Frank Underwood Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το xiaomi redmi note 5a. Το εχω εδω και δυο μηνες και μου εβγαλε σημερα το πρωτο προβλημα. Απο το πουθενα δεν ανοιγει η οθονη. Εχω συνεχεια black screen, το κινητο οταν με παιρνουν λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο και δεν μπορω να το ανοιξω. Οταν το βαζω να φορτιζει το led λαμπακι αριστερα απο την καμερα αναβοσβηνει, ενω οταν παταω το κουμπι power αναβει το ιδιο φωτακι και ξανασβηνει. Εχει κανεις καποια ιδεα; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Spiros787 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το πας στο κατάστημα που το πήρες. Έχεις εγγύηση. Αν το πήρες από Κίνα επικοινωνείς με το site απ' όπου το αγόρασες.
newsformobiles Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Σαν πρόβλημα μπαταρίας μυρίζει. Μίλα με το μαγαζί
saruman123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, newsformobiles είπε Σαν πρόβλημα μπαταρίας μυρίζει. Μίλα με το μαγαζί Δεν έχει σημασία ,από την στιγμή που το έχει δύο μήνες είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα