alexakos89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, mynam3 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος από εδώ κάποιες τέτοιες λεντοταινίες; Από περιέργεια λέω να το δοκιμάσω. 1 ώρα πριν, billdanos είπε Με τις philips δεν γίνεται γιατί πρέπει κάπως να μεταδόσεις την πληροφορία από την εικόνα που παίζει η τηλεόραση στο bridge των hue και μετά να συγχρονιστούν οι λάμπες. Υπάρχουν κάποια προγράμματα για τα κινητά που πρέπει να ανοίξεις την κάμερα, να στοχεύει συνεχώς την οθόνη της τηλεόρασης και να συγρονίζει τις hue λάμπες με την εικόνα που παίζει. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι καθόλου πρακτικό και βολικό. Η Philips είχε ανακοινώσει πως θα βγάλει μέσα στο 2018 applications που θα μπορούν να τρέχουν σε media players και smart τηλεοράσεις και να κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά: να συγχρονίζουν τις λάμπες hue ανάλογα με το τι παίζει ο player στην tv/κινητό κλπ αλλά ακόμη περιμένουμε... Με ledoταινίες non philips, μπορείς να βρεις διάφορα ΚΙΤ που κυκλοφορούν online και μετατρέπουν οποιαδήποτε τηλεόραση σε κάτι αντίστοιχο με τις philips Ambilight. Και εμείς θελουμε για πείτε κανένα κιτ
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, mynam3 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος από εδώ κάποιες τέτοιες λεντοταινίες; Από περιέργεια λέω να το δοκιμάσω. Έφτυσα αίμα να βάλω σωστά μια λεντοταινια της Xiaomi πίσω από την δική μου.το μόνο κακό είναι ότι εκεί που την έχω στο δωμάτιο μου και όχι στο σαλόνι έχει παράθυρο από πίσω.λόγω επειδή του ήλιου αναγκαστικά πρέπει να υπάρχει κουρτίνα για να μην την ψήνει.έτσι πήρα από γνωστή γερμανική υπεραγορά μια αντηλιακή μεμβράνη 99% , έβαλα στα δύο παράθυρα και ξήλωσε την κουρτίνα, έτσι φαίνεται καλύτερα. @mynam3 εγώ πήρα την άνωθεν ταινία που λειτουργεί με wifi.Πρόσεξε γιατί είναι λίγο μικρή και μπορεί να χρειαστείς δεύτερη.πρόσθεσα σιγά σιγά, κομμάτι κομμάτι ένα gateway,2 wifi smart socket,2 wireless switch,2 yeelight rgb.το gateway είναι ο εγκέφαλος σε όλα τα σενάρια που έχω κάνει.έβαλα την τηλεόραση σε ένα socket και όταν την ανοίγω, είτε από το switch όταν είμαι σπίτι είτε εκτός με το τηλέφωνο, ανοίγει και η ταινία μαζί με το φως ντιμαρισμενο.εννοείται ότι μπορείς να επιλέξεις ότι χρώμα θέλεις είτε να πάλλεται ανά χρονικό διάστημα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, mynam3 είπε Καταλαβα, μπελαλιδικος τροπος. Όχι ρε εύκολο είναι, με ζόρισε να την κεντράρω.στο λεπτό τα συνδέεις όλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 6 hours ago, vrwmiaris said: Όχι ρε εύκολο είναι, με ζόρισε να την κεντράρω.στο λεπτό τα συνδέεις όλα. Έχεις βαλει και συσκευή να συντονίζονται τα led αναλογα με το τι παιζει η τηλεόραση ανά πασα στιγμή ή απλά τα ρυθμίζεις εσυ στα χρώματα που θες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα