Προς το περιεχόμενο

Νέα Galaxy A6 και Galaxy A6+ από τη Samsung με μακρόστενες οθόνες Super AMOLED (Update)

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο νέες συσκευές ανακοίνωσε η Samsung με μακρόστενες οθόνες 18.5:9 τεχνολογίας Super AMOLED και όμορφο μεταλλικό σχεδιασμό. Οι νέες συσκευές της Samsung έχουν τις ονομασίες Galaxy A6 και Galaxy A6+.

Η διαγώνιος της οθόνης του Galaxy A6 (2018) είναι 5.6 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 1480 x 720 pixels. Η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels (f:/1.9) και έχει το δικό της LED flash ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα επίσης 16 Megapixels αλλά και σε “φωτεινότερο” σύστημα φακών (f:/1.7).

Στο εσωτερικό του Galaxy A6 βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή συχνότητας λειτουργίας 1,6GHz που συνοδεύεται από 3GB ή 4GB RAM και από 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα (μέσω microSD και μέχρι 256GB). Η μπαταρία του Galaxy A6 που έχει διαστάσεις 149,9 x 70,8 x 7,7 χιλιοστά διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 8.0 Oreo όπως συμβαίνει και με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το Galaxy A6+.

Το Samsung Galaxy A6+ (2018) διαθέτει οθόνη 6,0 ιντσών με αναλογία πλευρών 18.5:9 ανάλυσης Full HD+, και πιο συγκεκριμένα 2220 x 1080 pixels. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 24 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.7 ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που βασίζεται σε ισάριθμους αισθητήρες στα 16 Megapixels (f:/1.7) και 5,0 Megapixels (f:/1.9). Χάρη στη διπλή κύρια κάμερα ενεργοποιούνται “bokeh” εφέ και μοναδικά “μοτίβα θαμπώματος” του παρασκηνίου σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Ο επεξεργαστής είναι υψηλότερα χρονισμένος και στα 1,8GHz και είναι επίσης οκταπύρηνος και συνοδεύεται από 3GB ή 4GB RAM και από 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα (μέσω microSD και μέχρι 256GB), όπως δηλαδή και στην περίπτωση του απλού Galaxy A6. Η μπαταρία επίσης είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, στα 3500mAh. Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy A6+ είναι 160,2 x 75,7 x 7,9 χιλιοστά.

Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν 4G LTE Cat.6 με 2CA, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC και GPS. Επιπλέον υποστηρίζουν Dolby Atmos (headphones), Bixby Vision, Bixby Home, Bixby Reminder και Samsung Pay. Τα νέα smartphones της Samsung θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Λατινική Αμερική και αργότερα στη Ν. Κορέα, Αφρική και Κίνα. Η Samsung δεν αποκάλυψε τις τιμές τους*.

5ae971ebdc43b_Galaxy-A6-and-Galaxy-A62.jpg.a6f770cba9806efc18b278b61c6fae7e.jpg

*Update: Σύμφωνα με τη Samsung, τα Galaxy A6 (2018) και Galaxy A6+ (2018) θα στοιχίζουν €309 και €369 αντίστοιχα και θα κυκλοφορήσουν σε Purple, Gold, Blue και Black.

GSMArena

PhoneArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Το κυριότερο θέμα είναι να μην σπάνε οι οθόνες όταν κάθεσαι δίπλα και κλάνεις όπως γίνεται με τα edge

Πες και για το κόστος των οθονών ,που του 10 μοντέλο έχουν ακόμη 100€,και αντιγραφές βγαίνουν 2-3..

13 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Πες και για το κόστος των οθονών ,που του 10 μοντέλο έχουν ακόμη 100€,και αντιγραφές βγαίνουν 2-3..

Μα αν δεν σπάνε, δεν έχεις θέμα με το κόστος. Βεβαια αν στοιχίζουν και λιγότερο ακόμα καλύτερα

• Like 1

1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

Το κυριότερο θέμα είναι να μην σπάνε οι οθόνες όταν κάθεσαι δίπλα και κλάνεις όπως γίνεται με τα edge

S6 Edge, δεν φτάνουν ούτε τα δάχτυλα του ποδιού για να μετρήσω τις τούμπες που έχει φάει και παραμένει άθικτο αλλά όχι αγρατσουνιστο, μια slim θήκη του χω.

Σου σπάσε με τη μία εσένα;

33 λεπτά πριν, gnsX είπε

S6 Edge, δεν φτάνουν ούτε τα δάχτυλα του ποδιού για να μετρήσω τις τούμπες που έχει φάει και παραμένει άθικτο αλλά όχι αγρατσουνιστο, μια slim θήκη του χω.

Σου σπάσε με τη μία εσένα;

Προσωπικά δεν έχω edge διότι το θεωρώ πεταμένα λεφτά και δν μου αρεσει. 2 φίλοι μου που το έχουν με χοντρές θήκες κιόλας για αυτό τον λόγο, του ενός του έπεσε από τον καναπέ στο πάτωμα και ραγισε και του άλλου του έπεσε από τον πάγκο εργασίας του και νέκρωσε η μισή. Δεν το λες και ανθεκτικό. Να προσθέσω ότι και οι 2 έδωσαν 200+ για οθόνη γιατί η σαμσουνγκ δεν αλλάζει το κρύσταλλο μόνο η την οθόνη από κάτω αλλά τα βάζει πακέτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Προσωπικά δεν έχω edge διότι το θεωρώ πεταμένα λεφτά και δν μου αρεσει. 2 φίλοι μου που το έχουν με χοντρές θήκες κιόλας για αυτό τον λόγο, του ενός του έπεσε από τον καναπέ στο πάτωμα και ραγισε και του άλλου του έπεσε από τον πάγκο εργασίας του και νέκρωσε η μισή. Δεν το λες και ανθεκτικό. Να προσθέσω ότι και οι 2 έδωσαν 200+ για οθόνη γιατί η σαμσουνγκ δεν αλλάζει το κρύσταλλο μόνο η την οθόνη από κάτω αλλά τα βάζει πακέτο 

Καμία εταιρεία δεν αλλάζει μόνο το γυαλί λόγω κέρδους. Εγώ όταν είχα σπάσει το lg g3 πήρα τηλέφωνο στα κεντρικα service στην Θεσσαλονίκη και είπα να αλλαχτεί μόνο το γυαλί. Με είπανε ότι δεν γίνεται αυτό λόγω πολιτικής της εταιρείας και όταν τους ρώτησα αν μπορούν να το κάνουν γενικώς μου είπανε ναι μπορούμε αλλά δεν το κάνουμε. 

Ετσι εκεί που το κόστος θα ήταν πάνω κάτω 20-25€ εκτοξεύθηκε στα 140€ για να αλλαχτεί οθόνη και γυαλί μαζί. Τεσπά, πάλι καλά που υπάρχει και η Κίνα και την γλύτωσα τότε με 40€.

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis

21 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καμία εταιρεία δεν αλλάζει μόνο το γυαλί λόγω κέρδους. Εγώ όταν είχα σπάσει το lg g3 πήρα τηλέφωνο στα κεντρικα service στην Θεσσαλονίκη και είπα να αλλαχτεί μόνο το γυαλί. Με είπανε ότι δεν γίνεται αυτό λόγω πολιτικής της εταιρείας και όταν τους ρώτησα αν μπορούν να το κάνουν γενικώς μου είπανε ναι μπορούμε αλλά δεν το κάνουμε. 

Ετσι εκεί που το κόστος θα ήταν πάνω κάτω 20-25€ εκτοξεύθηκε στα 140€ για να αλλαχτεί οθόνη και γυαλί μαζί. Τεσπά, πάλι καλά που υπάρχει και η Κίνα και την γλύτωσα τότε με 40€.

Και έβαλες μια περιποιημένη μαϊμού που μετά από λίγο κίτρινισε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Δεν βρίσκω λόγο να πάρεις Edge αν είναι να του βάλεις χοντρή θήκη, είναι ένα χαρακτηριστικό εμφάνισης κυρίως.

Εγώ το λέω ανθεκτικό καθώς σου είπα ότι μου χει πέσει ουκ ολίγες φορές, από κομοδίνο, από το γραφείο,στον δρόμο πηγαίνοντας να το βάλω στην τσέπη, πηγαίνοντας να το βγάλω απ την τσέπη κοκ. Επίσης φίλος μου έχει το S6 Edge+ και μπροστά μου μόνο έχει πέσει 2-3  και φοράει μια θήκη σιλικόνης.

Επεξ/σία από gnsX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...