Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, termitiss είπε

Το μόνο που βρίσκω εκεί είναι σε preorder για 30 Ιουλίου στα 68,6€ και χωρίς κουπόνι

Μη κοιτάς το μαύρο αυτό δεν είναι διαθέσιμο. Το κόκκινο λουράκι είναι διαθέσιμο το παρήγγειλα.

81,64 ευρώ βγαίνει με priority. 

2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δώστε και ένα λινκ για πιο ακριβώς μοντέλο μιλάτε 

https://www.banggood.com/AMAZFIT-Xiaomi-Huami-IP67-Waterproof-Zirconia-Ceramics-Bluetooth-GPS-Heart-Rate-Monitor-Watch-p-1127548.html

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο gearbest το stratos βγαίνει σήμερα 147,16 ευρώ με Belgium registered. είναι ασφαλές από θέμα τελωνείου? θυμάμαι ότι το eu priotity είναι το "καλό"

edit: GBCEAM2D κουπόνι και πάει 145.62

Επεξ/σία από spacestar
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το βάζω εδώ. Στο banggood έπεσε 6€ η τιμή (θυμίζω το είχε 147€ πριν μερικές ημέρες). Τώρα, με κωδικό Astrato και επιλέγοντας priority direct mail (shipping insurance δεν χρειάζεται), τελική τιμή 141.04€.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω iPhone. Αξίζει το stratos ή να μαζέψω κανα φράγκο και να πάρω το Apple Watch; Όσο πιο «αντικειμενικές» απόψεις να μου δώσει κάποιος αν γίνεται 🧐

Επισκέπτης
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε

Έχω iPhone. Αξίζει το stratos ή να μαζέψω κανα φράγκο και να πάρω το Apple Watch; Όσο πιο «αντικειμενικές» απόψεις να μου δώσει κάποιος αν γίνεται 🧐

Εξαρτάται τι θέλεις από το ρολόι. Στο Amazon.de παίζει στα 260 το κορυφαίο fenix 3 hr. Αν μπορείς να φτάσεις την τιμή το χτυπάς άφοβα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billomnia είπε

Εξαρτάται τι θέλεις από το ρολόι. Στο Amazon.de παίζει στα 260 το κορυφαίο fenix 3 hr. Αν μπορείς να φτάσεις την τιμή το χτυπάς άφοβα.

Για δώσε ένα λινκ να ρίξουμε μια ματιά... :)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Για δώσε ένα λινκ να ρίξουμε μια ματιά... :)

https://www.amazon.de/gp/product/B01GG0C2D0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Άκυρο παιδιά.τελείωσε. Είχα ανοιχτή καρτέλα στα 260 και μετά την αντιγραφή που έκανε ανανέωση είδα την καινούργια τιμή.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το ρολόι του τίτλου από το gearbest στα 137,80€ με το κουπόνι stratos. 

Δεν βάζω link γιατί είμαι από το κινητό και δεν βγαίνει καθαρό. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sts4x4 είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το ρολόι του τίτλου από το gearbest στα 137,80€ με το κουπόνι stratos. 

Δεν βάζω link γιατί είμαι από το κινητό και δεν βγαίνει καθαρό. 

137.80€ μαζί με τα μεταφορικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...