Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Εχοντας δώσει το παλιό κινητό της συζύγου στο παιδί, εκανα κατάργηση του λογαριασμού της gmail απο τη συσκευή αυτή και του πέρασα μερικές δικές του επαφές. Όμως, έγινε συγχρονισμός των λίγων αυτών επαφών με το gmail της συζύγου (που νόμιζα ότι είχα καταργήσει) και διαγράφηκαν όλες οι δικές της επαφές στο νέο της κινητό (και περαστηκαν σε αυτό οι λίγες επαφές του μικρού). Υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης των επαφών της συζύγου; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για να διαγράφουν οι επαφές της ή πρεπει να τις διαγράψεις χειροκίνητα ή να διαγράψεις το λογαριασμό της στην google, με τον συγχρονισμό γίνονται add Αν τις έχεις διαγράψει, μπες στο λογαριασμό της στο gmail απο υπολογιστή Επάνω αριστερά κανε κλικ στις "Επαφές" μετα "Περισσότερα" μετά "Αναίρεση αλλαγών" μετά εμφανίζεται ενα παράθυρο και σου λεει πόσο πίσω θέλεις να πας. Αυτό Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από NikosKallithea 1
rofl Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 https://contacts.google.com/ μπες με το λογαριασμο που σε ενδιαφερει και δες τι γινεται 1
toxotis67 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να διαγράφουν οι επαφές της ή πρεπει να τις διαγράψεις χειροκίνητα ή να διαγράψεις το λογαριασμό της στην google, με τον συγχρονισμό γίνονται add Αν τις έχεις διαγράψει, μπες στο λογαριασμό της στο gmail απο υπολογιστή Επάνω αριστερά κανε κλικ στις "Επαφές" μετα "Περισσότερα" μετά "Αναίρεση αλλαγών" μετά εμφανίζεται ενα παράθυρο και σου λεει πόσο πίσω θέλεις να πας. Αυτό Το έκανα και σώθηκα. Ευχαριστώ. 20 ώρες πριν, rofl είπε https://contacts.google.com/ μπες με το λογαριασμο που σε ενδιαφερει και δες τι γινεται Ευχαριστώ πολύ! 1
thelocal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Για την αντίστροφη διαδικασία. Θέλω να αποσυχρονίσω όλες τι επαφές που είναι αποθηκευμένες σε έναν λογαριασμό gmail. Κατάργησα εντελώς τον λογαριασμό και οι επαφές βρίκονσται ακόμα στο κινητό μου android. Από το παρακάτω εγώ καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να είχαν σβηστεί. Τι κάνω λάθος ή τι δεν καταλαβαίνω;
chios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Προφανώς και οι επαφές ήταν στο τηλέφωνο σου , γιατί όταν σβήνω τον google λογαριασμό φεύγουν οι επαφές.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, thelocal είπε Καλησπέρα. Για την αντίστροφη διαδικασία. Θέλω να αποσυχρονίσω όλες τι επαφές που είναι αποθηκευμένες σε έναν λογαριασμό gmail. Κατάργησα εντελώς τον λογαριασμό και οι επαφές βρίκονσται ακόμα στο κινητό μου android. Από το παρακάτω εγώ καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να είχαν σβηστεί. Τι κάνω λάθος ή τι δεν καταλαβαίνω; Εκανες restart?
thelocal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 22 hours ago, NikosKallithea said: Τι ψαχνεις σβήστες με τι χέρι 4000 επαφές είναι Λοιπόν ναι έπρεπε να γίνει restart μετά από τη διαγραφή του λογαριασμού! Τώρα το άλλο γίνεται πριν συνδέσω καινούριο λογαριασμό να του πω να μην συγχρονίσει τις επαφές; Θέλω να έχω μονο πρόσβαση στο gmail και όχι στις επαφές που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό google (Ο λογαριασμός είναι εταιρικός και έχουν αποθηκεύσει τηλέφωνα μέσα εγώ θέλω μονο πρόσβαση στο email)
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, thelocal είπε 4000 επαφές είναι Λοιπόν ναι έπρεπε να γίνει restart μετά από τη διαγραφή του λογαριασμού! Τώρα το άλλο γίνεται πριν συνδέσω καινούριο λογαριασμό να του πω να μην συγχρονίσει τις επαφές; Θέλω να έχω μονο πρόσβαση στο gmail και όχι στις επαφές που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό google (Ο λογαριασμός είναι εταιρικός και έχουν αποθηκεύσει τηλέφωνα μέσα εγώ θέλω μονο πρόσβαση στο email) Mπορείς να βάλεις τι θέλεις να συγχρονίζει.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι επαφές που είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού και όχι ως επαφές Google που συγχρονίζονται στο αντίγραφο ασφαλείας μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο κινητό; Εχω ενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό. Μου εμφανίζει πως οι επαφές έχουν συγχρονιστεί πρίν μερικές ώρες. Επίσης έχουν συγχρονιστεί τα δεδομένα εφαρμογών, οι ρυθμίσεις της συσκευής, το ιστορικό κλήσεων αλλά όχι τα μηνύματα κειμένου sms, ο τελευταίος συγχρονισμός έγινε αρχές Σεπτεμβρίου στα sms. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
thelocal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 6 hours ago, Ukforthemoment said: Mπορείς να βάλεις τι θέλεις να συγχρονίζει. το ξέρω απλά για να το κάνεις αυτο με το που συνδέεσαι συχρονίζει κατευθείαν. (η ρύθμιση γίνεται αφότου συνδεθείς με το email) οπότε μετά έχουν ήδη συγχρονιστεί οι ήδη συγχρονισμένες επαφές και πρέπει να τις σβήσεις μία μία
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, thelocal είπε το ξέρω απλά για να το κάνεις αυτο με το που συνδέεσαι συχρονίζει κατευθείαν. (η ρύθμιση γίνεται αφότου συνδεθείς με το email) οπότε μετά έχουν ήδη συγχρονιστεί οι ήδη συγχρονισμένες επαφές και πρέπει να τις σβήσεις μία μία μία μία; τσεκάρεις μία,τρεις τελείες πάνω δεξιά ,select all,bin.
thelocal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, Ukforthemoment said: μία μία; τσεκάρεις μία,τρεις τελείες πάνω δεξιά ,select all,bin. ναι έτσι δεν παίρνει μόνο αυτές που είναι συγχρονισμένς με τον συγκερκιμένο λογαριασμό αλλά και με τον λαγαριασμό του δικού μου gmail. Εκτός και αν το κάνω από κάπου λάθος
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, thelocal είπε ναι έτσι δεν παίρνει μόνο αυτές που είναι συγχρονισμένς με τον συγκερκιμένο λογαριασμό αλλά και με τον λαγαριασμό του δικού μου gmail. Εκτός και αν το κάνω από κάπου λάθος Bάλε να φαίνονται μόνο του λογαριασμού που θες.τρεις τελίτσες customise view και μην σβήνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα