Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε

Το link εμφανίζει αν δεν κάνω λάθος αποθήκη από Κίνα και όχι Βέλγιο....

Από Κίνα έρχεται με belgium registered απλά έρχεται Ελλάδα μέσω Βελγίου που περνάει τελωνείο εκεί :) . Η τιμή είναι τελική. Εγώ χτες παρέλαβα ένα amazfit pace με belgium registered από gearbest.

• Like 2
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zygorito είπε

Από Κίνα έρχεται με belgium registered απλά έρχεται Ελλάδα μέσω Βελγίου που περνάει τελωνείο εκεί :) . Η τιμή είναι τελική. Εγώ χτες παρέλαβα ένα amazfit pace με belgium registered από gearbest.

Και το priority line ουσιαστικά σημαίνει ότι αποφεύγεις το τελωνείο ή το αποφεύγεις έτσι κι αλλιως;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το τελωνείο αλλάζει την τιμή;;

Αν μπει τελωνείο και κριθεί εκεί οτι ξεπερνάει το επιτρεπτό όριο τοτε θα εκτελωνιστει και θα πληρώσεις κάποια χρήματα παραπανω ανάλογα την αξία του προϊόντος. Κάποιοι τα ξέρουν καλυτερα και γνωρίζουν πως υπολογίζεται το τελικό ποσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωστε +20€ και πάρτε το από ένα σκρτουζτομάγαζο να τελειωνετε. Σου δίνουν και εγγύηση 1χρόνο και είσαι σίγουρος ότι θα ειναι με αγγλική ρομ και όχι κινέζικη. Δεν είναι και η χαοτική διαφορά σε σχέση με κινεζομάγαζα.

BTW το ρολόι είναι ότι πιο value for money παίζει σε sport/smart watch. Μπορεί να μην έχει καμιά σουπερ ουάου amoled οπως το gear s3 frontier. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις (το always on είναι άριστο), δε σβήνει τελείως μαυρη οθόνη. Επίσης η μπαταρία είναι θεική αν το εχεις σαν απλό ρολόι. Πάνω απο εβδομάδα. Τέλος πάει μέχρι και 50μ βάθος στη θάλασσα και μπορείς να πατάς και κουμπιά (σημαντικό!), κάτι που δεν κάνουν πολλά ρολόγια smart

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Τι μας κάνεις τώρα! Είσαι ωραίος! :) 

όποιος ψάχνει βρίσκει :-)  κρίμα γι αυτούς που βιάστηκαν να το πάρουν στα 161

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χάλασε και ο κόσμος, με 10 ευρώ παραπάνω το πήρανε 1,5 μήνα νωρίτερα όταν ελλάδα είχε κοντά στα 230. (μαζί με αυτούς και εγώ)

Αναλογικά, ήταν καλύτερη προσφορά τότε.

Καλό πάντως είναι που πέφτει η τιμή, όσοι περισσότεροι το έχουμε τόσο για καλύτερο για υποστήριξη, ανταλλαγή απόψεων, συμβουλές για εφαρμογές κτλ

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι υπήρχε εδώ κ ένα μήνα η προσφορά, εγώ το είδα σήμερα εδώ στο φόρουμ. Τέλος πάντων, όποιος το θέλει πλέον έχει καλή τιμή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...