stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, bikey77 είπε Είναι σίγουρα Xiaomi; Στο site λέει Huami... Μήπως φορτίζει με... μπανάνες; https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/225894168-Who-is-Amazfit-?mobile_site=true Με λίγα λόγια για αυτούς που βαριουνται το διάβασμα. Amazfit = huami Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από stelios18120
bikey77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/225894168-Who-is-Amazfit-?mobile_site=true Με λίγα λόγια για αυτούς που βαριουνται το διάβασμα. Amazfit = huami "Amazfit is owned by Huami, the exclusive provider of wearable technology for Xiaomi" Δεν ήταν θέμα βαρεμάρας, απλά δεν το γνώριζα.
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, bikey77 είπε "Amazfit is owned by Huami, the exclusive provider of wearable technology for Xiaomi" Δεν ήταν θέμα βαρεμάρας, απλά δεν το γνώριζα. Δεν είπα ότι βαριέσαι εσύ,απλά επειδή είναι άρθρο και θα το δουνε και αλλοι και μπορεί να βαρεθουν να διαβασουν Πάντως το θετικό είναι ότι είναι γνήσιο τελικά 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Γυαλί έχει βάλει κανένας αντί για ζελατίνα; δν θέλω να πάω στο 2ς γιατί και με το sapphire πάλι γρατζουνιεται
ge-lyk Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Γυαλί έχει βάλει κανένας αντί για ζελατίνα; δν θέλω να πάω στο 2ς γιατί και με το sapphire πάλι γρατζουνιεται ...εαν είναι όντως sapphire crystal, μου φαίνεται απίθανο να γρατζουνιστει 1
dothraki Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 ευχαριστημένοι οι κατοχοι του stratos....;;;;; πείτε κάτι ρε παιδιά μπας και το αποφασισουμε. 1
Camel4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατοχος εδω και 1+ εβδομαδα περιπου... Το ρολοι σαν εμφανιση "δειχνει πιο ακριβο απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι" αλλα και κατασκευαστικα δεν σου βγαζει κατι το φθηνο εκτος ισως απο το λουρακι του, αλλα ειναι κατι το οποιο το αλλαζεις ευκολα.Παντως απο το χερι μου δεν βγηκε το φοραω ανελλιπως ανεξαρτητως της περιστασης. Σαν χαρακτηριστικα αυτα που προσφερει σ'αυτη την τιμη δυσκολα βρισκεις κατι αναλογο παρα μονο σε πιο ακριβα μοντελα. Προσωπικα το ηθελα και γι'αυτο το πηρα, για αθλητικες δραστηριοτητες (τρεξιμο) και εως τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. GPS ακριβες και γρηγορο,εφαρμογη στο κινητο αρκετα καλη (υπαρχουν βεβαια και καλυτερες βλεπε Garmin Connect) με πολλα στοιχεια μετα απο καθε ασκηση (+ οτι μπορεις να συνδεσεις το ρολοι με λογαριασμο Strava αν εχεις),η πληροφοριες που σου δινει ειναι υπεραρκετες π.χ η ασκηση που εκανες τι αποτελεσμα ειχε στο σωμα σου,ποσο πρεπει να ξεκουραστεις μεχρι το επομενο run,μπορεις να φορτωσεις δικα σου προγραμματα για τρεξιμο(διαλλειματικες),μπορει να σου προτεινει προγραμμα προετοιμασιας για 5k,10k,ημιμαραθωνιο,μαραθωνιο κτλ κτλ. Φυσικα εκτος απο τρεξιμο εχει και για αλλα αθληματα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει. Το μονο μειον σε ολα αυτα ειναι ο μετρητης παλμων κατι ομως που ειναι αναμενομενο σε ολα τα ρολογια που εχουν μετρητη παλμων.Δηλαδη... σε κατασταση ηρεμιας ολα καλα.Η μετρηση που σε δειχνει ειναι ακριβης (προφανως ομως οχι και 100%).Κατα την διαρκεια της ασκησης ομως μετα απο καποια ωρα αρχιζει και χανει...αρκετα...περιπου 10 με 20 παλμους κατω...τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση...Πιο συγκεκριμενα εχω κανει μεχρι στιγμης 5 run σε διαρκεια ολα απο τουλαχιστον 1 ωρα και παραπανω το καθενα.Στα 4 απο αυτα παντα μετα απο αρκετα λεπτα δηλαδη πανω απο 40-50 λεπτα αρχισε να χανει προς τα κατω.Δοκιμασα και με σφιχτο το λουρακι στο χερι και με πιο χαλαρο το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Στο τελευταιο run που εκανα ομως εριξα μια ματια στο πως προτεινει η εταιρια να φορας το ρολοι κατα την διαρκεια της ασκησης(αναφερει το ρολοι να εχει αποσταση 2 δαχτυλα απο την αρχη του καρπου και να ειναι το λουρακι του σφιχτο ωστε το ρολοι να μην κουνιεται κατα την διαρκεια της ασκησης) οποτε το εφαρμοσα αυτο και σε τρεξιμο περιπου 70 λεπτων δεν εχασε καθολου τους παλμους.Αλλα προς το παρον δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η λυση,θα φανει στο μελλον.Παντως διαβασα σε forum οτι το θεμα με τους παλμους ειναι bug απο το Pace το οποιο συνεχιζεται και στο Stratos. Επιμενω στο θεμα μετρησης των παλμων γιατι για καποιον που θελει το ρολοι για τις αθλητικες δραστηριοτητες η μετρηση των παλμων ειναι το πιο σημαντικο απο ολα + οτι η Huami συνεργαστηκε για πρωτη φορα με την Firstbeat για να σου δειχνει το VO2max Fitness Level ή Real-Time Performance Condition και αλλα.Ολες αυτες οι μετρησεις βασιζονται και στους παλμους οποτε αν ειναι λαθος οι μετρησεις τοτε και τα αποτελεσματα που σου βγαζει ειναι λαθος... Το θετικο βεβαια ειναι οτι μπορεις να παρεις εναν παλμογραφο ο οποιος ειναι ακριβης 100% και με bluetooth να τον συνδεσεις με το ρολοι και ολα καλα! Τελος η μπαταρια ειναι πολυ καλη (πρωτη φορτιση στο 100% περασαν 5 μερες και κατι ωρες μεχρι την επομενη φορτιση και η μπαταρια ηταν ακομη στο 20%) ***το ρολοι σε airplane mode οπότε κλειστο bluetooth εκτος οταν εκανα συνδεση με το κινητο και την εφαρμογη του,χωρις notifications και το backlight ανενεργο)*** Η οθονη (always on display) σε συνθηκες ειτε εξωτερικου ειτε εσωτερικου φωτισμου πολυ καλη χωρις κατα την γνωμη μου να σ'αφηνει με το στομα ανοιχτο αλλα ευκρινεστατη, σε εσωτερικο χωρο ομως με χαμηλο φωτισμο ή και καθολου, η οθονη φαινεται λιγο.Υπαρχει φυσικα και το backlight με ρυθμιση με levels φωτεινοτητας ή σε auto αλλα εμενα δεν μ'αρεσει και το εχω απενεργοποιημενο. Οποτε: -στο καθαρο αθλητικο κομματι το ρολοι ειναι πληρης χωρις ομως τα διαφορα προβληματακια του που ισως καποια απο αυτα λυθουν με μελλοντικα update.Σε συνδιασμο ομως αυτα που δινει και την τιμη του για καποιον που δεν θελει να δωσει απο 200++ ευρω η επιλογη του Stratos ειναι σχεδον μονοδρομος. -σαν smartwatch δεν ξερω να απαντησω γιατι δεν το κανω κυριως χρηση ως τετοιο.Ναι εχει notifications,μπορεις να βαλεις διαφορες εφαρμογες,custom roms,να αλλαξεις watchfaces,να περασεις μουσικη και αλλα αρκετα αλλα προσωπικα δεν τα εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω αποψη. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Camel4 4 1
txcellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Παιδια η σελιδα ειναι εγγυρη 100% για αγορα; Δεν εχω ξαναψωνισει απο εκει. Υπαρχει καποιος που να το παρηγγειλε και να το πηρε; (4-5 μερες που γραφει ο ts)?
Genatos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, txcellas είπε Παιδια η σελιδα ειναι εγγυρη 100% για αγορα; Δεν εχω ξαναψωνισει απο εκει. Υπαρχει καποιος που να το παρηγγειλε και να το πηρε; (4-5 μερες που γραφει ο ts)? Στις 2/5/2018 στις 10:49 ΠΜ, stelios18120 είπε Σαν site είναι αξιόπιστο Προχωρήστε άφοβα. Στις 6/5/2018 στις 3:00 ΠΜ, Genatos είπε Το site είναι από την εμπειρία μου 100% αξιόπιστο. Πήρα ένα le Max 2 και έβγαλε θέματα με το αποτύπωμα και άμεσα το έστειλα στη Πολωνία και μου έστειλαν άλλο και μου πλήρωσαν τα μεταφορικά. Στις 8/5/2018 στις 1:12 ΜΜ, cb_papi είπε Το παρέλαβα και εγώ. Παραγγελία την προηγούμενη Τετάρτη, αποστολή την Παρασκευή και παραλαβή Δευτέρα. 1
txcellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 αυτα γινονται αν δεν διαβαζεις τα προηγουμενα μηνυματα!!! χαχαχα ευχαριστω
nikoskon Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ελληνικά στα ονόματα των εμφανιζόμενων επαφών έχει;
apostolispk Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, nikoskon είπε Ελληνικά στα ονόματα των εμφανιζόμενων επαφών έχει; Ναι έχει.
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έβαλε το gearbest στα ~146€ με δωρεάν μεταφορικά και Belgium post, αν θέλετε να ρισκάρετε τις πιθανότητες*** να μην περάσει τελωνείο (που με τον συγκεκριμένο τρόπο είναι αρκετές). Ή αν περάσει, να επιδιώξετε να σας κάνει refund την τελωνειακή επιβάρυνση το ίδιο το gb. https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1665534.html *** Γι' αυτό και δεν το ανοίγω σε ξεχωριστό τόπικ. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από DownUNDERground 1
malmsteen1984 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγω παλι μπερδευτηκα πολυ. Ποιος ειναι ο τροπος αποστολης απο το gearbest για αποφυγη τελωνειου; το priority? 1
giorgosiraklio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 6:17 ΜΜ, DownUNDERground είπε Το έβαλε το gearbest στα ~146€ με δωρεάν μεταφορικά και Belgium post, αν θέλετε να ρισκάρετε τις πιθανότητες*** να μην περάσει τελωνείο (που με τον συγκεκριμένο τρόπο είναι αρκετές). Ή αν περάσει, να επιδιώξετε να σας κάνει refund την τελωνειακή επιβάρυνση το ίδιο το gb. https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1665534.html *** Γι' αυτό και δεν το ανοίγω σε ξεχωριστό τόπικ. Το link εμφανίζει αν δεν κάνω λάθος αποθήκη από Κίνα και όχι Βέλγιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα