Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το θέμα αυτό είναι

Να μην περάσει τελωνείο.

Αν περάσει,τι να το κάνω μετά,να περιμένω να πάρω τα λεφτά μου πίσω,να στέλνω μηνύματα και διάφορα άλλα.

Πληρώνω priority direct στο banggood και κραταω ήσυχο το κεφάλι μου.

• Like 1
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Είναι με Belgium Registered πάντως, που κατά πάσα πιθανότητα δεν περνάει τελωνείο και έρχεται και σχετικά γρήγορα. Υπάρχει και η επιλογή για shipping insurance με 3,6€ για έξτρα ασφάλεια αποζημίωσης σε περίπτωση τελωνείου.

Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε τελική ανάλυση.

Το Shipping insurance ειναι για ασφαλεια τελωνειου ή για ασφλαεια του πακετου αμα χαθει ή καταστραφη κατα την μεταφορα??

Γιατι νομιζα η ασφαλεια τελωνειου ηταν γυρω στα 20 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε η  Oclean μου, με βελγικό.πέρασε αέρα.όταν σταματήσει με βελγικό το συζητάμε.όσοι δεν θέλετε μην αγοράζετε και μην γράφετε τα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα είναι να προστατεύουμε τον κόσμο και όχι να παίζει με πιθανότητες,και ίσως και αν και ήμουν τυχερός που δεν πέρασε.

Καλύτερα στα 100% σίγουρα.

Εδώ είμαστε για να γράφουμε εμπειρίες και για σίγουρες απαντησεις,όχι ίσως και αν!!

Όποιος θέλει να ψάχνει βέβαια ψάχνετε...

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
22 ώρες πριν, apostolispk είπε

Το Shipping insurance ειναι για ασφαλεια τελωνειου ή για ασφλαεια του πακετου αμα χαθει ή καταστραφη κατα την μεταφορα??

Γιατι νομιζα η ασφαλεια τελωνειου ηταν γυρω στα 20 ευρω.

Ειναι για το 2ο. Βεβαια σε τετοια περιπτωση του τραβας ενα paypal dispute και στρώνουν. Δεν χρειάζεται να το πληρώσεις (αποψη μου)

Δημοσ.
Στις 25/6/2018 στις 1:01 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Είναι με Belgium Registered πάντως, που κατά πάσα πιθανότητα δεν περνάει τελωνείο και έρχεται και σχετικά γρήγορα. Υπάρχει και η επιλογή για shipping insurance με 3,6€ για έξτρα ασφάλεια αποζημίωσης σε περίπτωση τελωνείου.

Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε τελική ανάλυση.

Εγώ σήμερα μόλις έβαλα παραγγελία το Stratos σε σκρουτζομάγαζο το οποίο διαθέτει και φυσικό κατάστημα (βασικό για εμένα), καλύτερα 30-40 ευρώ παραπάνω, αγορά από σκρουτζομάγαζο , παράδοση την επόμενη μέρα και εγγύηση 100% χωρίς π@@ριες κινέζικες με βάση το θέμα που φαίνεται στο επισυναπτόμενο screen από το Global page των κατόχων amazfit (έχω ήδη το Pace, αγορά από Banggood με κουπόνι στα 78€)

Στο μεταξύ ρε παιδιά η Infoquest έχει ξεφύγει, το Pace το έχει στα 178€!!!

χιαομι.JPG

Στις 15/6/2018 στις 11:45 ΠΜ, lionheart75 είπε

Αυτή την αυτοσυγκράτησή σου να είχα! :D 

Καλά αυτό δεν παίζει, δειτε τις τιμές του Pace και θα καταλάβετε ότι με 100αρι δεν πρόκειται να το δούμε στο διάστημα αυτό, σε κάνά χρόνο και με κουπόνι μπορεί

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με το 100% εγγύηση δεν έχει πολύ βάση και εξηγώ. Η Xiaomi δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία εδώ οπότε ότι εγγύηση πάρεις είναι καθαρά εγγύηση καταστήματος και όχι αντιπροσωπείας.

Δημοσ.

Το Bip έχει το ίδιο hardware καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και στοιχίζει 58 ευρώ για όσους το θέλουν για τρέξιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, termitiss είπε

Αυτό με το 100% εγγύηση δεν έχει πολύ βάση και εξηγώ. Η Xiaomi δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία εδώ οπότε ότι εγγύηση πάρεις είναι καθαρά εγγύηση καταστήματος και όχι αντιπροσωπείας.

Συμφωνώ αλλά βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας είσαι καλυμμένος, δεν μπορεί να μην σε καλύψει το κατάστημα, ειδικά αν έχει και φυσική παρουσία σαν μαγαζί.Στην τελική αν δεν στο επισκευάσει μπορεί να στο αντικαταστήσει. Στην Κίνα πως να πας να τους τα κάνεις λίμπα?!!

Επεξ/σία από crossmo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opera είπε

Το Bip έχει το ίδιο hardware καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και στοιχίζει 58 ευρώ για όσους το θέλουν για τρέξιμο.

Δεν έχει το ίδιο hardware, έχει άλλο επεξεργαστή, μνήμη, οθόνη, δυνατότητες, διαφορετική αδιαβροχοποίηση και άλλα πολλά...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, opera είπε

Μήπως εννοείς το το πρώτο amazfit?

To bip δεν έχει καμία σχέση, περισσότερο πλησιάζει σε λειτουργίες το mi band 2 παρά το stratos

Δημοσ.

Σχετικά με το Bip και το τρέξιμο συμφέρει σε σχέση με το stratos γιατί λέγοντας hardware εννοώ gps και heart rate sensor,όσο για την αδιαβροχοποίηση για τρέξιμο είναι αρκετή και τα 58 ευρώ αστείο ποσό για όσα προσφέρει.

Για κάποιον που τώρα ξεκινά να τρέχει και δε διαθέτει πολλά χρήματα το συνιστώ.

Αυτά κρίνοντας ως δρομέας και κάτoxος garmin 910xt. 

• Like 1
Δημοσ.

Γρήγορη ερωτηση:

Το πήρα για φίλο που ήδη έχει το mi band 2 εδώ κ ένα χρόνο.

Φορεμένα κ τα δυο στο ίδιο χέρι περασμένο τελευταίο firmwareκ ίδιες ρυθμίσεις σε κιλά υχοος κλπ το stratos μετράει περίπου 15 βήματα λιγότερα κάθε 50 που λέει το mi band 2...τι παιζει?χαλασμένο αισθητήρα??

Δημοσ.

εγω απο τις κρητικες που ακουσα καταλαβα οτι για να εχουν τα προϊόντα τους σε τοσο χαμηλή τιμη πρεπει να αγοραζουν τις παρτιδες που μπορει να εχουν καποιο ελαττωμα...π.χ. ειδα πολλους να τους βγαζει μια κιτρινη γραμμη στο κινητο που πηραν και αργοτερα για να το στειλουν πισω επρεπε να πληρωσουν 2 φορες τελωνειο καθος δεν θα επεστρεφε στην αποθηκη απο την οποια αρχικα σταλθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...