GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, Mr V είπε Και έβαλες μια περιποιημένη μαϊμού που μετά από λίγο κίτρινισε... Ούτε καν, η οθόνη ήταν άριστη, μην πω 99% ίδια με την εργοστασιακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laziokos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 720p οθόνη σε 5,6' εν έτη 2018... 720p είναι μια χαρά...ακόμα και εν έτη 2018...εφόσον το τιμολογεις το πολύ κάνα 90αρι ευρώ.. Τώρα να ζητάς 300 για το 720p...πρέπει να επισκεφθούν κανένα ειδικό... Η μάλλον καλύτερα αυτοί που τα αγοράζουν. 4 ώρες πριν, Gparion είπε Αυτο το μακρόστενο μονο σε μενα δεν μαρεσει? Ούτε σε εμένα καθόλου...αλλά θα φάμε στο κεφάλι ότι αρέσει στην πλειοψηφία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, gnsX είπε Δεν βρίσκω λόγο να πάρεις Edge αν είναι να του βάλεις χοντρή θήκη, είναι ένα χαρακτηριστικό εμφάνισης κυρίως. Εγώ το λέω ανθεκτικό καθώς σου είπα ότι μου χει πέσει ουκ ολίγες φορές, από κομοδίνο, από το γραφείο,στον δρόμο πηγαίνοντας να το βάλω στην τσέπη, πηγαίνοντας να το βγάλω απ την τσέπη κοκ. Επίσης φίλος μου έχει το S6 Edge+ και μπροστά μου μόνο έχει πέσει 2-3 και φοράει μια θήκη σιλικόνης. Συμφωνώ μαζί σου, είναι κόσμημα που δεν θα έπρεπε καν να φοράει θήκη. Προφανώς στους φίλους μου η ήταν ο τρόπος που έπεσε και την επαθαν ή είχε κατασκευαστικές μικροδιαφορές, πχ διαφορετική κόλλα στην οθόνη και δν έχει ελαστικότητα όσο χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 720p οθόνη σε 5,6' εν έτη 2018... Εδω βαζουν στα λαπτοπ 720 σε 15" στις 5 και 6 κολλησες.. 1 ώρα πριν, laziokos είπε 720p είναι μια χαρά...ακόμα και εν έτη 2018...εφόσον το τιμολογεις το πολύ κάνα 90αρι ευρώ.. Τώρα να ζητάς 300 για το 720p...πρέπει να επισκεφθούν κανένα ειδικό... Η μάλλον καλύτερα αυτοί που τα αγοράζουν. Η αληθεια ειναι τα 720 για 6" μια χαρα είναι.. εκτος και αν κοιτας την οθονη στα 10 εκτατοστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, laziokos είπε 720p είναι μια χαρά...ακόμα και εν έτη 2018...εφόσον το τιμολογεις το πολύ κάνα 90αρι ευρώ.. Τώρα να ζητάς 300 για το 720p...πρέπει να επισκεφθούν κανένα ειδικό... Η μάλλον καλύτερα αυτοί που τα αγοράζουν. Ούτε σε εμένα καθόλου...αλλά θα φάμε στο κεφάλι ότι αρέσει στην πλειοψηφία... 309€ ζητάνε. αχαχαχαχαχα πλακα μας κανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ακριβά, για αυτά που προσφέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, gnsX είπε S6 Edge, δεν φτάνουν ούτε τα δάχτυλα του ποδιού για να μετρήσω τις τούμπες που έχει φάει και παραμένει άθικτο αλλά όχι αγρατσουνιστο, μια slim θήκη του χω. Σου σπάσε με τη μία εσένα; S7 edge αρκετά ανθεκτικό και εμένα με μια slim θήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Και δε παιρνω απο τον ινσομνια τον ιδιο κανενα mi mix 2 η κανενα ς7 edge η one plus 3T η γενικοτερα ποιο δυνατη συσκευη σε κατασταση καινουργιου😎 Και δε παιρνω απο τον ινσομνια τον ιδιο κανενα mi mix 2 η κανενα ς7 edge η one plus 3T η γενικοτερα ποιο δυνατη συσκευη σε κατασταση καινουργιου😎Η mi note 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gparion Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, laziokos είπε 720p είναι μια χαρά...ακόμα και εν έτη 2018...εφόσον το τιμολογεις το πολύ κάνα 90αρι ευρώ.. Τώρα να ζητάς 300 για το 720p...πρέπει να επισκεφθούν κανένα ειδικό... Η μάλλον καλύτερα αυτοί που τα αγοράζουν. Ούτε σε εμένα καθόλου...αλλά θα φάμε στο κεφάλι ότι αρέσει στην πλειοψηφία... Γκρουπάκι στο φβ ...διαμαρτυρίες ...ντισλάικ... κακό... επανάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα