Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα δε νομιζω οτι μας δουλευει, στη 1 της Πατρας που πηγα εχω ειχε 3+2 απο τα RGB L + TKL και αρκετα απο τα αλλα.

Το ενα L το πηρα εγω, απο τη στιγμη που επεσε σηρμα εδω μεσα δε θελει και πολυ να εξαφανιστουν. Γιαυτο εγω δεν ειπα τιποτα Δευτερα βραδυ που το ειδα :P :P :P

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panoc είπε

Μπα δε νομιζω οτι μας δουλευει, στη 1 της Πατρας που πηγα εχω ειχε 3+2 απο τα RGB L + TKL και αρκετα απο τα αλλα.

Το ενα L το πηρα εγω, απο τη στιγμη που επεσε σηρμα εδω μεσα δε θελει και πολυ να εξαφανιστουν. Γιαυτο εγω δεν ειπα τιποτα Δευτερα βραδυ που το ειδα :P :P :P

Δηλαδη και τα περιστατικα που πηγαν οι αλλοι και τους ειπε οτι δεν ισχυει η προσφορα και αυτο οκ ειναι?

Τελος παντων ας μπει ενα τελος στο θεμα .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη και τα περιστατικα που πηγαν οι αλλοι και τους ειπε οτι δεν ισχυει η προσφορα και αυτο οκ ειναι?

Τελος παντων ας μπει ενα τελος στο θεμα .

Δε γνωριζω, στη Πατρα παντως στο ραφι ειχανε καρτελακι κανονικα με τη χαμηλη τιμη.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρώτησα (τηλεφωνικά) στο κατάστημα που ενδιαφέρομαι και ενώ υπάρχει κανονικά η τιμή είναι στα 83 89.9ευρώ, αν πάω από εκεί και το χτυπήσουν μπορεί να αλλάξει στα 63?

Επεξ/σία από p_under
διόρθωση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα 83 που κολλανε? η 90 η 63

βασικα αν και δεν ξερω αν εχει πλεον νοημα. γιατι στο site δεν φαινεται διαθεσιμο.

στην εφαρμογη 90 το εβγαζε και αυτο αρχικα μου ειπε ο υπαλληλος.

του λεω οποτε 90? και χωρις να του πω κατι, διαβασε κατι στη βαση (που δεν προλαβα να δω) μου λεει οχι περιμενε και μου περασε επιπλεον 30% εκπτωση >63. δεν ξερω ισως ειναι γενικο promo, ισως αφορα επιλεγμενα καταστηματα πχ σαν τελευταια κομματια.

για να ειμαι ειλικρινης ουτε καν θα πηγαινα, αν δεν ελεγε ο saxos55 οτι το πηρε απο το κοντινο μου καταστημα συγγρου στα 63.

παντως αν εχετε κοντα καταστημα και ενδιαφερεστε αν δεν βαριεστε πατε μια βολτα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, p_under είπε

ρώτησα (τηλεφωνικά) στο κατάστημα που ενδιαφέρομαι και ενώ υπάρχει κανονικά η τιμή είναι στα 83 89.9ευρώ, αν πάω από εκεί και το χτυπήσουν μπορεί να αλλάξει στα 63?

Αν διαβασεις πιο πισω ετσι εγινε οπως λενε μερικοι,βεβαια μερικοι αλλοι πηγαν να ρωτησουν και εφαγαν πορτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια πραγματική προσφορά από τον Κώτσο ο οποίος τώρα τελευταία μας κακομαθαινει!! 

Θα έπαιρνα ένα για δωράκι αλλά δεν πρόλαβα!!

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.

Τυχεροί όσοι το πήρατε στα 63€. Εξαιρετική τιμή για το συγκεκριμένο (δηλώνω fanboy των μηχανικών της CM). Αν δεν είχα πάρει το G810, θα το είχα χτυπήσει σίγουρα.

Καλοπληκτρολόγητο! :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Questioner είπε

Τυχεροί όσοι το πήρατε στα 63€. Εξαιρετική τιμή για το συγκεκριμένο (δηλώνω fanboy των μηχανικών της CM). Αν δεν είχα πάρει το G810, θα το είχα χτυπήσει σίγουρα.

Καλοπληκτρολόγητο! :rolleyes:

Μια απ τα ίδια. :) 

Όσοι το τσιμπήσατε στα 63€ να πάτε να ανάψετε κανένα κεράκι γιατί κλέψατε απο το παγκάρι! :P 

• Like 2
Δημοσ.

λέτε να παιχτεί τπτ και να μην το πάρω την παρασκευή; (έδωσα προκαταβολή)

Δημοσ.

Όποιος από Λάρισα ενδιαφέρεται, δίνεται στην τιμή που αγοράστηκε 63€.

Στείλτε pm για λεπτομέρειες.

• Like 2
Δημοσ.

ξαναβγηκε αλλα δεν ξερω αν παιζει ακομα το 63 ευρω απο καταστημα                        

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει(πιθανως που εχει κανει ηδη παραγγελια)καλως,γιατι προσωπικα δεν ξαναπερναω απο Κωτσοβολο και δευτερη φορα να φαω ακυρο.

Δημοσ.

απο τηλ που συνδέθηκα και με καταστημα ολοι ειπαν την ιδια τιμη, αυτη του site.

αν καταφερει κανεις τιποτα ας σφυρίξει.

Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 12:10 ΠΜ, frozex είπε

λέτε να παιχτεί τπτ και να μην το πάρω την παρασκευή; (έδωσα προκαταβολή)

Πάντως το πληκτρολόγιο αξίζει με χίλια στα 90 ευρώ. Δεν βρίσκεις τέτοιο ποιοτικό μηχανικό σε αυτά τα χρήματα ούτε στο εξωτερικό.

Η προσφορά ήταν στα 90 ευρώ, τα 63 ευρώ πραγματικά ήταν απο άλλο πλανήτη και πολύ τυχεροί όσοι το τσίμπησαν όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να έγινε μαλακία και να δώθηκαν στα 63 ευρώ απο λάθος του συστήματος το οποίο πλέον μαζεύτηκε.

Γιαυτό, πιθανολογώ,  εξαντλήθηκε παντού τις προάλλες και ξαναέγινε διαθέσιμο σχεδόν πάντου σήμερα.

Η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη, να θυμήσω απο 139 στην Ελλάδα ενώ π.χ στο idealo.de ξεκινάει απο τα 120 ευρώ. ;) 

https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/3047.html?q=masterkeys+pro+L+RGB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...