StigmaX Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις για μηχανάκι στην οικονομική κατηγορία 2200-2500€, Άντε πολύ βαριά μέχρι λίγο κάτω από τα τρία αν υπάρχει καλό χρηματοδοτικο πρόγραμμα. Με ενδιαφέρει να έχει αποθηκευτικό χώρο για τουλάχιστον ένα κρανος και να είναι οικονομικό σε κατανάλωση. Να μπορεί άνετα να σηκώσει δύο άτομα ανηφόρα, και αν γίνεται να είναι επίπεδο στα πόδια για το σκύλο και κανένα καρπουζακι το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ του sym symphony 200 και του sym jet 14 επίσης 200αρι. Γενικά ακούω διχασμένες απόψεις για την εταιρία. Θα μου βγάλουν χιλιόμετρα ή στα 20.000 θα ψάχνω να το σκοτώσω; Άλλες επιλογές στα λεφτά που διαθέτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos_G2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δες και το Piaggio Liberty 150 abs, ωραια επιλογη φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, Panos_G2 είπε Δες και το Piaggio Liberty 150 abs, ωραια επιλογη φαινεται. Σχεδόν κατέληξα προς το medley. Για τη διαφορά τιμής που έχει με τα πρώτα που έψαχνα, νομίζω πως το 500αρικο διαφορά σου δίνει ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο και ασφαλέστερο μηχανάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) sym symphony ST 200 , το εχω για δευτερο ( 1ο ειναι ενα tmax 530) μεσα την πολη ( αθηνα) και πραγματικα ειναι εξαιρετικο . Fthna σερωιψε - ανταλλακτικα , ασε που δεν ζηταει τιποτα . Ειναι σκυλι και τραβαει γερα . Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα