thekyriakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Σε gaming ανεβάζει θερμοκρασίες να φανταστώ; Δοκίμασε να κάνεις undervolt την gpu για αρχή. Έχει οδηγούς στο ΥouTube, δεν είναι δύσκολο.. Curve μεσα απο το afterburner Αλλα το θεμα μου ειναι ο επεξεργαστης θα δοκιμασω repaste
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, thekyriakos είπε Curve μεσα απο το afterburner Αλλα το θεμα μου ειναι ο επεξεργαστης θα δοκιμασω repaste Αν πέσει η θερμοκρασία της GPU θα πέσει και του CPU αφού στα laptop συνήθως είναι στο ίδιο heatpipe..
thekyriakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, thekyriakos είπε Curve μεσα απο το afterburner Αλλα το θεμα μου ειναι ο επεξεργαστης θα δοκιμασω repaste Δε παιζω παιχνιδια τοσο που και που λιγο counter strike Rendering κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, thekyriakos είπε Δε παιζω παιχνιδια τοσο που και που λιγο counter strike Rendering κανω Ε rendering σε laptop λογικές είναι οι υψηλές Τ τότε. Μέχρι πόσο πάει;
thekyriakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε rendering σε laptop λογικές είναι οι υψηλές Τ τότε. Μέχρι πόσο πάει; καμια φορα σβηνει οποτε υποθετω μαξ
thekyriakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 hp ec1011nv ξερεις κανεις να μου πει ποση ραμ μπορω να βαλω; εχει 16 τωρα θα ηθελα 64 αν ειναι δυνατον
maverick290402 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Που βρίσκουμε το tool από Ελλάδα ;ψάχνω 2 μέρες τώρα και μόνο από εξωτερικό μου βγάζει. Αν το έχει κανείς από περιοχή Πειραιά και γύρω και θέλει να με βοηθήσει να κάνουμε τον επεξεργαστή μου ας μου στείλει ένα pm. Με το αζημίωτο βέβαια..
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 11:08 ΠΜ, thekyriakos είπε καμια φορα σβηνει οποτε υποθετω μαξ Δεν είναι τα λάπτοπ για αυτή την δουλειά δυστηχώς, θα σε αφήσει (καεί) και liquid metal να μπει. Γνώμη μου αν υπάρχει δυνατότητα, να γίνει desktop, και στην τελική το χειρίζεσαι remotely απο το λαπτοπ. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Δεν είναι τα λάπτοπ για αυτή την δουλειά δυστηχώς, θα σε αφήσει (καεί) και liquid metal να μπει. Γνώμη μου αν υπάρχει δυνατότητα, να γίνει desktop, και στην τελική το χειρίζεσαι remotely απο το λαπτοπ. Sheogorath ΧΡΟΝΙΑ σου ΚΑΛΑΑΑ!!! 🙂 Λοιπον απο τον επεξεργαστη = 4800Η και μονο απο αυτον πολυ δυσκολο να κλεινει: Προκειται λοιπον, γι' αυτο το λαπτοπ εδω: Αν καποιος θελει να αφηνει απολυτως ανεξελεγκτο τον 4800Η => να φτανει στα 55(56) watt, θα επρεπε καλυτερα να ειχε δωσει 100 ευρω παραπανω: για το Lenovo Legion 5 αντι του HP. 🤓 To καλο ειναι οτι ελεγχοντας ειτε τα watt, ειτε την τελικη μεγιστη θερμοκρασια που θα του επιτρεψουμε να φτασει, τοτε η "χασουρα" δεν θα ειναι μεγαλη = περι τα 10 - 15%. Αλλα στην πραγματικοτητα καθως δεν πολυπιστευω οτι θα μπορει να παιζει + για ωρες (!) στα 55 watt με αυτο το συστημα ψυξης, μα θα φρεναρει [απο αρκετα εως πολυ] συχνα => τοτε λογικα το ελλειμα μπορει να ειναι ~5% και δεν υπαρχει λογος να <τεντωνεται> στα ορια του για αυτο... ‼️ 2
NaturalBornSina Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπερα σε ολους, θα μπορουσα να μαθω εαν υπαρχει καποιο μαγαζι ή ανθρωπος γενικα στην Αθηνα να αναλαμβανει delid σε 8700k? Ευχαριστω προκαταβολικα
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 8 ώρες πριν, EvriGS είπε Που θα βρω delid tool? Bro!! Στο alixpess έψαξες συνήθως βρίσκεις εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα