Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κλείσω π.χ. στη voda σήμερα, είτε με καλέσει, είτε όχι ο ΟΤΕ για αντιπροσφορά, μπορώ να ακυρώσω το νέο συμβόλαιο μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα ;

Δημοσ.
1 minute ago, Nick9090 said:

Αν κλείσω π.χ. στη voda σήμερα, είτε με καλέσει, είτε όχι ο ΟΤΕ για αντιπροσφορά, μπορώ να ακυρώσω το νέο συμβόλαιο μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα ;

ναι μπορεις.απλα αν ειναι να αλλαξεις παροχο διαλεξε καποιον που οτιδηποτε και να γινει αν ενεργοποιηθεις για χ ψ λογο να θες να μεινεις.μην πας πχ στην wind με σκοπο να παρεις αντιπροσφορα και μετα γινει καμια στραβη και δεν προλαβεις να ακυρωσεις και βρεθεις εκει. βρες τον παροχο που σαρεσει και το προγραμμα που θες .αν σε παρουν για καλυτερη τιμη καλως.αλλιως πας στον παροχο που ΘΕΣ καιδιαλεξες ΣΩΣΤΑ με το ΣΩΣΤΟ προγραμμα.υπαρχει παντα η περιπτωση να μην σε παρουν για αντιπροσφορα.το τονιζω διοτι εχουμε και ανεγκεφαλους(σορρυ για την εκφραση) που για να παρουν καλυτερη τιμη εκαναν αιτηση φορητοτητας μετα δεν τους πηρε ο παροχος για προσφορα και εβγαιναν και εκραζαν τον παροχο οτι γιατι δεν με πηρατε για αντιπροσφορα λες και ειναι υποχρεωμενοι.δηλαδη και τον σκυλο χορτατο θελει ο αλλος και την πιτα ολοκληρη που λενε.πολυ απλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε παρουν για αντιπροσφορα ειδικα αμα βρεις πολυ καλυτερη τιμη .

Δημοσ.

Καλά ναι συμφωνώ μαζί σου. Δεν τους υποχρεώνει κανείς να καλέσουν για αντιπροσφορά. Εγώ απλά δεν έχω όρεξη για τρεξίματα και τέτοια και το ξέρουν εκεί στον ΟΤΕ και ποντάρουν ότι θα κλείσεις με την ψηλότερη τιμή που σου προσφέρει... Εγώ και πάλι όμως θα δω μια τι παίζει με vodafone τιμές και χρεώσεις επιπλέον που έχουν κλπ και αν αξίζει απλά αποχωρώ από ΟΤΕ. Αν έρθει καλύτερη προσφορά που δεν το νομίζω ( παλαιότερα είχα πάει CYTA και με πήρε ένας τύπος και μου έλεγε να μείνω στον ΟΤΕ με 10 ευρώ παραπάνω ειδική προσφορά και κάτι τρελά ) βλέπουμε

Δημοσ.

δες και voda και forthnet.

5 minutes ago, Nick9090 said:

Καλά ναι συμφωνώ μαζί σου. Δεν τους υποχρεώνει κανείς να καλέσουν για αντιπροσφορά. Εγώ απλά δεν έχω όρεξη για τρεξίματα και τέτοια και το ξέρουν εκεί στον ΟΤΕ και ποντάρουν ότι θα κλείσεις με την ψηλότερη τιμή που σου προσφέρει... Εγώ και πάλι όμως θα δω μια τι παίζει με vodafone τιμές και χρεώσεις επιπλέον που έχουν κλπ και αν αξίζει απλά αποχωρώ από ΟΤΕ. Αν έρθει καλύτερη προσφορά που δεν το νομίζω ( παλαιότερα είχα πάει CYTA και με πήρε ένας τύπος και μου έλεγε να μείνω στον ΟΤΕ με 10 ευρώ παραπάνω ειδική προσφορά και κάτι τρελά ) βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...