sarpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ναι αλλα αν δεν το ανεφεραν εδω ορισμενα ατομα και το αγοραζες εσυ online θα το πληρωνες 90ευρω.Αυτες οι ''κρυφες''προσφορες ειναι που ειναι για σφαλιαρες οι αλυσιδες. Να σου πω κάτι είναι ο,τι να ναι γιατί πριν μιλήσω με το παλικάρι μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν όχι δεν ξέρουμε κάτι. Ο πρώτος μάλιστα στο τηλεφωνικό με υφάκι μου λεει επειδή το έγραψε κάποιος πάει να πει ότι ισχυει; Μου λεει με λένε τάδε και σου δηλώνω υπεύθυνα ότι η τιμή είναι αυτή. Ο,τι να ναι. Οπως και να χει να στε καλα παιδια
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, sarpan είπε Να σου πω κάτι είναι ο,τι να ναι γιατί πριν μιλήσω με το παλικάρι μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν όχι δεν ξέρουμε κάτι. Ο πρώτος μάλιστα στο τηλεφωνικό με υφάκι μου λεει επειδή το έγραψε κάποιος πάει να πει ότι ισχυει; Μου λεει με λένε τάδε και σου δηλώνω υπεύθυνα ότι η τιμή είναι αυτή. Ο,τι να ναι. Οπως και να χει να στε καλα παιδια Κοιταξε να δεις και στην διπλα προσφορα των εκθεσιακων απο mediamarkt ρωταω τον εκει υπαλληλο σε ενα καταστημα για τα εκει πληκτρολογια(ρωτησα για τα logitech) και μου λεει''δεν θυμαμαι να επαιξε καμια προσφορα σε πληκτρολογια logitech''. Το ποιος κοροιδευει ποιον ας μην το σχολιασουμε καλυτερα....
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Ευχαριστώ θερμά @lionheart75 αλλά ιδιαίτερα @frozex για την ανακάλυψη της έξτρα έκπτωσης. Καλορίζικο φίλε μου, θα το χαρείς γιατί είναι εξαιρετικό. Θα αλλάξω και το τίτλο με την εξτρά έκπτωση. 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Τυχεροί όσοι έχετε καταστήματα με διαθεσιμότητα κοντά σας. Αυτή η επιπλέον έκπτωση (89 --> 63) θα μου έδινε την επιπλέον ώθηση να γίνει το 5ο μηχανικό μου και το 8ο πληκτρολόγιο συνολικά . Πάλι καλά δηλαδή. Καλοπάτητο σε όσους το πήραν. Κατάλαβα μια απ τα ίδια είμαστε! Παρέλαβα και εγώ το isku+ μαζί με το luo στην άλλη εξαιρετική προσφορά που παίζει και θα το περιεργαστώ το βράδι! 50 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 8ο πληκτρολόγιο λέει ο άλλος χαχαχα ... Ρε συ ηρέμησε.. είπαμε καταναλωτική μανία αλλά αυτό πλέον ειναι too much Αγορασε κ κάτι άλλο. Btw η τιμή στα 63€ είναι σούπερ. Μπράβο παιδιά. Μπα σύνηθες και εγώ κάπου τόσα έχω. Τον καταλαβαίνω απόλυτα!
panoskir Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, sarpan είπε Να σου πω κάτι είναι ο,τι να ναι γιατί πριν μιλήσω με το παλικάρι μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν όχι δεν ξέρουμε κάτι. Ο πρώτος μάλιστα στο τηλεφωνικό με υφάκι μου λεει επειδή το έγραψε κάποιος πάει να πει ότι ισχυει; Μου λεει με λένε τάδε και σου δηλώνω υπεύθυνα ότι η τιμή είναι αυτή. Ο,τι να ναι. Οπως και να χει να στε καλα παιδια Μα καλά ,γιατι ανοιξες κουβεντα μαζι του για το τι γραφουν στο insomnia; Παιρνεις τηλ "Γεια σας θα ηθελα να ακυρωσω μια παραγγελια που εγινε μεσω internet" Στην ακυρωνει ο υπαλληλος Πας στο καταστημα και το παιρνεις στην τιμη καταστηματος. Μην τα κανετε μονοι σας πιο δυσκολα. Φανταστειτε τον υπαλληλο που εβλεπε στο συστημα την online τιμη και στο τηλεφωνο του ελεγαν οτι στο insomnia καποιος εγραψε οτι το πηρε 63€... 2
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Επιβεβαιώνω κι εγώ για 62.93€ για παραλαβή από κατάστημα. Κατάστημα Συγγρού: 3 κομμάτια διαθέσιμα πρίν μισή ώρα που σημαίνει πως έχουν μείνει 2. Να σου πω ακριβώς τι έγινε με εμένα: Μπαίνω, πάω 1ο όροφο στο PC gaming, κοιτάζω τα πληκτρολόγια στα ράφια, υπήρχε μόνο το M. Έρχεται ένας υπάλληλος, να βοηθήσω; Ψάχνω το L. Πάμε στον υπολογιστή, το χτυπάει. Το White θέλετε; Όχι, το RGB. Scrollάρει λίγο πιο κάτω: Τσουπ. RGB, US Layout, 3 τμχ δίπλα. Τιμή: 62.93€ (δεν είχε ιδέα ότι ήταν σε προσφορά ο υπάλληλος) Μου το φέρνει ταμείο, γειά σας. Ευχαριστώ θερμά @lionheart75 αλλά ιδιαίτερα @frozex για την ανακάλυψη της έξτρα έκπτωσης. US. Καλύτερα, είναι σε φάση ο γιος μου που θέλει να πληκτρολογεί πράγματα στο Word για χαβαλέ, τον τρολάρω λίγο όταν ψάχνει Γ, Ω, Ψ, ς, κτλ με παρεσυρες και μενα και πηρα το αλλο κομματι απο συγγρου οποτε αν εχει αλλο ενα εχω το μικρο αδερφακι αλλα στα 63 δεν κρατηθηκα και ειπα να παρω και το μεγαλο XD οντως ισχυει η προσφορα απο τα καταστηματα μονο στα 63. υπερκαταναλωση εμενα ειναι το 3ο αλλα το g610 σιγουρα θα το βγαλω για πουλημα, να μεινω με τα 2 CM
sarpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, panoskir είπε Μα καλά ,γιατι ανοιξες κουβεντα μαζι του για το τι γραφουν στο insomnia; Παιρνεις τηλ "Γεια σας θα ηθελα να ακυρωσω μια παραγγελια που εγινε μεσω internet" Στην ακυρωνει ο υπαλληλος Πας στο καταστημα και το παιρνεις στην τιμη καταστηματος. Μην τα κανετε μονοι σας πιο δυσκολα. Φανταστειτε τον υπαλληλο που εβλεπε στο συστημα την online τιμη και στο τηλεφωνο του ελεγαν οτι στο insomnia καποιος εγραψε οτι το πηρε 63€... Γιατι δε θελω να τρεχω τζαμπα στο μαγαζι, στο οποιο αν δεν ξερει ο υπαλληλος κατι θα μου το δωσει στα 90. Plus οτι δεν ειμαι Ελλαδα και θα στειλω τον αδερφο μου ο οποιος δεν το εχει και πολυ με αυτα. Ειναι πραγματικα που θα πεσεις φιλε μου δυστυχως.
deschri Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Και μάλλον στο κατάστημα Συγγρου δεν πρέπει να υπάρχει άλλο γιατί μόλις πήρα κι εγω ένα κι ο υπαλληλος μου είπε ότι ειναι το τελευταίο. Στα 63 ευρώ αφού έχει επιπλέον 30% έκπτωση στο κατάστημα. Ευχαριστω τον t.s και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την επιπλέον έκπτωση.
saxos55 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εμένα το δεύτερο είναι, αλλά το πρώτο θα φύγει. Είναι το G610 Orion Brown της Logitech το οποίο στο χρόνο πάνω... Ξενέρα. Μια χαρά πληκτρολόγιο κατά τα άλλα, αλλά αυτό με τα βαμμένα από πάνω (και όχι χαραγμένα) μεγάλο φάουλ. Και να πεις ότι είμαι και κανας μπίχλας ή ότι λιώνω στο gaming. Τεσπά. Είδα που σχολιαζόταν και στο άλλο θέμα πρόσφατα με το 810 αλλά είπα να μην postάρω τότε γιατί είχε εκτραχυνθεί λίγο η συζήτηση και είπα να μην ανεβάσω τους τόνους. 1
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πες τα γιατι οταν τα ελεγα εγω, μερικοι λεγανε οτι επεσα στην περιπτωση οτι ειμαι εμπαθης υπερβολικος κτλ. το κανω rma και η πιστωτικο αν μπορεσω η αλλαγη τα caps και πουλημα . Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από rofl 1
saxos55 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rofl είπε το κανω rma και η πιστωτικο αν μπορεσω η αλλαγη τα caps και πουλημα Same (αναφερόμαστε στο G610 της Logitech, μην διαβάσει κάποιος βιαστικά το thread και μπερδευτεί) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από saxos55
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπιζω παντως να μου αντεξει παραπανω απο το προηγουμενο Cm storm Trigger που μου βγηκε σκαρτο στον 1 χρονο(σταματησε να δουλευει στα καλα καθουμενα χωρις καποιο λογο). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Fulgore
axlgk Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Κωτσοβολος ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ αυστηρα 89 απο 140 που εχει στο ραφι.Τι καλε μου τι χρυσε μου οχι 89.
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, saxos55 είπε Same (αναφερόμαστε στο G610 της Logitech, μην διαβάσει κάποιος βιαστικά το thread και μπερδευτεί) μια απ τα ιδια https://imgur.com/a/DDTtQOe 11 λεπτά πριν, axlgk είπε Κωτσοβολος ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ αυστηρα 89 απο 140 που εχει στο ραφι.Τι καλε μου τι χρυσε μου οχι 89. εμενα μου ειπε στην αρχη 89 μετα μου λεει οχι 63. του εβγαζε εχτρα 33% εκπτωση απ οτι καταλαβα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από rofl
saxos55 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, axlgk είπε Κωτσοβολος ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ αυστηρα 89 απο 140 που εχει στο ραφι.Τι καλε μου τι χρυσε μου οχι 89. Εμένα και να ήθελε δε θα μπορούσε να μου πει κάτι τέτοιο. Ήμουν ακριβώς δίπλα του στο τερματικό που πήγε και είδα και ο ίδιος την τιμή συστήματος. Σε τι περίπτωση έπεσες, δεν ξέρω.
frozex Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μιας και το είδα στην εικόνα του rofl, παίζει πουθενά capslock keycap με `σκαλοπάτι` για το masterkeys;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα