Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

Θα κρατηθώ και θα περιμένω να το χτυπήσω το φθινόπωρο που θα το βρίσκεις με 100€. 😎

Αυτή την αυτοσυγκράτησή σου να είχα! :D 

• Like 4
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρομοίως...ίσως σε κάθε τιμή έχει ορισμένο αριθμό τεμαχίων και τώρα ανέβηκε αφού πωλήθηκε η πρώτη φουρνιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο, άλλαξε

https://www.geekmaxi.com/en/wearables-original-xiaomi-huami-amazfit-stratos-smart-sports-watch-2-version-134-inch-25d-screen-5atm-water-resistant-gps-706.html

Με κωδικό κουπονιού qtUcTqZ3 -15€ =154,99 + 5,53€ την UPS,  μέσω Γερμανίας =160,52€

Επεξ/σία από termitiss
Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 10:19 ΠΜ, k_dinos είπε

https://www.honorbuy.com/1310-huami-amazfit-stratos-smart-sports-watch-2-black.html

149.39€ το έχει
+ 17 μεταφορικά για Ευρωπαική αποθήκη και αποφυγή τελωνείου , παράδοση σε 3 - 5 μέρες
- 5€ κουπόνι έκτωσης που το βρίσκεις με οποιοδήποτε google search. (πχ έχα στην τύχη που βρήκα και δούλεψε: PEREZ5OFF)

Δεν παίζει πουθενά φθηνότερα, σε amazon de και uk βγαίνει κοντά στα 200 με τα μεταφορικά.

Σκρουτζ από 225+
https://www.skroutz.gr/s/14388963/Xiaomi-Amazfit-2.html?from=most-popular&keyphrase=amazfit+2

Σε geekbying ισως να βγαίνει το ίδιο, αλλα με φόβο τελωνείου, καθυστέρησης κτλ

Η τιμή του στην Ελλάδα βλέπω τώρα έχει πέσει στα 185€ ετοιμοπαράδοτο...για διαφορά 20-25€ δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά από εξωτερικό (εκτός κι αν είναι κατάστημα με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών) ....για 30+ ευρώ διαφορά κι εγώ θα μπορεί να το προτιμούσα απ΄έξω.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Η τιμή του στην Ελλάδα βλέπω τώρα έχει πέσει στα 185€ ετοιμοπαράδοτο...για διαφορά 20-25€ δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά από εξωτερικό (εκτός κι αν είναι κατάστημα με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών) ....για 30+ ευρώ διαφορά κι εγώ θα μπορεί να το προτιμούσα απ΄έξω.

Δεν είναι και λίγα τα 20-25€ 

Εγώ αν φτάσει η διαφορά κανένα 10αρικακι θα το έπαιρνα από Ελλάδα.

Τώρα να περιμένεις πχ 8-10 μέρες για να γλυτώσεις κανένα 25αρι μια χαρά είναι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vgiozo είπε

Μπερεκετι για όσους μπορούν να το πάρουν με τιμολόγιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, smpt είπε

από hong Kong όμως.

και Gearbest, εγώ δεν ξανα αγοράζω από εκεί που να μου κοπεί το χέρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, termitiss είπε

και Gearbest, εγώ δεν ξανα αγοράζω από εκεί που να μου κοπεί το χέρι

Έτσι ακριβώς

Όταν τα λέω εγώ για αυτους,ότι δεν αξίζουν για αντικείμενα αξίας,παρά μόνο πράγματα να παίρνεις από εκεί 2-3€ μερικοί λένε,ελααα μωρεεε αξίζει το κατάστημα. 

Μέχρι να έρθει η ώρα τους είναι,που θα γίνει κάτι και θα τους κάνουν τους "Κινέζους"  ;) (αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά,που δεν ξέρουν τι έγινε,του περίμενε μωρέ καμιά 20αρια μέρες,και τέτοια όμορφα)

Στην τελική ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.....

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι με Belgium Registered πάντως, που κατά πάσα πιθανότητα δεν περνάει τελωνείο και έρχεται και σχετικά γρήγορα. Υπάρχει και η επιλογή για shipping insurance με 3,6€ για έξτρα ασφάλεια αποζημίωσης σε περίπτωση τελωνείου.

Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε τελική ανάλυση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Είναι με Belgium Registered πάντως, που κατά πάσα πιθανότητα δεν περνάει τελωνείο και έρχεται και σχετικά γρήγορα. Υπάρχει και η επιλογή για shipping insurance με 3,6€ για έξτρα ασφάλεια αποζημίωσης σε περίπτωση τελωνείου.

Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε τελική ανάλυση.

Το είπες μόνος σου, κατά πάσα πιθανότητα..... Με πιθανότητες παίζεις. Κ αν πεταχτεί κανένας τώρα και γράψει ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω, ας μας πουν πόσοι τα πήραν και μετά από πόσα μηνύματα και πόσο πρήξιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...