Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DTONE είπε

Καλημέρα εντάξει έχετε δίκιο δεν το ήξερα δεν θα επαναληφθεί!

με εκανες να αισθανθω ασχημα... μην ζητας συγγνωμη, απλα ειναι οι κανονες του φορουμ και σαν παλιο μελος επρεπε να το αναφερω!!! καλημερα!!!

Επεξ/σία από razorblade334
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Αφού αν επενδύσω θα χάσω. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο hate για κάτι. Δε μπορείς δε θέλεις μην ασχολείσαι. Αυτό το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα το έχουμε πάντα σα λαός.

Ναι να πεθάνει αν ειναι κερδοσκόπος σα το γείτονα  :P Για μακακες μας εχουν να τρεχουμε να αγορασουμε  ΅επένδυση΅.....

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, djdidi είπε

Δεν με κάνει κανείς να πιστεύω τίποτα. Κάνω την έρευνα μου και πράττω αναλόγως. Πλέεις σε πελάγη άγνοιας σχετικά με το όλο  θέμα του crypto trading, άρα περιττό να απαντήσω. Θυμήσου το username μου. Θα κάνουμε ξανά μια παρομοια κουβέντα μέσα στο καλοκαίρι, κάτω από ένα παρομοιο άρθρο που θα μιλάει για τις εξελίξεις στα κρυπτος. 

Υ.γ. Και χρηματιστήριο έχω παίξει , από το οποίο δεν βγηκα χαμένος. 

Εγώ έχω άγνοια για το crypto trading ; δεν μας λες λοιπόν τι σπούδασες; τι πτυχία έχεις; ή παίζεις ¨εμπειρικά" όπως μερικοί "επενδύουν" στο τζόκερ; Και τι είναι αυτό το διαφορετικό που έχουν τα cryptos; Τις πλατφόρμες τις ξέρουμε, τα robot τα ξέρουμε, τι άλλο κάνεις δηλ τόσο εξειδικευμένο και δύσκολο και δεν μας δίνεις και μας;

Κατ αρχήν δεν μ ενδιαφέρει αν επενδύεις και που επενδύεις....από την μεγάλη εμπειρία μου στις επενδύσεις (χρηματιστηριακά, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, FX, κλπ) σου λέω απλά ότι όπως είναι όλα τα επενδυτικά προιόντα στον κόσμο, έτσι είναι και τα cryptos. Εσύ απλά νομίζεις ότι έχεις ανακαλύψει το Eldorado !!! λες και δεν υπάρχουν άλλες ρισκαδόρικες επενδύσεις στον κόσμο. Κάνε ότι θες.

Όσο για το όνομα σου, ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει, εκτός και αν είσαι ο Buffet...

Επεξ/σία από nhzt
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nhzt είπε

Κατ αρχήν δεν μ ενδιαφέρει αν επενδύεις και που επενδύεις....από την μεγάλη εμπειρία μου στις επενδύσεις (χρηματιστηριακά, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, FX, κλπ) σου λέω απλά ότι όπως είναι όλα τα επενδυτικά προιόντα στον κόσμο, έτσι είναι και τα cryptos. Εσύ απλά νομίζεις ότι έχεις ανακαλύψει το Eldorado !!! λες και δεν υπάρχουν άλλες ρισκαδόρικες επενδύσεις στον κόσμο. Κάνε ότι θες.

Από την μεγάλη εμπειρία που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, πες μας μια "επένδυση" απο την πλειάδα που χαρούμενα μας αράδιασες ως γνώστης, που να έδωσε την τελευταία διετία x100 υπεραπόδοση (εκτός κρύπτο προφανώς.χρηματιστηριακά, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, FX) . 

Να προσέχουμε τι γράφουμε λοιπόν και όταν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε "γνώστες". Όταν ειδικά ισχυριζόμαστε επαναλαμβάνω ότι όλα είναι ίδια, και το παίζουμε "ειδικοί".

Δημοσ.

Η συμβουλη μου ειναι μια. Οτι παρετε βαλτε το σε usb και επειτα σε καποια θυριδα στην τραπεζα και αφηστε τα εκει. Σε μια 5ετια τα βλεπετε. Κανεις δεν κερδισε απο το bitcoin που εξαργυρωσε γρηγορα. Ειχε 1 ευρω πηγε 10 πουλησε αγορασε ο αλλος στα 10 πηγε 100 τα πουλησε κοκ. Αγορασατε στα 10 μην περιμενετε να παει 100 για να πουλησετε. Αφηστε το να παει 1000. Αλλιως παιζεται με ψιχουλα. Προφανως θα βαλετε χρηματα που δεν εχετε θεμα αν χασετε. Αλλος θα βαλει 50 ευρω αλλος 100 αλλος 1000. Χρηματα που δεν θα χρειαστειτε για 4 5 χρονια. Αν εχουν γινει 0 δεν θα σκασετε γιατι ηταν χρηματα που δεν χρειαζοζασταν πειτε οτι τα φαγατε στα μπουζουκια. Αν πηγαν καλα μπορει να εχετε και κανα εκατομμυριο. Αλλη λυση για πολλα χρηματα με μικρη επενδυση δεν βλεπω αυτη τη στιγμη. Αν εχετε κανα εκατομμυριο να βαλετε καλως αλλα αυτοι εχουν ηδη βγαλει αρκετα εκατομμυρια απο ολη την ιστορια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsakfot είπε

Από την μεγάλη εμπειρία που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, πες μας μια "επένδυση" απο την πλειάδα που χαρούμενα μας αράδιασες ως γνώστης, που να έδωσε την τελευταία διετία x100 υπεραπόδοση (εκτός κρύπτο προφανώς.χρηματιστηριακά, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, FX) . 

Να προσέχουμε τι γράφουμε λοιπόν και όταν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε "γνώστες". Όταν ειδικά ισχυριζόμαστε επαναλαμβάνω ότι όλα είναι ίδια, και το παίζουμε "ειδικοί".

Με αυτά που λες δείχνεις ότι έχεις άγνοια απο τις άλλες επενδύσεις και την απάντηση σου την δίνει πολύ σωστα, παρακάτω ο Heybro και λογική είναι αυτή που περιγράφει. Διοτι μη μου πεις ότι εσύ έχεις Χ100 υπεραπόδοση... δεν θα το πυστεψω. 

8 ώρες πριν, Heybro είπε

Η συμβουλη μου ειναι μια. Οτι παρετε βαλτε το σε usb και επειτα σε καποια θυριδα στην τραπεζα και αφηστε τα εκει. Σε μια 5ετια τα βλεπετε. Κανεις δεν κερδισε απο το bitcoin που εξαργυρωσε γρηγορα. Ειχε 1 ευρω πηγε 10 πουλησε αγορασε ο αλλος στα 10 πηγε 100 τα πουλησε κοκ. Αγορασατε στα 10 μην περιμενετε να παει 100 για να πουλησετε. Αφηστε το να παει 1000. Αλλιως παιζεται με ψιχουλα. Προφανως θα βαλετε χρηματα που δεν εχετε θεμα αν χασετε. Αλλος θα βαλει 50 ευρω αλλος 100 αλλος 1000. Χρηματα που δεν θα χρειαστειτε για 4 5 χρονια. Αν εχουν γινει 0 δεν θα σκασετε γιατι ηταν χρηματα που δεν χρειαζοζασταν πειτε οτι τα φαγατε στα μπουζουκια. Αν πηγαν καλα μπορει να εχετε και κανα εκατομμυριο. Αλλη λυση για πολλα χρηματα με μικρη επενδυση δεν βλεπω αυτη τη στιγμη. Αν εχετε κανα εκατομμυριο να βαλετε καλως αλλα αυτοι εχουν ηδη βγαλει αρκετα εκατομμυρια απο ολη την ιστορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nhzt είπε

Με αυτά που λες δείχνεις ότι έχεις άγνοια απο τις άλλες επενδύσεις και την απάντηση σου την δίνει πολύ σωστα, παρακάτω ο Heybro και λογική είναι αυτή που περιγράφει. Διοτι μη μου πεις ότι εσύ έχεις Χ100 υπεραπόδοση... δεν θα το πυστεψω

Πυστεψε το.

Ειλικρινα θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία μιλώντας έτσι την ελληνική . Το αντιπαρέρχομαι.

Ουτε για τυρόπιτα , όπως ανέφερα και σε άλλον φίλο παραπάνω .

Παμε τώρα στο προκείμενο γιατί νομίζεις ότι όλοι είμαστε εδώ και λέμε μπαρούφες να περνάει ή ώρα και να πουλάμε πουλ μουρ. Κάποιοι είμαστε vey early adopters . Μην μπερδεύεσαι.

Eth αγορά στα 4 ευρώ πέρυσι. Πώληση στα 350. Do the maths. 

2 Bitcoin πώληση κάπου στο 2013. Do the maths . Δεν θες να μάθεις ποσό τα αγόρασα κάπου στο 2012.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ . Τις αφήνω στους «pro» σαν και του λόγου σου.

Φαντασου δλδ να είχα κιόλας :D

Στην ουσία τώρα γιατί βαριέμαι . Όταν λες ότι όλες οι επενδύσεις είναι ίδιες βάζοντας και τα κρυπτος μέσα κάτι κανείς λάθος στην καριέρα που έχεις ακολουθήσει ή λυπάμαι αυτούς που διαχειρίζεσαι το χρήμα τους . Αν στην πραγματικότητα ισχύει αυτό.

Θελω να πιστεύω ότι είναι λόγια του αέρα και δεν έχεις πάρει κοσμάκη στο λαιμό σου .

Οταν λοιπόν μου βρεις «επένδυση» με αυτές τις αποδόσεις έλα να το ξανασυζητήσουμε .

Επισης όταν κάτι δεν το κατανοείς δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις γιατί γράφει μέσα την λέξη κρυπτο & Reuters.

Μείνε στο sideline και παρακολούθα την συζήτηση .

Ισως μάθεις κάτι και σου μείνει κιόλας .

Με τον heybro τα λέμε και σε άλλο νήμα που αφορά τα κρυπτος.δεν περιμέναμε εσένα με το αλεξίπτωτο να μας τα πεις .

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Πυστεψε το.

Ειλικρινα θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία μιλώντας έτσι την ελληνική . Το αντιπαρέρχομαι.

Ουτε για τυρόπιτα , όπως ανέφερα και σε άλλον φίλο παραπάνω .

Παμε τώρα στο προκείμενο γιατί νομίζεις ότι όλοι είμαστε εδώ και λέμε μπαρούφες να περνάει ή ώρα και να πουλάμε πουλ μουρ. Κάποιοι είμαστε vey early adopters . Μην μπερδεύεσαι.

Eth αγορά στα 4 ευρώ πέρυσι. Πώληση στα 350. Do the maths. 

2 Bitcoin πώληση κάπου στο 2013. Do the maths . Δεν θες να μάθεις ποσό τα αγόρασα κάπου στο 2012.

Στην ουσία τώρα γιατί βαριέμαι . Όταν λες ότι όλες οι επενδύσεις είναι ίδιες βάζοντας και τα κρυπτος μέσα κάτι κανείς λάθος στην καριέρα που έχεις ακολουθήσει ή λυπάμαι αυτούς που διαχειρίζεσαι το χρήμα τους . Αν στην πραγματικότητα ισχύει αυτό.

Θελω να πιστεύω ότι είναι λόγια του αέρα και δεν έχεις πάρει κοσμάκη στο λαιμό σου .

Οταν λοιπόν μου βρεις «επένδυση» με αυτές τις αποδόσεις έλα να το ξανασυζητήσουμε .

Επισης όταν κάτι δεν το κατανοείς δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις γιατί γράφει μέσα την λέξη κρυπτο & Reuters.

Μείνε στο sideline και παρακολουθώ την συζήτηση .

Ισως μάθεις κάτι και σου μείνει κιόλας .

Με τον heybro τα λέμε και σε άλλο νήμα που αφορά τα κρυπτος.δεν περιμέναμε εσένα με το αλεξίπτωτο να μας τα πεις .

Μιλάς για λάθος από ταχύτητα αντί το "ι" πάτησα το "υ" . Το ίδιο θα μπορούσα να πω για το " vey early adopters " Οκ μείνε εκεί.

Όσο για το πουλ μουρ , θέλεις να σου πω μόνον για έναν πελάτη πόσο αγόρασε την ΕΤΕ το 1987 και πόσο την πούλησε το 2007;  ξέχωρα τα μερίσματα;

Καλά λέω... εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι ανακάλυψαν το Eldorado και έπιασαν το παπά από τ @ρχίδι@.

Όσο αφορά την βασική μας διαφωνία (γιατι κάπου έχεις ξεφύγει)  σου λέω ότι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις και εσύ μου μιλάς μόνο για τα cryptos. Κάνεις λάθος, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Άποψη σου.

Πρόσεχε μόνο, όταν θα σας μαντρώσουν, πως θα σώσεις τα λεφτά σου και πως θα ξεφύγεις...

Δημοσ.

Οταν θα μπει σε "μαντρα" ξεχάστε αυτά που ξέρατε, όπως σωστά γράφει και ο nhzt. Μην ψαρωνετε με το κάθε άρθρο που βγαίνει και μην το δένετε ότι θα γίνει, παίζονται και άλλα από πίσω. Αν θέλετε μια άποψη χωρίς να μοστράρω τι σπουδες έχω, δουλειες κτλ, γιατί εδώ μέσα η πλειοψηφία το παιζετε ειδημονες με χαρτια άσχετα του αντικειμένου  (αν έχετε και κανενα), καντε ότι κάντε σαν "επένδυση" και πουλήστε μετα από κάποιο διάστημα πριν γίνει ότι γίνει. Γιατι αν πέσουν από πάνω του χρηματοπιστωτικοί κ όχι μόνο οργανισμοί ισχύουν άλλοι κανόνες και άλλα πλαίσια και αυτό το χάος που επικρατει τωρα ξεχάστε το θα κλαίτε με μαυρο δάκρυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, nhzt είπε

Μιλάς για λάθος από ταχύτητα αντί το "ι" πάτησα το "υ" . Το ίδιο θα μπορούσα να πω για το " vey early adopters " Οκ μείνε εκεί.

Όσο για το πουλ μουρ , θέλεις να σου πω μόνον για έναν πελάτη πόσο αγόρασε την ΕΤΕ το 1987 και πόσο την πούλησε το 2007;  ξέχωρα τα μερίσματα;

Καλά λέω... εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι ανακάλυψαν το Eldorado και έπιασαν το παπά από τ @ρχίδι@.

Όσο αφορά την βασική μας διαφωνία (γιατι κάπου έχεις ξεφύγει)  σου λέω ότι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις και εσύ μου μιλάς μόνο για τα cryptos. Κάνεις λάθος, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Άποψη σου.

Πρόσεχε μόνο, όταν θα σας μαντρώσουν, πως θα σώσεις τα λεφτά σου και πως θα ξεφύγεις...

Μιλάω μόνο για τα cryptos γιατί είμαστε σε threads που αφορά τα cryptos ??? Hello ??

Και μου αναφέρεις για μερίσματα της ΕΤΕ που θα λες αυτή την περίπτωση στα δισέγγονα σου . 

Ξερω κόσμο που κάθεται δίπλα μου και από κρυπτος έβγαλαν παρά πολύ δυνατά μεροκάματα. Και δεν μιλάμε για νομίσματα σε κάποιο πορτοφόλι . Ευρώ στον λογαριασμό τους.

Δεν ήρθαμε εδώ να τις μετρήσουμε λοιπόν. Είμαστε εδώ γιατί κάποιοι είδαμε πολύ νωρίς φως και μπήκαμε. 

Μετα υπάρχουν οι «εγώ ξέρω» και οι nocoiners.Pick your side or stay on the sideline και μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την... μπατανοβουρτσα. Και αν κρίνω από το σχόλιο σου περί μάντρωματος για no coiner που εύχεται τα καλύτερα στην κατσίκα του γείτονα σε κόβω .Γνησιος νεοελλην

Τώρα η σύγκριση των παραδοσιακών επενδύσεων με τα κρυπτος είναι αστεία   μόνο και μόνο σε επίπεδο αποδόσεων .

Τωρα για να ξέρεις και την άποψη μου και θα μιλήσω μόνο για το Bitcoin καθώς παρακολουθώ από πολύ κοντά τις εξελίξεις.

Ολη η αγορά είναι σε φούσκα . Στο bitcoin ειδικά τον τελευταίο μήνα (δεν θα μιλήσω για το πάρτυ του Δεκ-Γεν) υπάρχει τρομερό price manipulation που σημαίνει ότι οποίος σκέφτεται να μπει τώρα εγώ θα τον αποθάρρυνα από το να ασχοληθεί. Τέτοιο FOMO επίσης που παίζει εμενα με κρατάει ακόμα πιο μακρυά ;) με ειδήσεις από Reuters 

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Heybro είπε

To '15 βρεθηκαμε στο παρα κατι να εχεις συνεταιρο τον καρανικα και αδεια θυριδα εκει να δεις γελιο :P

Δες και το αλλο που σχεδιαζουν να το χωσουν οι evilcorps https://gadgets.ndtv.com/games/news/ps4-games-may-use-blockchain-drm-solution-sony-patent-filing-hints-1845012

Επεξ/σία από Damachi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...