1988panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εξαιρετικό ηχείο από άποψη ήχου και σχεδίασης. Το μόνο μείον του ίσως είναι το βάρος όσον αφορά τη φορητότητα. Επόμενη τιμή skroutz 148,99€ + μεταφορικά http://www.mediamarkt.gr/el/product/_marshall-stockwell-black-4091390-1173753.html https://www.skroutz.gr/s/8065703/Marshall-Stockwell-Portable-Bluetooth-Speaker.html
slk200gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) γμτ εγω περιμενω μια προσφορα το MARSHALL Kilburn ,αυτο τι λεει ρε παιδεια εχει δυναμη γιατι πηρα το Jbl και εφαγα φολα σε ισχυει Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από slk200gr
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλη ποιοτητα, καλος ηχος αλλα ολα αυτα εχουν ενα κακο...Αν τα αφησεις κανα 6μηνο αφορτιστα κλαις την μπαταρια...Την πατησα μια φορα και πλεον καθε 3μηνο το πολυ καθομαι και φορτιζω μπαταριες..... (και δεν ειναι δυσκολο να την παθεις, στην αρχη ειναι το ουαου αλλα μετα μενει στο ραφι).
konstantinos86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, slk200gr είπε γμτ εγω περιμενω μια προσφορα το MARSHALL Kilburn ,αυτο τι λεει ρε παιδεια εχει δυναμη γιατι πηρα το Jbl και εφαγα φολα σε ισχυει Φίλε μου το είχα και γω στα υπόψιν μου το killburn αλλά τώρα που βγήκε αυτό το εψαξα λίγο και από κάτι συγκριτικα που διάβασα χάνει λίγο αυτό σε σχέση με το killburn σε αυξημενη ένταση αλλά είναι αρκετά πιο ελαφρύ και βολικό για μεταφορά. Σκέψου ότι το άλλο ζυγίζει γύρω στα 3+ κιλά ενώ αυτό γύρω στο 1+. Εγώ έριξα μια παραγγελία και ο θεός βοηθός. Νομίζω θα μείνω ευχαριστημένος αλλά δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς. Σκέψου ότι έχω jbl και μου φαίνεται μια χαρά και απ ότι διαβάζω αυτά δεν έχουν καμία σχέση με jbl Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από konstantinos86
serafeimgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το έχω εδώ και δύο χρόνια και είναι καταπληκτικό. Η τιμή αυτή είναι πάρα πολύ καλή. Έχουν και μια θήκη γι'αυτό το ηχείο που μπορείτε να βρείτε που λειτουργεί σαν τις θήκες των tablet.
slk200gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, konstantinos86 είπε Φίλε μου το είχα και γω στα υπόψιν μου το killburn αλλά τώρα που βγήκε αυτό το εψαξα λίγο και από κάτι συγκριτικα που διάβασα χάνει λίγο αυτό σε σχέση με το killburn σε αυξημενη ένταση αλλά είναι αρκετά πιο ελαφρύ και βολικό για μεταφορά. Σκέψου ότι το άλλο ζυγίζει γύρω στα 3+ κιλά ενώ αυτό γύρω στο 1+. Εγώ έριξα μια παραγγελία και ο θεός βοηθός. Νομίζω θα μείνω ευχαριστημένος αλλά δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς. Σκέψου ότι έχω jbl και μου φαίνεται μια χαρά και απ ότι διαβάζω αυτά δεν έχουν καμία σχέση με jbl ετσι νομιζα και για τα jbl που ηταν σε προσφορα αλλα μολις τα εβαλα εφαγα απογοητευση και τα πουλησα μιση τιμη κατω 4 λεπτά πριν, serafeimgr είπε Το έχω εδώ και δύο χρόνια και είναι καταπληκτικό. Η τιμή αυτή είναι πάρα πολύ καλή. Έχουν και μια θήκη γι'αυτό το ηχείο που μπορείτε να βρείτε που λειτουργεί σαν τις θήκες των tablet. απο ενταση ?για την ποιοτητα δεν αμφιβαλλω
s2117 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, slk200gr είπε ετσι νομιζα και για τα jbl που ηταν σε προσφορα αλλα μολις τα εβαλα εφαγα απογοητευση και τα πουλησα μιση τιμη κατω απο ενταση ?για την ποιοτητα δεν αμφιβαλλω 2*10 watt λέει, οπότε δε νομίζω να μας παίρνει και τα αυτιά.. 2
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, serafeimgr είπε Το έχω εδώ και δύο χρόνια και είναι καταπληκτικό. Η τιμή αυτή είναι πάρα πολύ καλή. Έχουν και μια θήκη γι'αυτό το ηχείο που μπορείτε να βρείτε που λειτουργεί σαν τις θήκες των tablet. Βάλε λινκ με την θήκη.
1988panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, slk200gr είπε απο ενταση ?για την ποιοτητα δεν αμφιβαλλω Ήμουν στον επάνω όροφο του γραφείου και ήταν σαν να το έχω δίπλα μου. Είναι αρκετά καλή. 1
1988panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Νταξει μη φανταστείς κανονικό όροφο, σαν πατάρι ένα πράγμα αλλά έπαιζε αρκετά δυνατά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Ήμουν στον επάνω όροφο του γραφείου και ήταν σαν να το έχω δίπλα μου. Είναι αρκετά καλή. 10 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Νταξει μη φανταστείς κανονικό όροφο, σαν πατάρι ένα πράγμα αλλά έπαιζε αρκετά δυνατά. Χαχαχα, τι μου θυμησες!!! 1
kostiger Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Χαχαχα, τι μου θυμησες!!! Spike Jonze και τα μυαλα στο blender! Επος..
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η ενταση ειναι εντελως υποκειμενικη, πχ το Jabra Solemate MAX που εχω για πολλους ειναι πολυ δυνατο, για εμενα ειναι μετριο προς δυνατο. Αν μπορειτε ακουστε πριν αγορασετε. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Salvation81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα