paparoypas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έπεσε στα χέρια μου ένα Mac plus https://www.google.com/search?q=mac+plus&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL6Nq4teTaAhULDewKHRyYDKYQ_AUICSgB&biw=360&bih=512 το οποίο όταν τον ανάβω εμφανίζει μια δισκέτα και δεν μπαίνε στο λειτουργικό του. Ποιος ξέρει να μου πει με τι τρόπο θα το αναστήσω; Ποιο λειτουργικό δούλευε τότε; Από που μπορώ να το κατεβάσω; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από paparoypas
CryptoCSM01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οι πληροφορίες για το Mac είναι εδώ και για το λειτουργικό είναι εδώ. Απ' ότι βλέπω μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, αλλά το πως θα καταφέρεις να φτιάξεις δισκέτα δεν το ξέρω. Βρήκα αυτό το άρθρο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φανεί χρήσιμο. Κάποιος από τους πολύ παλιούς Mac users ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Ξέρω ότι υπάρχουν στην Ελλάδα κάποιοι που είναι συλλέκτες. Ένας από αυτούς, ο Βασίλης, σύχναζε κάποτε στο Insomnia. Πιθανότατα εάν δει το θέμα να σου δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Εύχομαι να του δώσεις και πάλι ζωή. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από CryptoCSM01 1
kinq1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βρεις ένα pc με δισκέτα, να βρεις και να κατεβάσεις το disk image του λειτουργικού, να το περάσεις στη δισκέτα και να εκκινήσεις το mac με τη δισκέτα. Μετά, θα πρέπει να δεις αν αυτό έχει σκληρό δίσκο, αν είναι χαλασμένος κλπ. ψάξε εδώ edit: το μέγιστο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να πάρει, είναι το 7.5.5 επίσης, δεν διαβάζει high density δισκέτες 1,44 mb, θέλει τις προηγούμενες. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από kinq1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα