greed Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Την εβαλα για παραγγελια οποιος ενδιαφερεται εχουν μεινει λιγα κομματια. https://www.germanos.gr/product/samsung-smart-tv-ue55mu7002-uhd-hdr1000/20357245/ Η τιμη 675 € με καρτα εθνικης καθως κανει το 10% σε επιστροφη με ποντους. Τωρα το μονο που μενει ειναι να μην ειναι τιποτα εκθεσιακο..
greed Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 κομματια ειχε μαζι με το δικο μου οταν την εβαλα. Παραπανω δεν με αφηνε. Ειναι οκ ο Γερμανος ή θα φαω καμια πατατα; Μου τη σπαει οτι εχει ποδαρακια επισης. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από greed
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, greed είπε 3 κομματια ειχε μαζι με το δικο μου οταν την εβαλα. Παραπανω δεν με αφηνε. Ειναι οκ ο Γερμανος ή θα φαω καμια πατατα; Εφόσον παρήγγειλες θα παραλάβεις κανονικά. Όσες φορές παρήγγειλα τον τελευταίο χρόνο απο Γερμανό παρέλαβα κανονικά και δεν παρήγγειλα λίγες φορές. Πάνω απο 10. Έχε λίγο υπομονή και παρακολούθα την εξέλιξη της παραγγελίας σου. Έχεις βάλει παραλαβή απο κατάστημα ή να στην στείλουν σπίτι; Πολύ καλή επιλογή τηλεόρασης! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από lionheart75
greed Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Σπιτι φυσικα. Δεν με νοιαζει να καθυστερησει (καλο δικο μου θα ειναι μπας και παιξει αλλη προσφορα και την ακυρωσω) αυτο που με νοιαζει ειναι μη πουλαει τιποτα επιστρεφομενα ή εκθεσιακα. Εχω να παρω απο το Γερμανο καμια 10αρια++ χρονια... Ενα motorola A1200 φαντασου Μου τη σπαει το οτι ειναι samsung αλλα φαγαμε και φολα απο philips/lg... Aυτο το q connect επισης και τα ποδαρακια με κανουν να θελω να την ακυρωσω.. Ελπιζω να μη τη πουλησω και αυτη μετα απο 5 μερες μονο
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, greed είπε Σπιτι φυσικα. Δεν με νοιαζει να καθυστερησει (καλο δικο μου θα ειναι μπας και παιξει αλλη προσφορα και την ακυρωσω) αυτο που με νοιαζει ειναι μη πουλαει τιποτα επιστρεφομενα ή εκθεσιακα. Εχω να παρω απο το Γερμανο καμια 10αρια++ χρονια... Ενα motorola A1200 φαντασου Μου τη σπαει το οτι ειναι samsung αλλα φαγαμε και φολα απο philips/lg... Aυτο το q connect επισης και τα ποδαρακια με κανουν να θελω να την ακυρωσω.. Ελπιζω να μη τη πουλησω και αυτη μετα απο 5 μερες μονο Δεν μου έχει τυχεί ποτέ εκθεσιακό απο όσες φορές παρήγγειλα. Η λογική και η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι θα παραλάβεις κανονικά. Επίσης όπως και άλλες φορές σε προσφορές του Γερμανού, το προιόν μπορεί να ξαναγίνει διαθέσιμο για παραγγελία απο το online κατάστημα. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και μπορεί να ξανασυμβεί. Επομένως όσοι την θέλετε να κοιτάτε συχνά στην σελίδα τους. Μια χαρά είναι η τηλεόραση και άσε τα ποδαράκια ήσυχα. Ειναι και πανέμορφη! (προσωπική γνώμη πάντα). Καλορίζικη να είναι. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από lionheart75 1
greed Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Αν ειναι και την ακυρωσω θα ρωτησω εδω αν ενδιαφερεται κανεις αλλος. Ισως παω να την δω και απο κοντα σε κανενα πλαισιο κλπ γιατι δεν ειχα δωσει και σημασια στη συγκεκριμενη οταν ειχα παει και εκανα τουρ στα καταστηματα
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Nα πούμε λίγα λογια για την tv. 55", 4Κ RGB, VA panel, Edge-Led, 120Hz refresh rate, Ηdr 1000, Bt, DLNA, Miracast, 4xHDMI, 3xusb, satellite in .... τι άλλο να θέλει κανείς απο μια τηλεόραση κάτω απο 700 ευρώ. https://www.displayspecifications.com/en/model/3b6db04 Βέβαια δεν είναι για όλους αλλά μόνο για όσους έχουν κάρτα εθνικής τράπεζας. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από lionheart75
greed Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Εγω ακύρωσα σήμερα. Ηταν να παραλάβω αλλα δεν ηρθε ποτε ο ελτατζης.. Τους πηρα τηλ μου ειπαν για αυριο τους λεω για Δευτερα με ραντεβου, μου απαντάει δεν γινεται ραντεβου.. Τους λεω στειλτε την τοτε απο κει που ηρθε. Εκανα υπαναχώρηση και περιμενω τα λεφτα. Ποτε ξανα Γερμανό. 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιός ελτατζής ; Δεν έχουν κούριερ ή δική τους μεταφορική τύπου Κωτσόβολου, media κλπ που σε παίρνει τηλέφωνο την ημέρα της παράδοσης για είναι κάποιος σπίτι να παραλάβει; Απο την στιγμή που μπορούσαν να στην φέρουν αύριο που είναι Παρασκευή, για να την χαρείς και το ΣΚ, γιατί τους είπες Δευτέρα; Δεν το καταλαβαίνω, δεν είχες αγωνία να παραλάβεις την tv; Αν απουσίαζες αύριο δεν μπορούσε να παραλάβει άλλος για σένα προκειμένου να μην πάς απο Δευτέρα; Λίγο μπερδεμένα μας τα λές με το συμπάθειο. Επίσης έχεις ακυρώσει πόσες παραγγελίες μέχρι στιγμής; Εγώ θυμάμαι με αυτή 3, μια F&U, την Phillips και τώρα αυτή, η οποία ήταν και φοβερή περίπτωση. Ο Γερμανός πάντως έχει σταθεί στο ύψος του τελευταία σε ότι έχω παραγγείλει, ακόμα και στο εξώφθαλμο xbox one s την βδομάδα BF. Πράγματι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα παλιότερα αλλά, τουλάχιστον σε μένα, τελευταίο 1+ χρόνο σε ότι παρήγγειλα δεν είχα ποτέ θέμα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από lionheart75 2
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 αν δεν παραλαβει το παιδι παραπανω ενδιαφερομαι εγω να μου στειλει ενα pm
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ποιός ελτατζής ; Δεν έχουν κούριερ ή δική τους μεταφορική τύπου Κωτσόβολου, media κλπ που σε παίρνει τηλέφωνο την ημέρα της παράδοσης για είναι κάποιος σπίτι να παραλάβει; Απο την στιγμή που μπορούσαν να στην φέρουν αύριο που είναι Παρασκευή, για να την χαρείς και το ΣΚ, γιατί τους είπες Δευτέρα; Δεν το καταλαβαίνω, δεν είχες αγωνία να παραλάβεις την tv; Αν απουσίαζες αύριο δεν μπορούσε να παραλάβει άλλος για σένα προκειμένου να μην πάς απο Δευτέρα; Λίγο μπερδεμένα μας τα λές με το συμπάθειο. Επίσης έχεις ακυρώσει πόσες παραγγελίες μέχρι στιγμής; Εγώ θυμάμαι με αυτή 3, μια F&U, την Phillips και τώρα αυτή, η οποία ήταν και φοβερή περίπτωση. Ο Γερμανός πάντως έχει σταθεί στο ύψος του τελευταία σε ότι έχω παραγγείλει, ακόμα και στο εξώφθαλμο xbox one s την βδομάδα BF. Πράγματι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα παλιότερα αλλά, τουλάχιστον σε μένα, τελευταίο 1+ χρόνο σε ότι παρήγγειλα δεν είχα ποτέ θέμα. Αδελφέ σημερα δούλευα 3ης το μεσημέρι ακύρωσα για να περιμένω. Αυριο ειμαι πρωινός. Δευτέρα δεν ξερω τι θα ειμαι αλλα δεν μπορώ να χανω μεροκάματα για τα ελτα. Και ναι με κουριερ τα στέλνουν. Δηλαδη σημερα η tv εκανε βόλτα στην αθηνα αν ειναι ετσι οπως τα λένε. Οχι δεν εχουν μεταφορική για να μου το στέλνουν με ελτα κούριερ. Επίσης δεν εχω ακυρώσει καμια παραγγελία. Η Philips αγοραστηκε δοκιμαστικε και γύρισε πισω. Μετα αγορασα μια lg 701v και την πούλησα σε ενα παλικάρι εδω μεσα. Απλα το εχω ξανα δειι το όνειρο και δεν ειναι η πρωτη φορα με τα κούριερ. Αν δεν έβρισκαν την διεύθυνση ας περνάνε τηλ. Και ναι την ηθελα να την εχω χτες οχι Δευτέρα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από greed 1
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γνώμη μου μην ακυρώνεις και δες το πιο ψύχραιμα. Η τηλεόραση είναι πολύ καλή επιλογή και είναι κρίμα να μην την αποκτήσεις μιας και καιρό ψάχνεις κάτι καλό. Πάρτους και ξε-ακύρωσέ το και συννενοήσου με κάποιον να παραλάβει αύριο, έστω κάποιον φίλο. Να την χαρείς με την ησυχία σου και το ΣΚ. Είναι κρίμα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από lionheart75
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Γνώμη μου μην ακυρώνεις και δες το πιο ψύχραιμα. Η τηλεόραση είναι πολύ καλή επιλογή και είναι κρίμα να μην την αποκτήσεις μιας και καιρό ψάχνεις κάτι καλό. Πάρτους και ξε-ακύρωσέ το και συννενοήσου με κάποιον να παραλάβει αύριο, έστω κάποιον φίλο. Να την χαρείς με την ησυχία σου και το ΣΚ. Είναι κρίμα. Η παραλαβή πρεπει να γινει απο μένα. Που θα ξέρει ο μπάρμπας μου να ελέγξει αν το κουτι ειναι ανοιχτό ή εχει τιποτα τουμπες κλπ. Παραλαβή απο το καταστημα τους δεν μπορει να γινει απο μενα γιατι εκτός οτι δεν θα χωραει στο αμάξι μου πολυ φοβάμαι πως αν εχει κανενα σπασμενο πανελακι θα τα ρίξουν σε μενα μετα.. Γενικα βρωμα η υπόθεση.. Θα με παρουν λογικα αυριο απο Γερμανο να ζητήσουν συγνωμες κλπ.. Θελουν μήνυση ελτα acs που δεν τα στελνουν και δουλευουν το κοσμο. Η αίτηση για wind που ειχα κανει εκανε 1 μήνα να μου παραδοθεί φαντάσου. Ο κοτσος απο τη προηγούμενη μου εστειλε ωρα που θα ερθει ακομα και ονομα ποιος θα την φέρει.. Και αυτοι τα στέλνουν με ελτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα