Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λάστιχα αυτοκινήτων για παράδειγμα εταιρίες κολοσσοί που έχουν θυγατρικές σημαίνει ότι φοβούνται να βάλουν το όνομα τους;

Επειδή σου έκατσε μια στραβή με xiaomi προϊόν μην νομίζεις ότι έχει Μουφα πράγματά..... ;)

Γιατί υπάρχουν άλλοι χιλιάδες που λένε ότι αξίζει :)

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Στα λάστιχα αυτοκινήτων για παράδειγμα εταιρίες κολοσσοί που έχουν θυγατρικές σημαίνει ότι φοβούνται να βάλουν το όνομα τους;

Επειδή σου έκατσε μια στραβή με xiaomi προϊόν μην νομίζεις ότι έχει Μουφα πράγματά..... ;)

Οταν δε βάζουν το όνομά τους σημαίνει ότι δεν το βάζουν για κάποιο λόγο. Συνήθως ρίχνουν την ποιότητα και πουλάνε κάτι χειρότερο. 

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Η Volkswagen πάντως δεν βάζει το όνομα της στα αυτοκίνητα της Bugatti... Μάλλον φοβάται και αυτή. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η WV και η bugatti είναι και τα 2 brand names.  Άστοχο παράδειγμα.  

Επισης η Bugatti είναι επιπέδου Ferrari.  Ότι να ναι φίλε. 

7 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

Η Volkswagen πάντως δεν βάζει το όνομα της στα αυτοκίνητα της Bugatti... Μάλλον φοβάται και αυτή. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό είναι που είπε ο questioner

Και όταν μιλάς για xiaomi η huami η όπως θέλεις πες την,δεν μιλάς για χαμηλή ποιότητα. Ότι έχω αγοράσει και εγώ, αλλά και πόσα άλλα άτομα και από εδώ μέσα αλλά και real life έχουν να πουν τα καλύτερα. 

Κανείς την δουλειά σου όπως ακριβώς θελεις,με φθηνό κόστος και ποιότητα,ελάχιστες έταιριες το έχουν αυτό...

• Like 4
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

137,80€ η προηγούμενη φθηνότερη που έχει παίξει αν δεν έχω χάσει κάτι.

Πρέπει να έχει παίξει και στα 130€.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν μαφηνει να το πάρω και μου ζητάει να αλλάξω διεύθυνση. Μεταξύ Belgium post και eu-priority τι διαλέγω για αποφυγή τελωνείου ;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, criminal85 είπε

Από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν μαφηνει να το πάρω και μου ζητάει να αλλάξω διεύθυνση. Μεταξύ Belgium post και eu-priority τι διαλέγω για αποφυγή τελωνείου ;

Σιγουρέψου ότι τα στοιχεία σου είναι με αγγλικούς χαρακτήρες. Priority line θα διάλεγα αν και το Belgium registered θεωρείται safe γενικά . Έχω καιρό να πάρω κάτι ακριβό από εκεί γενικά 

Δημοσ.

Τα Belgium registered  μου εχουν έρθει μέσω ΕΛΤΑ αν θυμάμαι σωστά και τα πάνε με dpd Βέλγιο ενώ τα priority με DHL και μου έχει φέρει η γενική ταχυδρομική και τα ΕΛΤΑ κούριερ (επαρχία) και έρχονται μέσω Γερμανίας. Ουσιαστικά και τα δύο τα εκτελωνιζουν (κανονικά; Στα χαρτιά; δεν ξέρω) και τα στέλνουν με ενδοκοινοτικό tracking και αυτοκόλλητα αποστολέα. Γενικά το priority παίζει να κάνει 2-5 εργάσιμες λιγότερο ίσως. Μπορεί να τύχει κιόλας.

(Το Belgium unregistered είναι διαφορετικο και έρχεται απευθείας αλλά είναι καλό για πακέτα κάτω από 20€)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Παιδιά σε αυτό παίζει GPS  navigation ?δηλαδή να βλέπω κανονικά Google maps με pois κλπ;

Όχι, το ρολόι δεν προορίζεται για τέτοια χρήση έτσι κ αλλιώς!

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Camel4 είπε

Όχι, το ρολόι δεν προορίζεται για τέτοια χρήση έτσι κ αλλιώς!

Τούτο δηλαδή παίζει μόνο σε συγκεκριμένα smartwatches?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, s2117 είπε

Τούτο δηλαδή παίζει μόνο σε συγκεκριμένα smartwatches?

Παίζει σε συσκευές με WearOS της Google, ενώ η συσκευή της xiaomi δεν έχει τέτοιο λειτουργικό αλλά δικό της proprietary.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...