axlgk Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, saxos55 είπε Εμένα και να ήθελε δε θα μπορούσε να μου πει κάτι τέτοιο. Ήμουν ακριβώς δίπλα του στο τερματικό που πήγε και είδα και ο ίδιος την τιμή συστήματος. Σε τι περίπτωση έπεσες, δεν ξέρω. Διπλα του ημουν το σκαναρε το barcode και βγαζει 89.
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μολις παρελαβα το δικο μου (pro l) που ειχα κανει online παραγγελεια τη Δευτερα το βραδυ απο το καταστημα στη Περιβόλα στη Πάτρα, εχει ακομα 2 κανονικα στο ραφι και 2 TKL.
t0mak Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις γύρισα απο Κωτσόβολο Θεσσαλονίκης και η τιμή είναι στα 89,90 (έκανε check την τιμή μπροστά μου). Επίσης στο site πλέον δεν έχει καθόλου τιμή. Καλορίζικο σε όσους προλάβανε!
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παντως revisions πρεπει να εχουν παιξει το tkl μου επισης απο κωtsο εχει αρκετες μικροβελτιωσεις. αυτο εχει τη usb απο κατω (αυτο δεν ειναι κακο και το προτιμω.) αλλα το σασι του S που εχει διαφορες μικροβελτιωσεις. πχ τα πλαστικα του πλαισιου ειναι αρκετα πιο φαρδια στο S. στο L στην τελευταια σειρα φαινονται οι διακοπτες. στο S το πλαισιο ειναι αρκετα πιο παχυ και τερματιζει πιο κοντα στα caps οποτε δεν συμβαινει αυτο. επισης αυτο βγαζει αρκετο rattle το space ( το S με ειχε εκπληξει με την υψηλη ποιοτητα των stabilizers). θα κοιταξω βεβαια καποιο λιπαντικο. επισης χειροτερα keycaps. εβγαλα κανα 4-5 και του S φαινονται αρκετα πιο ποιοτικα (το rattle και αυτο μπορει να ναι και θεμα παρτιδες.) --------- παντως παιζει να ειναι και το καλυτερο πληκτρολογιο που πωλειται αυτη τη στιγμη απο mainstream μαρκες. για κατι καλυτερο παμε σε dedicated κατασκευαστες (πχ filco, leopold, das κτλ) και στα 63 μαλλον ειναι τιμη ~~ κοστους οποτε κανενα παραπονο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από rofl
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, rofl είπε αυτο εχει τη usb απο κατω (αυτο δεν ειναι κακο και το προτιμω.) και το L που πηρα εγω απο κατω το εχει και εχει και μια εγκοπη απο πισω για να πιανει το καλωδιο, η εγκοπη ομως ειναι για το μπιπ αφου μετα απο λιγο το καλωδιο ξεσφηνωνει, οποτε το σενιαρα με λιγη θερμοκολλα... 6 λεπτά πριν, rofl είπε στο L στην τελευταια σειρα φαινονται οι διακοπτες. τι εννοεις ; απο που φαινονται οι διακοπτες?
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, panoc είπε και το L που πηρα εγω απο κατω το εχει και εχει και μια εγκοπη απο πισω για να πιανει το καλωδιο, η εγκοπη ομως ειναι για το μπιπ αφου μετα απο λιγο το καλωδιο ξεσφηνωνει, οποτε το σενιαρα με λιγη θερμοκολλα... τι εννοεις ; απο που φαινονται οι διακοπτες? ναι φευγει XD στην τελευταια σειρα κατω δεν βλεπεις το clear μερος των διακοπων? οχι οτι βλεπεις το διακοπτη αλλα διακρινεται μερος του. το S εχει 1-2 χιλ παχυτερο πλαισιο οποτε δεν συμβαινει αυτο. και ισως ειναι και λιγο πιο κατω το backplate Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από rofl
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, rofl είπε στην τελευταια σειρα κατω δεν βλεπεις το clear μερος των διακοπων? οχι οτι βλεπεις το διακοπτη αλλα διακρινεται μερος του. Βασικα σε ολα τα κουμπια φαινεται υπο συγκεκριμενη γωνια ενα μερος του διαφανους τμηματος του διακοπτη.
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ναι στο S οχι το κατω πλαισιο ειναι πιο παχυ και πιο κοντα στα caps Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από rofl
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 εννοω οχι μονο στη κατω σειρα αλλα και στις αλλες. ακριβως απο πανω δε φαινεται τιποτα. παντως προτιμω τα keycaps toy corsair strafe που ειχα, εχει καλυτερη γραμαμτοσειρα και πιο ποιοτικο εξωτερικο. μου φαινεται θα τα κανω τραμπα.
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, panoc είπε Βασικα σε ολα τα κουμπια φαινεται υπο συγκεκριμενη γωνια ενα μερος του διαφανους τμηματος του διακοπτη. γενικα ναι, για καποιο λογο συνολικα το εξωτερικο του S εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με αυτο.- στο s οχι το κατω πλαισιο ειναι πιο παχυ και ισως και πιο ψηλο, η το plate πιο χαμηλα(?) δεν ξερω. παντως δεν φαινονται. (τουλαχιστον οχι στις κανονικες γωνιες θεασης) στο L αν ειμαι δεν ακριβως απο πανω φαινονται, και δεν μιλαω για τρελη γωνια θεασης. nitpicking ετσι για να μην παρεξηγουμαι αισθητικο θεμα ειναι. και με το rattle ξενερωσα λιγο, πολυ καλυτερα stabilizers το S. βεβαια αυτα μπορει να παιζουν απο κομματι σε κομματι. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από rofl
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, rofl είπε και με το rattle ξενερωσα λιγο, πολυ καλυτερα stabilizers το S. βεβαια αυτα μπορει να παιζουν απο κομματι σε κομματι. το rattle οντως ειναι λιγο σπαστικο αλλα το , ειχα συνηθισει και απο το strafe. Επο την αλλη οπως και στο strafe ετσι και σε αυτο εβαλα o-rings και το μειωνει λιγο, αλλα το εξαληψα εντελως απλα βαζοντας ενα μικρο χαρτακι το κατω μερος των 2 stabilizer.. 1
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 κατι τετοιο θα κανω και γω. το S παντως τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα απο τους stabilizer. τελειως uniform και σωστο tactile.
panoc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εμενα αυτο που με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι στα keycaps της αριθμοσειρας εχει τα νουμερα στο κατω μερος και τα συμβολα επανω, με αποτελεσμα να φωτιζονται τα συμβολα και οχι οι αριθμοι Απο την αλλη απο τις λιγες ωρες που το χρησιμοποιω σε συγκριση με το strafe ειναι απειρως πιο εργονομικα τοποθετημενα τα πληκρα ανω φυσικα η αλλαγη σε καφε απο κοκκινους κανει θεαματικη διαφορα στη πληκρολογηση.
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ενα πολυ καλο που εχει ειναι οτι ειναι το standard layout, οποτε απο keycaps ολα τα aftermarket κανουν. κατι που δεν ισχυει με logitech/ corsair/ razer, και ειναι χοντρο προβλημα, γιατι ποσταραμε και photo παραπανω σε γενικες γραμμες ειναι πολυ σοβαρο keyboard και καμια σχεση με τα συνηθη "gaming" προιοντα. και καφε vs red δεν το συζητω καν ναι. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από rofl
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μεχρι τις 5 παρα περιπου που κοιταξα ηταν διαθεσιμο σε ποσα καταστηματα,ποτε προλαβε και εξαντληθηκε ρε γμτ. Παλι μας κοροιδευει ο ρημαδο Κωτσοβολος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα