frozex Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλημέρα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ταξινομεί τα ελληνικά τραγούδια ανάλογα το είδος τους, τον ερμηνευτή ή και εγώ δεν ξέρω τι; Το θέλω για ταβέρνα, θα το βάλω σε ένα laptop ή tablet μαζί με ηχεία και ανάλογα την περίσταση θα επιλέγω ποια ομάδα τραγουδιών θέλω να παίξει. Δεν έχω γνώσεις πάνω στο τραγούδι αλλιώς θα καθόμουν ένα ΣΚ να το κάνω μόνος μου. Λέτε να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο κάποιος DJ;
katergaris79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις έτοιμες συλλογές τύπου "Τα ζεϊμπέκικα", "Τα καλύτερα από το Νέο κύμα", "Τα ωραιότερα ντουέτα" κλπ. και να τα αφήνεις να παίζουν.
frozex Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εννοείς από youtube; πολλές διαφημίσεις πετάγονται και είναι σπαστικό κατά την διάρκεια της Playlist
censOred Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 https://www.quora.com/What-are-some-good-ways-to-organize-your-music-library εάν δεν καλύπτεσαι από τα πρώτα 2 προτεινόμενα προγράμματα γίνε πιο συγκεκριμένος (πού είναι τα τραγούδια τοπικά ή στο διαδίκτυο; έχουν ήδη τις κατάλληλες ετικέτες; κλπ) 1
hdonoblepsias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Φιλε εννοεις να ταξινομησεις σε λιστες τραγουδια που ηδη εχεις στο δισκο σου; Αν ναι συνιστω το παλιο καλο winamp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα