Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.honorbuy.com/1310-huami-amazfit-stratos-smart-sports-watch-2-black.html

149.39€ το έχει
+ 17 μεταφορικά για Ευρωπαική αποθήκη και αποφυγή τελωνείου , παράδοση σε 3 - 5 μέρες
- 5€ κουπόνι έκτωσης που το βρίσκεις με οποιοδήποτε google search. (πχ έχα στην τύχη που βρήκα και δούλεψε: PEREZ5OFF)

Δεν παίζει πουθενά φθηνότερα, σε amazon de και uk βγαίνει κοντά στα 200 με τα μεταφορικά.

Σκρουτζ από 225+
https://www.skroutz.gr/s/14388963/Xiaomi-Amazfit-2.html?from=most-popular&keyphrase=amazfit+2

Σε geekbying ισως να βγαίνει το ίδιο, αλλα με φόβο τελωνείου, καθυστέρησης κτλ

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που το έψαξα, με έπεισε.
Τα παράπονα που κάνουν είναι περισσότερο για το after sale, όχι ότι δεν θα στείλουν σωστό προιόν.

Έκανα αγορά με PayPal και τώρα περιμένω.

Δημοσ.

Απέναντι σε ένα garmin forerunner 235 έχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα (για τρέξιμο);  (το amazfit2 βγαίνει περίπου 50 φθηνότερα) 

Με γρήγορο γκοογκλάρισμα, στο GPS (για τρέξιμο) είναι σχεδόν ίδια μέτρηση. Δεν βρίσκω κάποιο σχόλιο για την ακρίβεια οσον αφορά τους παλμούς.

Δημοσ.

Οι παλμογράφοι χειρός είναι αναξιόπιστοι. Αν σε ενδιαφέρουν οι παλμοί, το κακό με αυτά είναι ότι δε συνδέονται με ζώνη παλμών, ενώ τα garmin μπορούν. Επίσης μπορείς να φτιάξεις προπονήσεις στα garmin και γενικώς για τρέξιμο είναι ταμάμ. Αν δε σε πολυενδιαφέρουν αυτά, τράβα πάρε το xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα για ποιο smartwatch λες που έχει παλμογράφο.

Εγώ είχα το πανφθηνο xiaomi miband 2 (αξίας 15€) και ήταν +- 3-4 παλμούς από τους κανονικούς του σώματος. 

(Έχω πει πιο παλιά σε άλλο θεμα πως έχω κάνει την μέτρηση με καρδιογράφο) ;)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Οι παλμογράφοι χειρός είναι αναξιόπιστοι. Αν σε ενδιαφέρουν οι παλμοί, το κακό με αυτά είναι ότι δε συνδέονται με ζώνη παλμών, ενώ τα garmin μπορούν. Επίσης μπορείς να φτιάξεις προπονήσεις στα garmin και γενικώς για τρέξιμο είναι ταμάμ. Αν δε σε πολυενδιαφέρουν αυτά, τράβα πάρε το xiaomi.

Το ξέρω ότι τα ρολόγια δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια, για τρέξιμο και ποδήλατο χρησιμοποιώ ζώνη της Polar που συνδέεται με Bluetooth με το iphone και μετράω παλμούς έτσι. Αλλά θα ήθελα και ένα ρολόι (σαν εξτρα καταγραφή GPS/παλμών) αλλά δεν θέλω να δώσω και >300ε. Οπότε ελκυστικό και ακριβές είναι το forerunner 235 στα ~210ε στο σκρουτζ αλλά αυτό εδώ στα 160ε είναι ακόμα πιο ελκυστικό.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πάντως εγώ το προτίμησα για την εμφάνιση, καθημερινό ρολόι που να βλέπω ποιός παίρνει και να μην έχω το κινητό στο χέρι όλη την ώρα.

Λόγω μεγέθους δεν νομίζω να βολέψει στη γυμναστική, έχω και το mi band 2 για αυτή τη δουλειά.

Ακριβείς διαστάσεις κάσας δεν έχω βρει ακόμα, και κρατάω επιφυλάψεις για το πως θα μου κάτσει στο χέρι

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Dinoel είπε

ξύνεται το χέρι μου... να το πατήσω ή όχι? :wacko:

Το θέμα είναι τί χρειάζεται κανείς...εγώ ήθελα χρονόμετρο και ακριβή βηματομετρητή και μετρητή απόστασης και τα βρήκα στο Lenovo HW01 των 20€...ο βηματομετρητής του ειδικά είναι εξαιρετικός, δεν χάνει βήμα ούτε σε σκαλιά κτλ, το έχω μετρήσει μέχρι 1-2χιλιάδες βήματα μέσα στη πόλη, ακριβέστατος.

GPS κ.α. που προσθέτουν κόστος τα βρίσκεις κι από το κινητό και μάλλον με μεγαλύτερη ακρίβεια, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Εντυπωσιακά είναι αυτά τα ρολόγια, αλλά αν κάνεις τη δουλειά σου και με ένα smartband των 20€, γιατί να τα σκάσεις; Νομίζω λίγοι θα τα αξιοποιούσαν πραγματικά...

...και πόσο κρατάνε, αλήθεια; Να σου χαλάσει ένα φτηνό σε ένα χρόνο δεν σε νοιάζει, να χάσεις κανά 200€υρω, τσουζει κάπως...το δικό μου κοντεύει τώρα τα δύο χρόνια κι έχει βγάλει έντονες προπονήσεις, 2 μετακομίσεις κλπ

Το ότι είναι αναγνώσιμη η ώρα και με ντάλα ήλιο, όπως διαβάζω, είναι πάντως πολύ καλό...προσωπικά μόνο αν χρειαζόταν οπωσδήποτε να το φοράω στη θάλασσα, και χρειαζόμουν άριστη αδιαβροχοποίηση, θα αγόραζα κάτι τέτοιο...άντε και για σοβαρές εξορμήσεις σε βουνά, ας πούμε...(σε αυτή τη περίπτωση βέβαια, δεν ξέρω αν θα τα έδινα για να πάρω κινέζικο με 6 μήνες εγγύηση Paypal, πρακτικά)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinoel είπε

ξύνεται το χέρι μου... να το πατήσω ή όχι? :wacko:

Πάτα το χέρι με το πόδι σου καλύτερα να μην ξύνεται.:P

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...