albo Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, cb_papi είπε Με αγορά την Τετάρτη μεσημέρι, μου ήρθε τώρα SMS από DHL ότι θα παραδωθεί την Δευτέρα. Και εμένα με αγορά Πέμπτη μεσημέρι μου ήρθε για μήνυμα από DHL για παράδοση Δευτέρα με επιφύλαξη όμως εκτελωνισμου. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. Απλά το άλλαξα για Τρίτη μιας και δε μπορώ Δευτέρα.
cb_papi Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, albo είπε Και εμένα με αγορά Πέμπτη μεσημέρι μου ήρθε για μήνυμα από DHL για παράδοση Δευτέρα με επιφύλαξη όμως εκτελωνισμου. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. Απλά το άλλαξα για Τρίτη μιας και δε μπορώ Δευτέρα. Είναι γενικό μήνυμα. Δεν αφορά εμάς, αφού έχουμε αγοράσει από Ευρωπαϊκή αποθήκη.
dimitris_dimos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, manwlis77 είπε Μόνο με strava κάνει sync η εφαρμογή amazfit Κάνει και με google fit sync που εκεί είναι όλο το κλειδί για να ενώσεις δεδομένα από διάφορες εφαρμογές. Πολύ γρήγορα και χωρίς πολύ σκέψη, υποθέτω ότι μπορείς να συγχρονίσεις το fitbit με το myfitnesspal και το myfitnesspal με το google fit ενώ το googlefit θα παίρνει δεδομένα και από το amazfit. Έτσι θα είναι όλα μέσα στο google fit
pOLoS Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, imvrios είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος για import των δεδομένων από την Fitbit; Θέλω να το αγοράσω αλλά έχω δεδομένα περίπου 5 ετών στη Fitbit και θα ήθελα να υπάρχει μία συνέχεια. Επίσης, υπάρχει link για το leather strap; υπαρχει αυτο το app για android http://syncmytracks.com/ , με αυτο ειχα κανει στο strava import τα δεδομενα απο mapmyride
stavrakas92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, albo είπε Και εμένα με αγορά Πέμπτη μεσημέρι μου ήρθε για μήνυμα από DHL για παράδοση Δευτέρα με επιφύλαξη όμως εκτελωνισμου. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. Απλά το άλλαξα για Τρίτη μιας και δε μπορώ Δευτέρα. 12 ώρες πριν, cb_papi είπε Είναι γενικό μήνυμα. Δεν αφορά εμάς, αφού έχουμε αγοράσει από Ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν το εβγαλε σε μενα πάντως. Και απο το tracking βλεπω οτι ξεκίνησε απο Ιταλία.
cb_papi Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε Δεν το εβγαλε σε μενα πάντως. Και απο το tracking βλεπω οτι ξεκίνησε απο Ιταλία. Και εμένα από Ιταλία. Μετά πήγε Γερμανία. 1
k_dinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Και εγώ Γερμανία το βλέπω τώρα.. Με την ίδια νταλίκα ταξιδεύουν όλα μαζί! Περίεργο πάντως, περίμενα ότι το DHL express θα ήταν αεροπορικως. Στο τηλ που τους μίλησα για το τελωνείο, μου είπαν ότι απλά είναι τυποποιημένο μνμ για δέματα εξωτερικού
k_dinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ΥΓ: Τώρα που το σκέφτομαι, αεροπορικώς θα πρέπει να έρθει γιατί από Ιταλία για να έρθει Ελλάδα μέσω Γερμανίας θα ήταν λίγο περίεργο.. Ούτε Έλληνας οδηγός ταξί δεν θα έκανε τέτοια παράκαμψη!
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Βασικά στην Γερμανία ειναι το hub -διαμετακομιστικό κεντρο της dhl, εκεί πανε όλα και απο εκεί μοιράζονται. Ξερει κανεις διαστάσεις κασας; Φοβάμαι μήπως ειναι πολυ γκουμουτσα.
Genatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πάντα Γερμανία πάνε τα δέματα της DHL και μετά σε όλα τα υπόλοιπα μέρη. Το site είναι από την εμπειρία μου 100% αξιόπιστο. Πήρα ένα le Max 2 και έβγαλε θέματα με το αποτύπωμα και άμεσα το έστειλα στη Πολωνία και μου έστειλαν άλλο και μου πλήρωσαν τα μεταφορικά.
panosp1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Sorry για το off-topic αλλά αν παραλάβει κανένας και το μετανίωσει, ας βάλει μια φωνή...
k_dinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχύει ακόμα η προσφορά αν σε ενδιαφέρει.. Μετά το βλπέπω να πηγαίνει στις αγγελίες 185+ Εγώ παρήγγειλα και μεμβράνη για την οθόνη. Προσοχή όποιος θέλει, επειδή είναι λίγο κυρτή δεν θα μπαίνει tempered glass που κυκλοφορεί για το πρώτο amazfit Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από k_dinos
albo Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, k_dinos είπε Ισχύει ακόμα η προσφορά αν σε ενδιαφέρει.. Μετά το βλπέπω να πηγαίνει στις αγγελίες 185+ Εγώ παρήγγειλα και μεμβράνη για την οθόνη. Προσοχή όποιος θέλει, επειδή είναι λίγο κυρτή δεν θα μπαίνει tempered glass που κυκλοφορεί για το πρώτο amazfit Σωστή σκέψη. Εγώ το ξέχασα και είχα μία για το amazfit το πρώτο θεωρώντας οτι θα μπει. Πηρες μονο μια ή 2?? Κοστος?
k_dinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1575943.html?wid=1433363 αυτό εδώ πήρα, κάτω από 1 ευρώ η συσκευασία των 2. Επίσης πήρα και ένα μεταλλικό μαύρο λουράκι που από την περιγραφή λέει ότι κάνει μόνο στο pace και όχι στο stratos αλλά το ρίσκαρα γιατί αλλού έχω διαβάσει ότι παίρνουν τα ίδια, οποιαδήποτε δηλαδή των 22mm. https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_773479.html?wid=1433363 Στις 6/5/2018 στις 1:06 ΠΜ, gamanos είπε Βασικά στην Γερμανία ειναι το hub -διαμετακομιστικό κεντρο της dhl, εκεί πανε όλα και απο εκεί μοιράζονται. Ξερει κανεις διαστάσεις κασας; Φοβάμαι μήπως ειναι πολυ γκουμουτσα. Και εγώ αυτό φοβόμουν αλλά τελικά είναι κομπλέ. Εγώ που έχω και άλλο ρολόι των 44mm, αυτό είναι ελάχιστα μεγαλύτερο. Θα έλεγα ότι είναι 46mm με 48mm. Πιο μικρό σίγουρα από το garmin fenix 3 που έχει ένας φίλος. Σίγουρα δεν κάνει για παιδιά γυμνασίου, αλλά από την άλλη έχω δει πιτσιρίκια να κυκλοφορούν με το S9+ οπότε δεν λέω μεγάλες κουβέντες... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από k_dinos
miketsiou Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, k_dinos είπε https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_1575943.html?wid=1433363 αυτό εδώ πήρα, κάτω από 1 ευρώ η συσκευασία των 2. Επίσης πήρα και ένα μεταλλικό μαύρο λουράκι που από την περιγραφή λέει ότι κάνει μόνο στο pace και όχι στο stratos αλλά το ρίσκαρα γιατί αλλού έχω διαβάσει ότι παίρνουν τα ίδια, οποιαδήποτε δηλαδή των 22mm. https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_773479.html?wid=1433363 Και εγώ αυτό φοβόμουν αλλά τελικά είναι κομπλέ. Εγώ που έχω και άλλο ρολόι των 44mm, αυτό είναι ελάχιστα μεγαλύτερο. Θα έλεγα ότι είναι 46mm με 48mm. Πιο μικρό σίγουρα από το garmin fenix 3 που έχει ένας φίλος. Σίγουρα δεν κάνει για παιδιά γυμνασίου, αλλά από την άλλη έχω δει πιτσιρίκια να κυκλοφορούν με το S9+ οπότε δεν λέω μεγάλες κουβέντες... Το παρελαβες?ολα καλα?δεν είχες τιποτα extra χρεώσεις?ειμαι με το δαχτυλο στο κουμπί για την παραγγελία!...να το πατησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα