Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Είμαι στον (Π)ΟΤΕ, ο οποίος μου ζητά 43 ευρώ πλέον ( για νέους πελάτες περίπου 38,50 ευρώ μαζί με τα τέλη ενεργοποίησης) και όταν είχα μια βλάβη κατάλαβα πόσο "καλό" είναι το service τους ( το οποίο δεν έχει ιδέα σε γενικές γραμμές ). Πιάνω 44 Mbps με το 50αρι και έχω ping 5ms. Τώρα θέλω πάλι 50αρι VDSL, αλλά δεν τους πληρώνω πάνω από 40 ευρώ. Να καταργήσω τις υπηρεσίες (Π)ΟΤΕ και να κάνω μετά από μισή ώρα νέο συμβόλαιο για να θεωρούμαι νέος πελάτης και να πληρώνω λιγότερα ή να αλλάξω πάροχο ( σκέφτομαι hol ) ;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 αν διακοψεις το συμβολαιο χωρις να εχει ληξει θα πληρωσεις τελος διακοπης.αν δεν υπαρχει συμβολαιο μπορεις να πας σε αλλο παροχο.παλι απο το Kv του οτε θα παρεις οποτε ιδια ταχυτητα.δες και αυτο μηπως πιασεις τα 50 Mbit . https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ακομα και απο το αστικο κεντρο να παιρνεις vdsl παλι τον ιδιο χαλκο θα παρεις.εκτος αν μιλησεις για να γινει νεα δεσμευση με νεο συμβολαιο σε αλλη τιμη. 5 hours ago, Nick9090 said: Είμαι στον (Π)ΟΤΕ, ο οποίος μου ζητά 43 ευρώ πλέον ( για νέους πελάτες περίπου 38,50 ευρώ μαζί με τα τέλη ενεργοποίησης) και όταν είχα μια βλάβη κατάλαβα πόσο "καλό" είναι το service τους ( το οποίο δεν έχει ιδέα σε γενικές γραμμές ). Πιάνω 44 Mbps με το 50αρι και έχω ping 5ms. Τώρα θέλω πάλι 50αρι VDSL, αλλά δεν τους πληρώνω πάνω από 40 ευρώ. Να καταργήσω τις υπηρεσίες (Π)ΟΤΕ και να κάνω μετά από μισή ώρα νέο συμβόλαιο για να θεωρούμαι νέος πελάτης και να πληρώνω λιγότερα ή να αλλάξω πάροχο ( σκέφτομαι hol ) ;
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Αυτή τη στιγμή έχει λήξει το 24μηνο συμβόλαιό μου. Το θέμα είναι τώρα μιας και ο ΟΤΕ δε θέλει να κάνει νορμάλ τιμή και αφού είδα το "προσωπικό" του πόσο καλά με εξυπηρέτησε σε 4-5 θέματα θα ήθελα να πάω σε άλλο πάροχο. Τώρα δεν ξέρω σε ποιον όμως. Δηλαδή πέρα από το κόστος και ότι θέλω να πιάνω πάλι 40+ Mbps θέλω και σε περίπτωση βλάβης να μπορώ να βρω το service κλπ. Εγώ ίσως είχα τύχη, επειδή δεν είχα ποτέ στα τελευταία 2 χρόνια διακοπές στη γραμμή κλπ και χαμηλό Ping και όλα κομπλέ. Αλλά δεν δέχομαι να πληρώνω το 2018 ΠΑΡΑΠΑΝΩ από νέους πελάτες ( οι νέοι πελάτες μαζί με τέλη ενεργοποίησης και μαζί με το νέο φόρο πληρώνουν λιγότερο απότι πλήρωνα πριν 3 χρόνια ΧΩΡΙΣ φόρο και με τέλη ενεργοποίησης ). Γενικά ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή ; Εννοώ, σε ποιον πάροχο να πάω ; Και έστω υπογράφω νέο συμβόλαιο αλλού, ο ΟΤΕ θα με καλέσει την ίδια μέρα νε καλύτερη τιμή για να μείνω τελικά σε αυτόν ;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 minutes ago, Nick9090 said: Αυτή τη στιγμή έχει λήξει το 24μηνο συμβόλαιό μου. Το θέμα είναι τώρα μιας και ο ΟΤΕ δε θέλει να κάνει νορμάλ τιμή και αφού είδα το "προσωπικό" του πόσο καλά με εξυπηρέτησε σε 4-5 θέματα θα ήθελα να πάω σε άλλο πάροχο. Τώρα δεν ξέρω σε ποιον όμως. Δηλαδή πέρα από το κόστος και ότι θέλω να πιάνω πάλι 40+ Mbps θέλω και σε περίπτωση βλάβης να μπορώ να βρω το service κλπ. Εγώ ίσως είχα τύχη, επειδή δεν είχα ποτέ στα τελευταία 2 χρόνια διακοπές στη γραμμή κλπ και χαμηλό Ping και όλα κομπλέ. Αλλά δεν δέχομαι να πληρώνω το 2018 ΠΑΡΑΠΑΝΩ από νέους πελάτες ( οι νέοι πελάτες μαζί με τέλη ενεργοποίησης και μαζί με το νέο φόρο πληρώνουν λιγότερο απότι πλήρωνα πριν 3 χρόνια ΧΩΡΙΣ φόρο και με τέλη ενεργοποίησης ). Γενικά ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή ; Εννοώ, σε ποιον πάροχο να πάω ; Και έστω υπογράφω νέο συμβόλαιο αλλού, ο ΟΤΕ θα με καλέσει την ίδια μέρα νε καλύτερη τιμή για να μείνω τελικά σε αυτόν ; μπορει να σε καλεσει για αντιπροσφορα μπορει οχι.εφοσον εχεις vdsl απο το ιδιο Kv θα παρεις του οτε οποτε σε περιπτωση βλαβης δεν ξερει τι μπορει να γινει.αν με τον οτε δεν εβγαζες ακρη που ηταν ολα δικα του φαντασου μερικες φορες ποσο δυσκολο μπορει να γινει οταν εισαι και σε αλλον παροχο χωρις να σημαινει κατι αυτο.μπορει και να γινει βλαβη και να βγαλεις πιο ευκολα ακρη. σε καθε περιπτωση και εγω θα πηγαινα οπως και ειμαι σε εναλλακτικο.αν τωρα παρεις καλη αντιπροσφορα μενεις αλλιως συνεχιζεις κανονικα στον επομενο παροχο.
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Χμμ καταλαβα. Απλα δεν πιανω γιατι ο ΟΤΕ εχει τοσο πιο ακριβες τιμες. Σ/Κ ειχε 2 ατομα ανα 12 ωρες στο service. Με εβγαλε 15 φορες στην ιδια ανικανη και ανιδεη κοπελα. Στο αλλο τμημα που ενημερωνεσαι για τις τιμες σου λεει κατι για τμημα προσφορων, αλλα ταυτοχρονως λεει οτι σε ενημερωνουν οι ιδιοι αν υπαρχει κατι κλπ κλπ κλπ. Περισσοτερο κομωδια μου θυμισε ολη η επικοινωνια. Να μου βγαζει υπαλληλος νεα θεωρια για τη συνδεσμολογια της πολυκατοικιας κλπ κλπ κλπ ... Δηλαδη θελω να πω οτι και μονο βασει ολων των παραπανω η τιμη θα επρεπε να ειναι η πιο οικονομικη της αγορας. Και τωρα δεν ξερω σε ποιο παροχο να παω ( ολοι εκτος wind ) ...
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 παλια τουλαχιστον λογω δεσποζουσας θεσης του οτε δεν μπορουσε(δεν τον αφηνε η eett) να εχει πιο χαμηλες τιμες απο αλλους παροχους. κατα τα αλλα εχοντας περασει απo support τα παλια καλα support Πανε.πλεον ο υπαλληλος που παει για 500 ευρω και 8 ωρες το τηλεφωνο στο αυτι δεν τον ενδιαφερει και τοσο.συν οτι υπαρχει ελλειπη εκπαιδευση και οτι απλα λενε εναν τυφλοσουρτη οπως τον εχουν καταλαβει και αυτοι.πολλα ατομα δεν εχουν καν σχεση με το αντικειμενο να πω δηλαδη οτι ηξεραν απο δικτυα κτλ. αυτοοι ειναι για να σηκωνουν τηλεφωνα και αν ειναι κατι παραπανω το προωθουν σε αλλο level support.πιο πολυ ειναι για καταγραφη προβληματος και οτι μπορουν να σε βοηθησουν. 18 minutes ago, Nick9090 said: Χμμ καταλαβα. Απλα δεν πιανω γιατι ο ΟΤΕ εχει τοσο πιο ακριβες τιμες. Σ/Κ ειχε 2 ατομα ανα 12 ωρες στο service. Με εβγαλε 15 φορες στην ιδια ανικανη και ανιδεη κοπελα. Στο αλλο τμημα που ενημερωνεσαι για τις τιμες σου λεει κατι για τμημα προσφορων, αλλα ταυτοχρονως λεει οτι σε ενημερωνουν οι ιδιοι αν υπαρχει κατι κλπ κλπ κλπ. Περισσοτερο κομωδια μου θυμισε ολη η επικοινωνια. Να μου βγαζει υπαλληλος νεα θεωρια για τη συνδεσμολογια της πολυκατοικιας κλπ κλπ κλπ ... Δηλαδη θελω να πω οτι και μονο βασει ολων των παραπανω η τιμη θα επρεπε να ειναι η πιο οικονομικη της αγορας. Και τωρα δεν ξερω σε ποιο παροχο να παω ( ολοι εκτος wind ) ...
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλα ναι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εσυ απο εμπειρια κλπ εκτος ΟΤΕ τι θα προτεινες ;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 8 minutes ago, Nick9090 said: Καλα ναι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εσυ απο εμπειρια κλπ εκτος ΟΤΕ τι θα προτεινες ; δεν εμειναν και πολλες.voda,forthnet εμειναν .wind δεν θες ετσι και αλλιως.οποτε σε οποια και απο τις 2 να πας Πιστευω Is ok. για το θεμα sync δες αυτο που γραψα πιο πανω για την καλωδιωση.απο Kv παιρνεις ή απο το αστικο κεντρο?
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Για να σου πω την αληθεια ειμαι ψηλα Ζωγραφου και δεν το εψαξα ποτε. Εχω ενα κουτι 2πορτο του ΟΤΕ 30 μετρα διπλα απο το σπιτι μου. Αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε θεμα προαλλες Αμπελοκηπους και δεν ειχα ιντερνετ και τηλ για 2 μερες περιπου
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 minute ago, Nick9090 said: Για να σου πω την αληθεια ειμαι ψηλα Ζωγραφου και δεν το εψαξα ποτε. Εχω ενα κουτι 2πορτο του ΟΤΕ 30 μετρα διπλα απο το σπιτι μου. Αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε θεμα προαλλες Αμπελοκηπους και δεν ειχα ιντερνετ και τηλ για 2 μερες περιπου απο kv παιρνεις αφου εισαι ψηλα ζωγραφου.
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως τωρα μενει να αποφασισω για voda η forthnet. Δυστυχως δεν ξερω κανεναν να εχει vdsl απο εναν εκ των 2... Για θεμα εξυπηρετησης, εξοπλισμου και τιμης εννοω οχι για την ταχυτητα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Nick9090
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 ταχυτητα θα ειναι ιδια λογω Kv του οτε.εξυπηρετηση οποιον και απο τους δυο παροχους να παρεις θα δεις θετικα και αρνητικα σχολια.εγω πχ θα σου πω οτι η voda με εξυπηρετησε σε ενα θεμα και ο αλλος θα σου πει οτι δεν εξυπηρετηθηκε.οπως και εσυ λες οτι πχ ο οτε σε εγραψε ενω ενας αλλος θα πει οτι τον εξυπηρετησαν.ειναι να μην σου τυχει και τι προβλημα θα τυχει.αλλοι εχουν φτασει μεχρι εεττ και δεν εχουν βγαλει ακρη. https://www.insomnia.gr/forums/topic/671629-wind-vdsl-100-φτωχα-download-speed/?page=9&tab=comments#comment-56443431 12 minutes ago, Nick9090 said: Παντως τωρα μενει να αποφασισω για voda η forthnet. Δυστυχως δεν ξερω κανεναν να εχει vdsl απο εναν εκ των 2... Για θεμα εξυπηρετησης, εξοπλισμου και τιμης εννοω οχι για την ταχυτητα τιμες μπες μεσα και δες τι πακετα εχει ο καθενας και τι δινει αναλογως τις αναγκες σου
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Χμ σωστα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου παντως. Να σαι καλα
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 για το προγραμμα δες τι δινουν σε κινητα.η forthnet πχ δινει nova Που μπορει να μην το θες καν οποτε να πας σε ενα προγραμμα χωρις tv.δες τα προγραμματα τους και συγκρινε.μετα κανεις αιτηση και οπως σου ειπα μπορει να σε παρει ο οτε για αντιπροσφορα.αν σου αρεσει η αντιπροσφορα μπορεις να την δεχτεις και να μεινεις μαζι τους με νεο συμβολαιο και νεα δεσμευση παρα αοριστου που εισαι τωρα.οταν σε δεσμευουν ξανα κανουν καλες τιμες για αυτο σε ρωτησα αν σου προτειναν ξανα συμβολαιο σαν να ησουν δηλαδη νεος συνδρομητης.γιατι η διαφορα με σενα και τον καινουριο συνδρομητη ειναι οτι ο καινουριος εχει δεσμευση για 2 χρονια πχ ενω εσυ αοριστου που ανα πασα στιγμη φευγεις.οποτε αν σου προτεινουν νεα δεσμευση ισως πετυχεις την παλια τιμη ή τελος παντων αλλη τιμη. 4 minutes ago, Nick9090 said: Χμ σωστα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου παντως. Να σαι καλα
Nick9090 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Η μόνη "προσφορά" που κάνανε είναι με 45 ευρώ το VDSL 50 XL ( εγώ είχα 24μηνο το VDSL 50 L με 40 ευρώ και στις προτάσεις στο mycosmote μου το έχει το ίδιο με 42 ευρώ ). Προσωπικά δεν το θεωρώ προσφορά. Τους κάλεσα και τους το είπα και κάνανε αίτημα στο τμήμα προσφορών για κάτι σε καλύτερη τιμή και απάντησαν αρνητικά ( σαφώς δε με κάλεσαν επίσης )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα