smpt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2018 στις 5:50 ΜΜ, isaias1983 είπε Γρήγορη ερωτηση: Το πήρα για φίλο που ήδη έχει το mi band 2 εδώ κ ένα χρόνο. Φορεμένα κ τα δυο στο ίδιο χέρι περασμένο τελευταίο firmwareκ ίδιες ρυθμίσεις σε κιλά υχοος κλπ το stratos μετράει περίπου 15 βήματα λιγότερα κάθε 50 που λέει το mi band 2...τι παιζει?χαλασμένο αισθητήρα?? όλα αυτά είναι στο περίπου. και εξαρτιόνται από πολλές παραμέτρους. Μπορεί να έχει διαφορετικό αλγόριθμο, διαφορετικό αισθητήρα κτλ. Γενικά τα βήματα είναι από τα ποιο δύσκολα στην μέτρηση. Αλιος μετρανε στο τρεξημο, αλλιος στο περπατιμα. Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ. Να μετράς και εσύ και να δεις ποιο είναι ποιο κοντά. Αλλα να κάνεις πάνω από 100 βήματα, οχι 10 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από smpt
isaias1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δουλεύω σε cafe-restaurant κ ήθελα απλά να μετράει στο περίπου τα χιλιόμετρα που κάνω... Αυτό από 30 βήματα κ κάτω δεν μετράει τπτ... Το mi band μετράει από 10 κ πάνω.... Δεν γίνεται μια συσκευή των 15 ευρώ να μετράει καλύτερα από μια των 150+.... Απαράδεκτη xiaomi θα έλεγα αυτή την φορά... Κ μιλάω εγώ που έχω σχεδόν όλες τις συσκευές της.... Ελπίζω να το φτιάξουν σε μελλοντικό update...
Agmourk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Pavlidhs said: εγω απο τις κρητικες που ακουσα καταλαβα οτι για να εχουν τα προϊόντα τους σε τοσο χαμηλή τιμη πρεπει να αγοραζουν τις παρτιδες που μπορει να εχουν καποιο ελαττωμα...π.χ. ειδα πολλους να τους βγαζει μια κιτρινη γραμμη στο κινητο που πηραν και αργοτερα για να το στειλουν πισω επρεπε να πληρωσουν 2 φορες τελωνειο καθος δεν θα επεστρεφε στην αποθηκη απο την οποια αρχικα σταλθηκε Αυτή η κίτρινη γραμμή είναι κάψιμο στην οθόνη και συμβαίνει σε πολλά κινητά Huawei, Xiaomi και Lenovo. είναι αποτέλεσμα χαμηλής ποιότητας της οθόνης και των εξαρτημάτων στο εσωτερικό. Δεν έχει να κάνει με το τι παρτίδες αγοράζουν.
vgiozo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, isaias1983 είπε Δουλεύω σε cafe-restaurant κ ήθελα απλά να μετράει στο περίπου τα χιλιόμετρα που κάνω... Αυτό από 30 βήματα κ κάτω δεν μετράει τπτ... Το mi band μετράει από 10 κ πάνω.... Δεν γίνεται μια συσκευή των 15 ευρώ να μετράει καλύτερα από μια των 150+.... Απαράδεκτη xiaomi θα έλεγα αυτή την φορά... Κ μιλάω εγώ που έχω σχεδόν όλες τις συσκευές της.... Ελπίζω να το φτιάξουν σε μελλοντικό update... Έχω το Lenovo HW01 smartband και δεν χάνει βήμα είτε περπατώ στη πόλη, είτε τρέχω στον διάδρομο στο γυμναστήριο είτε ανεβαίνω σκαλοπάτια...το έχω επαληθεύσει μέχρι τα 1000 βήματα πάλι τελευταία, μετά από 1.5-2 χρόνια χρήσης. Ωστόσο, αν το "σκαλίζεις" συνέχεια, το έχεις συνδεδεμένο ενεργά με το τηλέφωνο και το ενημερώνεις συνεχώς, μπορεί να μη σου καταγράψει αμέσως κάποια βήματα στην οθόνη του ρολογιού ή στην εφαρμογή, αλλά τα έχει μετρήσει και θα στα δείξει μετά από λίγο... ...μήπως πρόκειται για κάτι παρόμοιο;
antypas25 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το MI Band είναι ότι ναναι. Το έχει φίλος και σε σύγκριση με κάτι Garmin που το έχουμε συγκρίνει δείχνει 10-15% παραπάνω βήματα σταθερά. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από antypas25
isaias1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι το stratos δείχνει 2000 βήματα σε 10 ώρες δουλειάς....το mi band 2 δείχνει 10000 βήματα στο ίδιο χέρι κ ίδια ρυθμισμένα... Δε νομίζω ότι κάνω μόνο 2κ βήματα δουλεύοντας κ χωρίς να κάθομαι σχεδόν καθόλου στις 9-10 ώρες...
FKLDS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 147€ με priority direct mail στο banggood, με κωδικό 7strato. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από FKLDS 2
kronos73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σχετικό - άσχετο. Με τον ίδιο τύπο οθόνης, transflective, παίζει και αυτό. Δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα αλλά από αυτό το review που είδα δε δείχνει κακό για τα μισά περίπου λεφτά από το stratos. Έχει κανείς άποψη;
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Με μισά λεφτά στα ίδια χαρακτηριστικά, μπορείς να δεις και το πρώτο amazfit pace
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Με μισά λεφτά στα ίδια χαρακτηριστικά, μπορείς να δεις και το πρώτο amazfit pace Δώσε link γιατι με ενδιαφέρει.
sts4x4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλήθεια στα μισά χρήματα που το έχεις βρει; Εγώ αυτή την στιγμή βλέπω φθηνότερη τιμή στα 99,86€ συν μεταφορικά 24,61€ για πιθανή αποφυγή τελωνείου με Priority line. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από sts4x4
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Όταν πήρα το stratos, το πρώτο pace έπαιζε στα 100 δολάρια με flash sales. Τότε βέβαια το stratos ήταν ακόμα πιο ακριβό. Γι αυτό είχε τη διπλάσια τιμή. Από τότε που το πήρα (όταν άνοιξα το θέμα αυτό) δεν παρακολουθώ τιμές
MARSPI7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, lionheart75 είπε Δώσε link γιατι με ενδιαφέρει. Απο banggood με κωδικό (2AMAZ2) πάει στα 77,23 + 4,41 Priority Direct Mail
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, MARSPI7 είπε Απο banggood με κωδικό (2AMAZ2) πάει στα 77,23 + 4,41 Priority Direct Mail Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε το παρήγγειλα! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από lionheart75 1
termitiss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, MARSPI7 είπε Απο banggood με κωδικό (2AMAZ2) πάει στα 77,23 + 4,41 Priority Direct Mail Το μόνο που βρίσκω εκεί είναι σε preorder για 30 Ιουλίου στα 68,6€ και χωρίς κουπόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα