Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το μαύρο μπρασελέ το φοράω κανα 2μηνο τώρα στο pace.

Όταν έκανα τη παραγγελία φοβόμουν το χρώμα και πόσο θα αντέξει αλλά μέχρι τώρα είναι άψογο.

Spoiler

amaz.inso.1.jpg

amaz.inso.2.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, miketsiou είπε

Το παρελαβες?ολα καλα?δεν είχες τιποτα extra χρεώσεις?ειμαι με το δαχτυλο στο κουμπί για την παραγγελία!...να το πατησω?

Το ρολόι ήρθε χτες, όλα καλά καινούριο στη ζελατίνα του με άψογη συσκευασία αποστολής.

Τα υπόλοιπα (λουράκι ζελατίνα) τα περιμένω ακόμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Το ρολόι ήρθε χτες, όλα καλά καινούριο στη ζελατίνα του με άψογη συσκευασία αποστολής.

Τα υπόλοιπα (λουράκι ζελατίνα) τα περιμένω ακόμα

Μια χαρά...γιατι δεν το ξερω το site και το φοβάμαι λίγο! μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ σήμερα!ποσο εκανε να σου έρθει?

το μεγεθος με απασχολεί λίγο και εμενα αλλα μαλλον θα το συνηθίσω!ειναι 46mm και εγω φοραω καθημερινα ενα ατσαλινο των 42mm...

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το κίτρινο φωσφοριζε λουράκι που υπάρχει για το pace.πιστεύω να ταιριάζει

Δημοσ.

Το παρέλαβα και εγώ. Παραγγελία την προηγούμενη Τετάρτη, αποστολή την Παρασκευή και παραλαβή Δευτέρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikoskon είπε

Ελληνικά στην οθόνη εμφανίζει;

Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom

Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2.

Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band  και το pace που υπάρχουν δεκάδες 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Ναι, μια χαρά με τόνους. Να απαντήσεις δεν μπορείς , τουλάχιστον όχι με την official rom

Αυτό που δεν έχει, είναι να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο που θα σου εμφανίσει, κάτι που μπορούσα να κάνω με extra εφαρμοφή στο mi band 2.

Και γενικότερα, δεν έχω βρει εναλλαντική - συμπληρωματική εφαρμογή σε αντίθεση με το mi band  και το pace που υπάρχουν δεκάδες 

Να απαντήσεις σε τί; Σε εισερχόμενες κλήσεις; Σε SMS? Σε Viber κλπ 3rd part chat apps?

Δημοσ.

Υπάρχει μήπως κανείς που να πουλάει τζαμάκι?

Επίσης, ποιο είδος αποστολής είναι safe για να παραγγείλω απο gearbest? Έχει εμπειρία κάποιος?

Δημοσ.

Αν εννοείς να πάρεις από gearbest τζαμάκι/λουρακια κλπ τότε κράτα την αγορά κάτω από 22€ και όλες οι μέθοδοι αποστολής θα είναι ασφαλείς.

Αν εννοείς να αγοράσεις το ρολόι από gearbest τότε μόνο από την ευρωπαική του αποθήκη θα γλιτώσεις σίγουρα το τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Να επέμβεις στο κείμενο, τί εννοείς; 

ΥΓ: Από το Gearbest τώρα με priority αποστολή η τελική τιμή είναι στα 179,44€.

Επεξ/σία από sts4x4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_dinos είπε

Θα βγάλουν και γι'αυτό σιγά σιγά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...