ASDIC Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απλο USB στικ αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει απο μακρες και ποιοτητες. Εχω ξεμεινει με ενα παλιο 4 GB στικ απο 10ετιας. Προοριζεται για απλη χρηση και αποθηκευση/μεταφορα αρχειων ισως κανα λειτουργικο που και που. Κατα προτιμηση απο Αμαζον.co.uk Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, ASDIC είπε Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απλο USB στικ αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει απο μακρες και ποιοτητες. Εχω ξεμεινει με ενα παλιο 4 GB στικ απο 10ετιας. Προοριζεται για απλη χρηση και αποθηκευση/μεταφορα αρχειων ισως κανα λειτουργικο που και που. Κατα προτιμηση απο Αμαζον.co.uk Ευχαριστω. Καλησπέρα, Ένα σχετικά καλό (ΙΜΗΟ) φθηνό φλασάκι είναι το Kingston Datatraveler G4 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 kingston ειναι ωραια usb stick.οπως και sandisk και corsair.καλο θα ειναι να παρειςκατι Usb 3 που σχεδον ολα προς τα εκει πανε.δεν υπαρχει λογος να παρεις καποιος γρηγορο.καποιες εταιρειες βγαζουν καποια μοντελα τα οποια ειναι λαστιχενια απεξω και ψιλο αδιαβροχα με μικρη διαφορα στην τιμη. βγαζει και η corsair και η Kingston>(εχω απο Kingston) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα