Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosp1 είπε

Απέναντι σε ένα garmin forerunner 235 έχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα (για τρέξιμο);  (το amazfit2 βγαίνει περίπου 50 φθηνότερα) 

Με γρήγορο γκοογκλάρισμα, στο GPS (για τρέξιμο) είναι σχεδόν ίδια μέτρηση. Δεν βρίσκω κάποιο σχόλιο για την ακρίβεια οσον αφορά τους παλμούς.

Προφανώς υπερτερεί στα θέματα smartwatch.Αν σε ενδιαφέρει ή προπόνηση όμως τότε μόνο garmin.Επισης 3-4 παλμοί απόκλιση είναι αρκετά σημαντικό για κάποιον που ασχολείται με τον αθλητισμό 

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

155 στο  gb έχει και με πόντους ακόμη πιο κάτω.

Εγώ το βλέπω €158.27 για preorder, ή €172.23 που είναι διαθέσιμο και αποστολή από HK και China αντίστοιχα, χωρίς μεταφορικά, τελωνείο κτλ

Πάντως για κάποιον που το θέλει για άσκηση και μόνο υπάρχει και το AMAZFIT PACE στα μισά λεφτά που ουσιαστικά είναι το ίδιο ρολόι και αλλάζει μόνο η εμφάνιση.
Πιο κάτω κατηγορία παίζει το amazfit BIP με ένα 50ρικο και κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά.

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εγώ το βλέπω €158.27 για preorder, ή €172.23 που είναι διαθέσιμο και αποστολή από HK και China αντίστοιχα, χωρίς μεταφορικά, τελωνείο κτλ

Πάντως για κάποιον που το θέλει για άσκηση και μόνο υπάρχει και το AMAZFIT PACE στα μισά λεφτά που ουσιαστικά είναι το ίδιο ρολόι και αλλάζει μόνο η εμφάνιση.
Πιο κάτω κατηγορία παίζει το amazfit BIP με ένα 50ρικο και κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά.

Είναι φουλ αδιάβροχο το νέο και φαίνεται πιο ωραίο με τα κουμπιά.οι τιμές παίζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την πρώτη στιγμή που το είδα(στο Internet) μάρεσε.

Αρκετοί γνωστοί μου έχουν το 1 αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.

Περιμένω να το δω από κοντά πως είναι για να το χτυπήσω(σίγουρα θα γίνει αγορά)

Επίσης δεν το χρειάζομαι για γυμναστική, απλά μαρέσουν τα ρολόγια και μέχρι τώρα είναι το μόνο smartwatch που μάρεσε και είναι σε λογική τιμή.

Επεξ/σία από Dinoel
Δημοσ.

Λέει ότι θέλει μέχρι 2 μέρες για να επεξεργατούν την πληρωμή.

Εγώ που το έκλεισα δευτέρα βράδυ, μου το έχει σε status "Preparation in EU Warehouse" και μάλλον δεν το έχουν στείλει αφού δεν έχω λάβει ακόμα tracking number.

Πάντως στα FAQ γράφει:
Estimate Total Delivery Time
Total Delivery Time = Processing Time + Shipping Time
Processing Time: All orders would be sent out from warehouse within 24 hours via payment terms of Western Union, Money Gram, Banking transfer. Within 48 hours via PayPal.

Shipping Time:
Express Shipping (EMS/DHL/UPS/Fedex)
United States: 3-5 days
Other countries: 3-5 days

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vadergr είπε

To stratos είναι ειδική έκδοση του amazfit 2?

Oχι stratos λέγεται το amazfit 2 όπως και το amazfit 1 λέγεται pace. Πρακτικά η ειδική έκδοση είναι η 2s, πιο ακριβή και με Sapphire Crystal

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονιστούν τα δεδομένα από το τρέξιμο με τους server του Nike+;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cb_papi είπε

Με αγορά την Τετάρτη μεσημέρι, μου ήρθε τώρα SMS από DHL ότι θα παραδωθεί την Δευτέρα.

βγαλε μια φωτογραφια φορεμενο στο χερι σου αν θες ,θελω να δω το μεγεθος 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για import των δεδομένων από την Fitbit;

Θέλω να το αγοράσω αλλά έχω δεδομένα περίπου 5 ετών στη Fitbit και θα ήθελα να υπάρχει μία συνέχεια.

Επίσης, υπάρχει link για το leather strap;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...