroutz κάτω απο 1335€ δεν υπάρχει.

https://www.skroutz.gr/s/10837524/Samsung-QE49Q7F.html

Κατ αρχάς νομίζω ότι σ αυτά τα λεφτά είναι καλή ευκαιρία αλλα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι μέχρι το Μουντιάλ θα βγάλουν προσφορές κοντά σ αυτό το ποσό σε 49-50 ίντσες σε μοντέλα 2018 (samsung, lg, sony) ή μόνο τα περσυνά για ξεστοκάρισμα ?

Γιατί αν είναι να μην περιμένω τζάμπα μέχρι τότε μιας και απο 2017 μοντέλα δε νομίζω να βρώ κατι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Έχουν μεγάλη διαφορά αυτές οι σειρές στην εικόνα από τα φτηνά μοντέλα στις ίδιες ίντσες; Γιατί μιλάμε για υπερδιπλάσια τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα @@ του περισσότερου κόσμου η ενεργειακή κλάση (5€ το χρόνο παραπάνω θα πληρώσεις και κάτι έγινε).

Το λυπηρό είναι ότι την τιμή αυτή την είχε πριν από 1 χρόνο η απόλυτα αντίστοιχη 55άρα KS7000.

Ψάχνει για λαλάκες η Samsung...

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ.

5€ το χρονο αν παιζει μονο τηλεοραση στο σπιτι ή εχεις ψυγειο κουζινα ερκοντισιον κλπ Α++ Αλλιως μονο 5€ το χρονο δεν θα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ίντσες είναι λίγες,για να την ευχαριστηθείς πρέπει να κάθεσαι στα 2 μέτρα. 

Μάλλον τους έμειναν στοκ και θέλουν να τις διώξουν. 

Πάντως για εμένα προσφορά δεν είναι. 

Επεξ/σία από tiniakos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

1000 ευρω για 49 ιντσες?

ουτε καν

Ναι αλλα την βαζεις μεσα στο αμαξι :D
Oι 50αρες ειναι οτι ηταν οι 32αρες πριν μια 12ετια. 

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εικόνα στις QLED είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από αυτή των entry μοντέλων. Ειδικά σε φωτεινά δωμάτια είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ η διαφορά. Και δεν μιλάω για το 100αρι πανελ , true HDR , εύρος χρωματικής παλέτας , κλπ.

Η σειρά αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ είσοδο στην τηλεόραση και έρχεται με εξωτερική συσκευή με 10+ εισόδους η οποία συνδέεται με την τηλεόραση με οπτική ίνα.

Το πληκτρολόγιο επίσης ότι πιο ποιοτικό έχετε πιάσει και υπάρχει εγγύηση 10 χρόνια για burn in.

Παρολα αυτά το 1000ρικο δεν είναι λίγο. 

«Κάτοχος της 65αρας 65Q8C»

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν βαλουν την 55αρα σε αυτα τα χρηματα θα γινει χαμος (και να θα την χτυπαγα και εγω).

1120,00€ είχαν την επίπεδη(F) 55άρα στο Public κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο το πρωί. 

Τελικά ο κολλητός πήρε την 49άρα στα 999, γιατί στο μέρος που τοποθετείται η TV δεν χωρούσε η 55άρα. 

Επεξ/σία από lgre_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...