gbouros Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αυτό το μαύρο μπρασελέ το φοράω κανα 2μηνο τώρα στο pace. Όταν έκανα τη παραγγελία φοβόμουν το χρώμα και πόσο θα αντέξει αλλά μέχρι τώρα είναι άψογο. Spoiler 1
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, miketsiou είπε Το παρελαβες?ολα καλα?δεν είχες τιποτα extra χρεώσεις?ειμαι με το δαχτυλο στο κουμπί για την παραγγελία!...να το πατησω? Το ρολόι ήρθε χτες, όλα καλά καινούριο στη ζελατίνα του με άψογη συσκευασία αποστολής. Τα υπόλοιπα (λουράκι ζελατίνα) τα περιμένω ακόμα
miketsiou Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, k_dinos είπε Το ρολόι ήρθε χτες, όλα καλά καινούριο στη ζελατίνα του με άψογη συσκευασία αποστολής. Τα υπόλοιπα (λουράκι ζελατίνα) τα περιμένω ακόμα Μια χαρά...γιατι δεν το ξερω το site και το φοβάμαι λίγο! μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ σήμερα!ποσο εκανε να σου έρθει? το μεγεθος με απασχολεί λίγο και εμενα αλλα μαλλον θα το συνηθίσω!ειναι 46mm και εγω φοραω καθημερινα ενα ατσαλινο των 42mm...
vrwmiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Έχω παραγγείλει το κίτρινο φωσφοριζε λουράκι που υπάρχει για το pace.πιστεύω να ταιριάζει
cb_papi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το παρέλαβα και εγώ. Παραγγελία την προηγούμενη Τετάρτη, αποστολή την Παρασκευή και παραλαβή Δευτέρα.
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, nikoskon είπε Ελληνικά στην οθόνη εμφανίζει; Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2. Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band και το pace που υπάρχουν δεκάδες
nikoskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, k_dinos είπε Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2. Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band και το pace που υπάρχουν δεκάδες Να απαντήσεις σε τί; Σε εισερχόμενες κλήσεις; Σε SMS? Σε Viber κλπ 3rd part chat apps?
albo Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Υπάρχει μήπως κανείς που να πουλάει τζαμάκι? Επίσης, ποιο είδος αποστολής είναι safe για να παραγγείλω απο gearbest? Έχει εμπειρία κάποιος?
gbouros Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αν εννοείς να πάρεις από gearbest τζαμάκι/λουρακια κλπ τότε κράτα την αγορά κάτω από 22€ και όλες οι μέθοδοι αποστολής θα είναι ασφαλείς. Αν εννοείς να αγοράσεις το ρολόι από gearbest τότε μόνο από την ευρωπαική του αποθήκη θα γλιτώσεις σίγουρα το τελωνείο.
sts4x4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2. Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band και το pace που υπάρχουν δεκάδες Να επέμβεις στο κείμενο, τί εννοείς; ΥΓ: Από το Gearbest τώρα με priority αποστολή η τελική τιμή είναι στα 179,44€. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από sts4x4
vrwmiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, k_dinos είπε Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2. Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band και το pace που υπάρχουν δεκάδες Θα βγάλουν και γι'αυτό σιγά σιγά
Gana Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, antinazi είπε Οποιος το μετανιωσε πμ.... αφου υπαρχει ακομα η προσφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα