Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σε σχέση με το Trigger-Z με Cherry MX Brown τι λέει;

Φάνη μείνε όπως είσαι. Έχεις εξαιρετικό πληκτρολόγιο, δεν θα δεις καμιά διαφορά πέρα απο το RGB. :) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Αυτό έχει cherry mx brown που είναι ο ιδανικός συνδυασμός για χρήση gaming & πληκτρολόγησης γενικά,  αν έχεις την έκδοση με τους μπλε outemou αυτό είναι πολύ πιο αθόρυβο.

Επίσης υπάρχει εφαρμογή απο την CM για το συγκεκριμένο και το καλώδιο τροφοδοσίας του αφαιρείται για να το καθαρίζεις πιο εύκολα. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες.

Αν δεν έχεις το μικρόβιο να αλλάζεις μια χαρά είσαι, δεν θα σου λείψει κάτι ιδιαίτερο. Το CM έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και το ck104 είναι επίσης ποιοτικό.

Έχω και το ck104. 

Ναι ρε το ξέρω, το μπλε έχω αυτό που είχες ανεβάσει.με αρέσει το κλικι κλικι αρκετά και ποιοτικό είναι δεν φαίνεται φτήνια.μαζί με το mx master μια χαρά δουλεύει στο tv box

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε

Ναι ρε το ξέρω, το μπλε έχω αυτό που είχες ανεβάσει.με αρέσει το κλικι κλικι αρκετά και ποιοτικό είναι δεν φαίνεται φτήνια.μαζί με το mx master μια χαρά δουλεύει στο tv box

Μένεις όπως είσαι αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις σαν τα μούτρα μου! :D 

Δεν έχεις λόγο να αλλάξεις. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, aklostr είπε

Επιβεβαιώνω για 63 σε κατάστημα. 

Λαρισα είχε 3 στο ράφι. 

Πηγες απο εκει στο καταστημα ειπες οτι θες το πληκτρολογιο και σου ειπαν 63ευρω ετσι απλα?Το λεω γιατι συνηθως σε τετοιες εκπτωσεις''οταν δεν γραφεται πουθενα κατι'' συνηθως γινεται μπερδεμα αν δεν το γνωριζουν ολοι οι υπαληλοι/καταστηματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, frozex είπε

από ότι κατάλαβα το έχεις το πληκτρολόγιο εσύ, τα πλήκτρα είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο ή έτσι φαίνεται στην φωτογραφία;

ειναι το standard layout. ειναι οι συνηθεις διαστασεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω κι εγώ για 62.93€ για παραλαβή από κατάστημα.

Κατάστημα Συγγρού: 3 κομμάτια διαθέσιμα πρίν μισή ώρα που σημαίνει πως έχουν μείνει 2.

14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πηγες απο εκει στο καταστημα ειπες οτι θες το πληκτρολογιο και σου ειπαν 63ευρω ετσι απλα?Το λεω γιατι συνηθως σε τετοιες εκπτωσεις''οταν δεν γραφεται πουθενα κατι'' συνηθως γινεται μπερδεμα αν δεν το γνωριζουν ολοι οι υπαληλοι/καταστηματα.

Να σου πω ακριβώς τι έγινε με εμένα:

Μπαίνω, πάω 1ο όροφο στο PC gaming, κοιτάζω τα πληκτρολόγια στα ράφια, υπήρχε μόνο το M. Έρχεται ένας υπάλληλος, να βοηθήσω;

Ψάχνω το L. Πάμε στον υπολογιστή, το χτυπάει. Το White θέλετε; Όχι, το RGB. Scrollάρει λίγο πιο κάτω: Τσουπ. RGB, US Layout, 3 τμχ δίπλα. Τιμή: 62.93€ (δεν είχε ιδέα ότι ήταν σε προσφορά ο υπάλληλος)

Μου το φέρνει ταμείο, γειά σας.

Ευχαριστώ θερμά @lionheart75 αλλά ιδιαίτερα @frozex για την ανακάλυψη της έξτρα έκπτωσης.

2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Ξέρει κανείς αν είναι το US ή το GR;

US. Καλύτερα, είναι σε φάση ο γιος μου που θέλει να πληκτρολογεί πράγματα στο Word για χαβαλέ, τον τρολάρω λίγο όταν ψάχνει Γ, Ω, Ψ, ς, κτλ

:P:P:P

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saxos55 είπε

(δεν είχε ιδέα ότι ήταν σε προσφορά ο υπάλληλος)

Μου το φέρνει ταμείο, γειά σας.

Οπως το φανταστηκα,ευχαριστω για την πληροφορια :P

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Έχει τιμή στο καρτελάκι στο ράφι, από 89 στα 63.

Ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι έκπτωση μόνο στο κατάστημα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το εχω εδω και 2 εβδομάδες σε TKL. Μονο αρνητικο η περιεργη γωνια του -αποσπώμενου-  micro usb καλωδιου.

Κατα τα αλλα αψογο στην αισθηση, θελω λιγο ακομη να συνηθισω το TKL, περισσοτερο στην πληκτρολογηση κωδικων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχεροί όσοι έχετε καταστήματα με διαθεσιμότητα κοντά σας.

Αυτή η επιπλέον έκπτωση (89 --> 63) θα μου έδινε την επιπλέον ώθηση να γίνει το 5ο μηχανικό μου και το 8ο πληκτρολόγιο συνολικά :lol::lol:. Πάλι καλά δηλαδή.

Καλοπάτητο σε όσους το πήραν.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8ο πληκτρολόγιο λέει ο άλλος χαχαχα ... :P :P

Ρε συ ηρέμησε.. είπαμε καταναλωτική μανία αλλά αυτό πλέον ειναι too much 

Αγορασε κ κάτι άλλο.

Btw η τιμή στα 63€ είναι σούπερ.

Μπράβο παιδιά.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει τηλεφωνο να ακυρωσω την Online παραγγελια να παω να το παρω απο το καταστημα και κανουν τους κινεζους. Μαλιστα σχεδον με εβρισε ο τυπος στο τηλεφωνο. Μηπως ειναι προσφορα συγκεκριμενων καταστηματων μονο?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sarpan είπε

Εχω παρει τηλεφωνο να ακυρωσω την Online παραγγελια να παω να το παρω απο το καταστημα και κανουν τους κινεζους. Μαλιστα σχεδον με εβρισε ο τυπος στο τηλεφωνο. Μηπως ειναι προσφορα συγκεκριμενων καταστηματων μονο?

για να ισχύει για την Καβάλα δύσκολα, λογικά είναι σε όλα. Άσε που στο κατάστημα που πήγα δεν το είχε διαθέσιμο και έδωσα προκαταβολή να το παραγγείλουν, την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, frozex είπε

για να ισχύει για την Καβάλα δύσκολα, λογικά είναι σε όλα. Άσε που στο κατάστημα που πήγα δεν το είχε διαθέσιμο και έδωσα προκαταβολή να το παραγγείλουν, την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μ.

Έχεις δίκιο μόλις μίλησα για τριτη φορά με το κέντρο και πέτυχα παλικάρι σωστο που μου είπε επειδή είναι παλιό μοντέλο έχει επιπλέον 30%. Μου έδωσε έναν κωδικό με τον οποίο θα παω στο κατάστημα να το πάρω στα 63€

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα αν δεν το ανεφεραν εδω ορισμενα ατομα και το αγοραζες εσυ online θα το πληρωνες 90ευρω.Αυτες οι ''κρυφες''προσφορες ειναι που ειναι για σφαλιαρες οι αλυσιδες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...