hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Από την ώρα που ξύπνησα μου βγάζει αυτό όταν προσπαθώ να διαβάζω τα περιεχόμενα του δίσκου μου: Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Όταν πατάω για more information about this error μου βγάζει αυτό: Error signature AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2800.1106 ModName: mpeg2dmx.ax ModVer: 2.0.83.30403 Offset: 0000e0b3 Τι να κάνω εκτός του να ξαναπεράσω τα windows πάνω από αυτά; Για format δεν θέλω να ακούσω καν... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekzero Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Eixa kapote to idio provlima trexe to antivirus ke kata pasa pithanotita na sou vrei kapion io. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Τώρα τρέχω ad-aware κ έχει βρει κάτι. Πριν έτρεξα norton κ βρήκε ένα threat. Μετά μπόρεσα να μπω στο δίσκο μου, αλλά όταν κάνω cut paste τώρα αρχεία, μου το βγάζει πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 http://dbforums.com/arch/22/2004/1/958802 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 >Go to Control Panel, Internet options. Next, go to Advance Tab. Uncheck "Enable third party browser extension" Click OK Βρήκα αυτό στο forum που με παρέπεμψες DimitriKTM... Τι επίδραση θα έχει αν το κάνω; Είναι άσχετο με το prob που έχω αλλά τα κοιτάω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Στον μεγάλο hijacker κ γίνεται αυτό; Θέλω να προσθέσω κ κάτι ακόμα: Πριν κανά 2 μέρες όταν πάτουσα εδώ κ εκεί στον δίσκο μου έκανε στα καλά καθούμενα restart το pc!!! Έτσι πήγα στα system properties στο advanced tab κ στα settings του startup and recovery κ εκεί που λέει system failure έκανα uncheck το Automatically restart. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει σχέση κ τώρα αντί να κάνει restart μου βγάζει αυτό το μύνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.