Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, athanaso77 είπε

Παίζει σε συσκευές με WearOS της Google, ενώ η συσκευή της xiaomi δεν έχει τέτοιο λειτουργικό αλλά δικό της proprietary.

Οπότε ούτε με customιά να φανταστώ ότι γίνεται;

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, s2117 είπε

Οπότε ούτε με customιά να φανταστώ ότι γίνεται;

Όχι γιατί πρόκειται για ένα κλειστο λειτουργικό που δεν έχει συμβατότητα με το WearOS

• Sad 1
Δημοσ.

παίζει μια χαρά, βάζεις το app στο κινητό κατεβάζεις τους χάρτες της Αθήνας πχ και μετα βάζεις το app και στο ρολόι, αφού τελειώσει η εγκατάσταση μεταφέρεις τους χάρτες σε έναν συγκεκριμένο φάκελο στο ρολόι και κομπλέ...!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Strategos είπε

παίζει μια χαρά, βάζεις το app στο κινητό κατεβάζεις τους χάρτες της Αθήνας πχ και μετα βάζεις το app και στο ρολόι, αφού τελειώσει η εγκατάσταση μεταφέρεις τους χάρτες σε έναν συγκεκριμένο φάκελο στο ρολόι και κομπλέ...!

Συγχωρήστε με, αλλά τι χρησιμεύει ;; Σε τόσο μικρή οθόνη χάρτες google?

Άσχετο, αλλά αφού βγαίνουμε ήδη off topic: Xiaomi Stratos or Samsung Gear Sport για άμεση αγορα;;

Επεξ/σία από kgliat
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kgliat είπε

Άσχετο, αλλά αφού βγαίνουμε ήδη off topic: Xiaomi Stratos or Samsung Gear Sport για άμεση αγορα;;

Εμένα μου φαίνεται αρκετά χρήσιμο γιατί πχ στα ταξίδια μου -ιδιαίτερα το χειμώνα-, αντί να είμαι αναγκασμένος να έχω το κινητό στο χέρι για να βλέπω το δρόμο για να περιηγηθώ (και να τσακίζω και τη μπαταρία του), αν τον έχω το χάρτη στο ρολόι, θα είναι ιδιαίτερα βολικό (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω :D )

Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Εμένα μου φαίνεται αρκετά χρήσιμο γιατί πχ στα ταξίδια μου -ιδιαίτερα το χειμώνα-, αντί να είμαι αναγκασμένος να έχω το κινητό στο χέρι για να βλέπω το δρόμο για να περιηγηθώ (και να τσακίζω και τη μπαταρία του), αν τον έχω το χάρτη στο ρολόι, θα είναι ιδιαίτερα βολικό (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω :D )

Με φαντάζομαι με πρεσβυωπία να κοιτάω τους χάρτες στο ρολόι.. Θα γελάνε και οι πέτρες με το θέαμα 

Δημοσ.
Στις 11/11/2018 στις 1:26 ΜΜ, alex_man είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται παίζει τώρα στο gearbest 128.29 με Priority Line τελική από αποθήκη HK με κουπόνι GB1111S2

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1665534.html?wid=1349303

Και αν επιλέξετε Fast-23 που είναι ευρωπαική, βγαίνει 137.44 τελική με DHL

Πάντως το κουπόνι δε φαίνεται να παίζει πια... :(

Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Εκεί να δεις όμως πως θα πέσει η μπαταρία του ρολογιού... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kgliat είπε

δεν έχει οδηγείες τύπου στρίξε δεξιά αριστερά, απλά βλέπεις που βρίσκεσαι και προς τα που κοιτάς... αμα εχεις χαθεί χρήσιμο είναι..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 11:55 ΜΜ, Strategos είπε

δεν έχει οδηγείες τύπου στρίξε δεξιά αριστερά, απλά βλέπεις που βρίσκεσαι και προς τα που κοιτάς... αμα εχεις χαθεί χρήσιμο είναι..

καμια καινούργια προσφορά εχετε δει παιδιά;

Δημοσ.
2 hours ago, sv8iik said:

καμια καινούργια προσφορά εχετε δει παιδιά;

Τις τελευταίες μέρες από κίνα παίζει 115-120 ευρώ. Αν ψάξεις θα το βρεις εκεί γύρω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...