Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνολικα 8 usb θυρες αυτην την στιγμη 4 στο μπροστινο του κουτιου και 4 πισω , με λιγα λογια εχω καταφερει να τις καλυψω ολες και δεν με φτανουν πλεον, δοκιμασα 2 εξωτερικες επεκτασεις μια της logilink και μια μαρκα με εκαψες αλλα μου πεταγαν blue screen  σε windows 10 οποτε προσανατολιζομαι στην αγορα μιας pci καρτας μπας και δω προκοπη εχετε υποψην σας καμια ποιοτικη και δοκιμασμενη λυση ? ευχαριστω

Δημοσ.

usb 3.0 hub?ναι μεν μοιραζεις ταχυτητα αλλα δεν σε νοιαζει αν βαζεις πανω συσκευες που δεν θελουν ταχυτητα.πχ Keyboard/mouse/printer.εκτος αν επεκτασεις θεωρεις το usb hub.

21 hours ago, keravnos21 said:

Εχω συνολικα 8 usb θυρες αυτην την στιγμη 4 στο μπροστινο του κουτιου και 4 πισω , με λιγα λογια εχω καταφερει να τις καλυψω ολες και δεν με φτανουν πλεον, δοκιμασα 2 εξωτερικες επεκτασεις μια της logilink και μια μαρκα με εκαψες αλλα μου πεταγαν blue screen  σε windows 10 οποτε προσανατολιζομαι στην αγορα μιας pci καρτας μπας και δω προκοπη εχετε υποψην σας καμια ποιοτικη και δοκιμασμενη λυση ? ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις ειτε να βαλεις usb hub που αναφερει ο poulinos ειτε καρτα pci με θυρες usb.

Δημοσ.
22 minutes ago, Thulogur said:

Μπορεις ειτε να βαλεις usb hub που αναφερει ο poulinos ειτε καρτα pci με θυρες usb.

απλα προσοχη οτι καρτα παρει να παιζει σε windows 10 μην ψαχνει drivers.και οχι τιποτα του 5ευρου γιατι παιζει να φαει καλες μπλε οθονες.pci express καρτα οχι Pci :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

απλα προσοχη οτι καρτα παρει να παιζει σε windows 10 μην ψαχνει drivers.και οχι τιποτα του 5ευρου γιατι παιζει να φαει καλες μπλε οθονες.pci express καρτα οχι Pci :)

Πολυ σωστα, αλλα υπαρχει τετοια πιθανοτητα; να μην παιζει ;

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικη/ασχετη.

Συνδεοντας πχ. 2 εξωτ δισκους πανω σε ενα  hub οταν αντιγραφουμε απο τον ενα στον αλλο τα δεδομενα περνανε μεσα απο το pc η απλα το pc δινει την εντολη και επικοινωνουν οι δισκοι μεταξυ τους ?

Δημοσ.
16 minutes ago, buuren said:

Μια ερωτηση σχετικη/ασχετη.

Συνδεοντας πχ. 2 εξωτ δισκους πανω σε ενα  hub οταν αντιγραφουμε απο τον ενα στον αλλο τα δεδομενα περνανε μεσα απο το pc η απλα το pc δινει την εντολη και επικοινωνουν οι δισκοι μεταξυ τους ?

οσο ξερω περνανε απο το pc, η να το πω καλυτερα απο τον controller της usb .οπως και η usb 2 βγαζει 500ma σαν usb και θα μοιραστει σε οσες συσκευες μπουν πανω.εκτος αν το hub εχει δικη του τροφοδοσια.

και στο device manager αν μπει usb hub δεν βλεπεις παραπανω usb host controllers

• Like 1
Δημοσ.

Οι PCI είναι πιο αργές, για USB 3 αν θες πας σε express. Αλλιώς για USB2 και pci απλές κάνουν.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, σίγουρα η μητρική σου δεν έχει άλλον header για αν βάλεις θύρες πίσω με καλώδιο; Βγάλε μια φωτογραφία την μητρική αν δεν ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.aliexpress.com/item/Universal-High-Speed-5-Port-USB-Hub-3-0-To-PCI-E-Card-PCI-Express-Card/32757965885.html?trace=msiteDetail2pcDetail

https://www.ebay.com/itm/PCI-Express-2-Ports-USB-3-0-Front-Panel-with-Control-Card-Adapter-4-Pin-20-Pi-/253387899024?hash=item3aff188090

Αυτές έχω και μπορώ να σου πω ότι δουλεύουν σίγουρα σε Win 10. Την πρώτη έχω πάνω τώρα και έχω δει μέχρι και 100 mb/s write και πιστεύω με έκοβε ο σκληρός και όχι η κάρτα.

EDIT: Sorry, βλέπω sold out. Αλλά όποια και να βρεις από αυτές είτε σε ebay ή σε aliexpress ίδιες είναι.

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ.

Στο manual λέει "3 x USB 2.0 connectors support six additional USB 2.0 ports" και στο παραπάνω γράφημα φαίνεται όντως και έχει 3 headers, εσύ τον έναν πρέπει να τον έχεις δώσει μπροστά (ή τους 2 δεν ξέρω), άρα έχεις έναν σίγουρα για να βάλεις με καλώδιο πίσω.

Εν ολίγοις, αν έχεις 2 headers άδειους πάρε ένα τέτοιο και βάλτο. Αν έχεις έναν μπορείς να πάρεις το ίδιο και να αφήσεις ξεσύνδετες τις 2 ή ένα με 2 θύρες.

Δημοσ.
15 hours ago, Thulogur said:

Πολυ σωστα, αλλα υπαρχει τετοια πιθανοτητα; να μην παιζει ;

εχω πετυχει καρτα που μου ριχε κατι μπλε οθονες. Ηταν με 2 Usb3.0 της renesas.Μεχρι και Firmware οσο θυμαμαι ειχε βγει για καποιες καρτες.ισως να ηταν και οι Drivers.καλο ειναι να δει τι προβληματα μπορει να παιζουν ή κανα review τι εχουν γραψει πριν παρει κατι.πιο πολυ μην κατσει βλακεια και τρεχει μετα αν και εχουν βελτιωθει και οι Drivers και τα windows απο οτε που την ειχα παρει. καποια στιγμη πηρε ενας φιλος μια ακομα Usb 3 παλι  renesas και δεν ειδα τιποτα παραξενο.

11 hours ago, kannas said:

γιατι οχι pci?

ρωταω γιατι εχω ελευθρες μια pci express και τρεις pci

kai θελω να τοποθετησω μια καρτα ηχου και μια καρτα usb 3

και ειμαι στο διλημμα ποια απο τις δυο να παρω με slot pci express

η Pci σε usb 3 δεν θα σου δωσει την μεγιστη ταχυτητα.αν δεν σε νοιαζει οκ αρκει να βρεις και Usb 3.0 σε pci.αλλιως αν παλι δεν σε νοιαζει μπορεις να βαλεις Usb 2.0 και απλα να βαλεις εκει Keyboard/mouse ή Usb hub οπως ειπαμε.καρτα ηχου θα βρεις και σε Usb Και σε Pci και σε Pci express.

10 hours ago, nikos903 said:

Οι PCI είναι πιο αργές, για USB 3 αν θες πας σε express. Αλλιώς για USB2 και pci απλές κάνουν.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, σίγουρα η μητρική σου δεν έχει άλλον header για αν βάλεις θύρες πίσω με καλώδιο; Βγάλε μια φωτογραφία την μητρική αν δεν ξέρεις.

και στο Manual μπορει να δει.συνηθως αναφερει ποσους Headers εχει.

10 hours ago, mindtrapper said:

https://www.aliexpress.com/item/Universal-High-Speed-5-Port-USB-Hub-3-0-To-PCI-E-Card-PCI-Express-Card/32757965885.html?trace=msiteDetail2pcDetail

https://www.ebay.com/itm/PCI-Express-2-Ports-USB-3-0-Front-Panel-with-Control-Card-Adapter-4-Pin-20-Pi-/253387899024?hash=item3aff188090

Αυτές έχω και μπορώ να σου πω ότι δουλεύουν σίγουρα σε Win 10. Την πρώτη έχω πάνω τώρα και έχω δει μέχρι και 100 mb/s write και πιστεύω με έκοβε ο σκληρός και όχι η κάρτα.

EDIT: Sorry, βλέπω sold out. Αλλά όποια και να βρεις από αυτές είτε σε ebay ή σε aliexpress ίδιες είναι.

αν ηταν μηχανικος δισκος τοτε μαλλον σε εκοβε πραγματι ο δισκος.

10 hours ago, kannas said:

slotμητρικης2.JPG

slotμητρικης.JPG

η μια pci express ειναι σκεπασμενη απο την καρτα γραφικων

ισως να μπορουσες να βαλεις σαν επεκταση στην pci express οπως κανουν στα Mining μηχανηματα γιατι δεν μπορουν να κουμπωσουν ολες οι καρτες πανω στο Mobo.

Πχ https://www.ebay.co.uk/itm/PCI-Express-1x-Riser-Card-Extender-Extension-Ribbon-Cable-PCI-E-20CM-Flex/183200553309?epid=1869137943&hash=item2aa79a995d:g:RMwAAOSwshpa5K0h

υπαρχει και για 16χ και για 1χ.

10 hours ago, nikos903 said:

Στο manual λέει "3 x USB 2.0 connectors support six additional USB 2.0 ports" και στο παραπάνω γράφημα φαίνεται όντως και έχει 3 headers, εσύ τον έναν πρέπει να τον έχεις δώσει μπροστά (ή τους 2 δεν ξέρω), άρα έχεις έναν σίγουρα για να βάλεις με καλώδιο πίσω.

Εν ολίγοις, αν έχεις 2 headers άδειους πάρε ένα τέτοιο και βάλτο. Αν έχεις έναν μπορείς να πάρεις το ίδιο και να αφήσεις ξεσύνδετες τις 2 ή ένα με 2 θύρες.

λογικα 4 εχει δωσει μπροστα οποτε λογικα του εχουν μεινει οι 2 πανω απο την Πρωτη Pci express

Δημοσ.
On 4/5/2018 at 16:28, whatsmyname said:

Δες αν σε βολευει και αυτο... Εμένα μου έκανε δουλεια!

https://cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=189961&cat_id=&title=orico-hub-10-θυρών-usb3-0-αλουμίνιο-Λευκό-m3h10-eu-sv

πολλες θυρες μεν αλλα το bandwidth μιας θυρας Usb 3.0 θα μοιραστει σε 10 θυρες.αν δεν τον νοιαζει η ταχυτητα τοτε μπορει να παει και σε Usb 2.0 hub που ειναι πιο φτηνο.αυτο σε περιπτωση που θα μπουν πανω απλες αργες συσκευες.Printer,keyboard,mouse,camera

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2018 στις 11:01 ΜΜ, mindtrapper είπε

Την δεύτερη αγόρασα και εγώ 10/05/2018  και την δοκίμασα σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο. Πάνω στην κάρτα γράφει:  SSU-V3V212.V1

Αφού την σύνδεσα με το front Panel  και το τροφοδοτικό, με χρήση ενός tester μου έβγαλε 7.49V και έστειλα μήνυμα στον πωλητή.

Σε σένα πόσο έβγαζαν οι 2 κάρτες σου, έτυχε να τις δοκιμάσεις;

Επεξ/σία από HamerZ
Δημοσ.

Δεν τις εχω μετρήσει, όχι. Δεν έχει καεί κάτι πάντως. Μόνο σκληρούς ή στικακια έχω βάλει πάνω, όχι κινητό. Θα βαλω μετά ενα USB tester που λέει και volts και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...