doubtful Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν απο περιπου 4 μηνες η συνδεση μου πετουσε. Τοτε ομως ηταν που χαλασε το pc μου (12 χρονον build), και για τους επομενους μηνες δεν εκμεταλλευομουν καθολου τη συνδεση μου, μεχρι που εδω και 2-3 μερες εχω καινουριο υπολογιστη αλλα το προβλημα τωρα ειναι οτι η συνδεση συνεχως πεφτει για μερικα δευτερολεπτα και μετα επανερχεται. Πχ ειμαι σε παιχνιδι, τρωω freeze για 2-7 δευτερα και μετα επανερχεται, μετα απο μερικα λεπτα (η και ακομα δευτερολεπτα) παλι τα ιδια.... Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο hardware απο το PC??? η ειναι προβλημα ρουτερ/καλωδιων/συνδεσης? πλζ βοηθεια! σας ευχαριστω! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από doubtful
M@dB0x Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Πιο πολυ σε καρτα γραφικων παει αυτο το θεμα, ισως και drivers. 1
doubtful Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 5/2/2018 στις 8:46 ΠΜ, M@dB0x είπε Πιο πολυ σε καρτα γραφικων παει αυτο το θεμα, ισως και drivers. σε ευχαριστω για την αποκριση!! Γεγονος ειναι οτι δεν εχω discrete καρτα γραφικων! Που σημαινει οτι τρεχω το παλιο παιχνιδι που παιζω (Warcraft 3) με το CPU μου το οποιο εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Το CPU ειναι το Intel G4560. Οσο αφορα το Warcraft 3. Το συστημα μου δεν εχει κανενα προβλημα να το τρεξει. Μαλιστα το τρεχει ΠΟΛΥ καλυτερα απο το παλιο μου discrete gpu το οποιο ηταν το GeForce 7900 GT (μιλαμε για 12χρονη καρτα γραφικων). Οπως ειπα ομως και πιο πανω παρολο που το συστημα μου πριν ηταν πανπαλαιο δεν ειχα κανενα θεμα με τη συνδεση! κανενα! Επισης να πω οτι το προβλημα αυτο που περιγραφω δεν υπαρχει μονο στα παιχνιδια , οταν σερφαρω στο ιντερνετ γινεται ακριβως το ιδιο! Ξεχασα να πω οτι εχω windows 10...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα