Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι μπαίνει ο σωστός ο παίκτης πρώτα κάνει bullying και παρατηρήσεις και μέτα σκάει μύτη.Βέβαια αν ένα τραπεζικό fund πέσει έξω να δω ποιος θα πρωτοκλαίει μετά

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, djdidi είπε

Να δω τώρα τι έχουν να πουν όσοι μιλούσαν για φούσκα. Όσοι δεν αγοράσατε, αγοραστε όσο ακόμα είναι χαμηλά (σχετικά). Oι miners και όσοι αγοράσατε ήδη.. HOLDDD!

Φίλε μου μην αυταπατάσαι... Φούσκα ήταν, και έσκασε !!! Στα 17000 ευρώ ήταν φουσκάρα !!! και όταν έσκασε πήγε στα 5000.

Αν εσύ θεωρείς τα cryptos την μεγαλύτερη επένδυση του αιώνα και πάλι κάνεις λάθος !!! Έχω να σου πω πολύ μεγαλύτερες φούσκες που έκασαν. Άσε λοιπόν τα περι επενδύσεων και τις εξυπνάδες και στρώσου στη δουλειά.

Τα cryptos όμως μας έδωσαν ένα πολύτιμο εργαλείο... το blockchain !!! Τhe world's leading software platform for digital assets.

Επεξ/σία από nhzt
  • Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mjaros είπε

Να αρχίσεις συλλογή γραμματοσήμων. Θα έχουν μεγαλύτερη αξία από τα κρυπτο μετά από 50 χρόνια. 

Να το κάνουμε 100 χρόνια για να πέσεις μέσα? Σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει πιθανότατα και δολάριο. Να μπετάρουμε και σε αυτό ?

Πώ πω σας λυπάμαι εσάς τους nocoiners.

Κάθε χρόνο τα κλαίμε και τα θάβουμε και ακόμα εδώ είναι τα ρημάδια τα cryptos..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nhzt είπε

Φίλε μου μην αυταπατάσαι... Φούσκα ήταν, και έσκασε !!! Στα 17000 ευρώ ήταν φουσκάρα !!! και όταν έσκασε πήγε στα 5000.

Αν εσύ θεωρείς τα cryptos την μεγαλύτερη επένδυση του αιώνα και πάλι κάνεις λάθος !!! Έχω να σου πω πολύ μεγαλύτερες φούσκες που έκασαν. Άσε λοιπόν τα περι επενδύσεων και τις εξυπνάδες και στρώσου στη δουλειά.

Τα cryptos όμως μας έδωσαν ένα πολύτιμο εργαλείο... το blockchain !!! Τhe world's leading software platform for digital assets.

Πως εξ αιτίας φούσκα κάτι που πριν ένα χρόνο είχε χίλια ευρώ και τώρα έχει εφτά. Έστω και πέντε όπως λες. Και που πριν πέντε χρονια είχε 20€. εγώ δε μπορώ να το καταλάβω. Ένα επενδυτικό project είναι που έχει τα κάνω του και τα κάτω του. Δεν βλέπω όμως να έχει σκάσει τίποτα. Το ίδιο θα σου πω και εγώ με το ευρώ. Πουβειχε 1.85 δολάρια και τώρα έχει 1.2 φούσκα και αυτό κάψτε το τώρα πρίν σκάσει.

Μην σχολιάζετε θέματα που δε κατέχετε...

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nhzt είπε

Αρχικά εχω σταθερή δουλειά και ότι επενδύω είναι χρήματα τα οποία δε μου είναι απαραίτητα. Αν κάποιος διαβάσει αυτό που έγραψα και πάει κ πουλήσει το αμάξι του για να αγοράσει κρυπτος πρόβλημα του. Δεύτερον αν παρακολουθεις εξ αρχής την πορεία, υπάρχουν μοτίβα τα οποία έχουν δώσει πολύ χρήμα. Δεν είναι ανάγκη να πάει απτά 6 στα 20Κ το btc για να βγαλει κάνεις λεφτά. Τον τελευταίο μήνα υπάρχει άνοδος 30% σχεδόν σε όλα. Η ανοδική τάση συνεχίζεται. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι το +20%(minimum) το επόμενο δίμηνο δεν είναι ανέφικτο.

Όσο για το blockchain, αναμφίβολα είναι είναι από τα μεγαλυτερα δημιουργήματα στ. Αλλά συνηθως κάτι τόσο ανεξάρτητο και μη-ελεγχομενο, δημιουργεί εχθρούς από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Συν ότι αποτελεί ιστορικό ατελείωτων συναλλαγών. Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι δεν θα είναι ποτέ δυνατόν να ταυτοποιηθούν αυτές οι συναλλαγές. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Πως εξ αιτίας φούσκα κάτι που πριν ένα χρόνο είχε χίλια ευρώ και τώρα έχει εφτά. Έστω και πέντε όπως λες. Και που πριν πέντε χρονια είχε 20€. εγώ δε μπορώ να το καταλάβω. Ένα επενδυτικό project είναι που έχει τα κάνω του και τα κάτω του. Δεν βλέπω όμως να έχει σκάσει τίποτα. Το ίδιο θα σου πω και εγώ με το ευρώ. Πουβειχε 1.85 δολάρια και τώρα έχει 1.2 φούσκα και αυτό κάψτε το τώρα πρίν σκάσει.

Μην σχολιάζετε θέματα που δε κατέχετε...

για να μαθαίνεις... φούσκα είναι αυτό που από 1 πάει στα 20000 και όταν σκάει λέμε ότι έσκασε η φούσκα. Αλλά απ ότι βλέπω είσαι άσχετος και αν επενδύσεις θα χάσεις. Guaranty όμως.

22 ώρες πριν, djdidi είπε

Αρχικά εχω σταθερή δουλειά και ότι επενδύω είναι χρήματα τα οποία δε μου είναι απαραίτητα. Αν κάποιος διαβάσει αυτό που έγραψα και πάει κ πουλήσει το αμάξι του για να αγοράσει κρυπτος πρόβλημα του. Δεύτερον αν παρακολουθεις εξ αρχής την πορεία, υπάρχουν μοτίβα τα οποία έχουν δώσει πολύ χρήμα. Δεν είναι ανάγκη να πάει απτά 6 στα 20Κ το btc για να βγαλει κάνεις λεφτά. Τον τελευταίο μήνα υπάρχει άνοδος 30% σχεδόν σε όλα. Η ανοδική τάση συνεχίζεται. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι το +20%(minimum) το επόμενο δίμηνο δεν είναι ανέφικτο.

Όσο για το blockchain, αναμφίβολα είναι είναι από τα μεγαλυτερα δημιουργήματα στ. Αλλά συνηθως κάτι τόσο ανεξάρτητο και μη-ελεγχομενο, δημιουργεί εχθρούς από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Συν ότι αποτελεί ιστορικό ατελείωτων συναλλαγών. Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι δεν θα είναι ποτέ δυνατόν να ταυτοποιηθούν αυτές οι συναλλαγές. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Τέτοιες επενδύσεις σαν τις δικές σου (με χρήματα που περισσεύουν) τις ξέρω. Έφαγα το χρηματιστήριο με το κουτάλι και είχα  σαν και σένα πολλούς πελάτες.

Οσο για τις προβλέψεις σου, να ξέρεις ότι αυτοί που κερδίζουν είναι αυτοί που σε κάνουν να πιστεύεις ότι το επόμενο 2μηνο θα έχει άνοδο 20% ....

Επεξ/σία από nhzt
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nhzt είπε

για να μαθαίνεις... φούσκα είναι αυτό που από 1 πάει στα 20000 και όταν σκάζει λέμε ότι έσκασε η φούσκα. Αλλά απ ότι βλέπω είσαι άσχετος και αν επενδύσεις θα χάσεις. Guaranty όμως.

Τέτοιες επενδύσεις σαν τις δικές σου (με χρήματα που περισσεύουν) τις ξέρω. Έφαγα το χρηματιστήριο με το κουτάλι και είχα  σαν και σένα πολλούς πελάτες.

Οσο για τις προβλέψεις σου, να ξέρεις ότι αυτοί που κερδίζουν είναι αυτοί που σε κάνουν να πιστεύεις ότι το επόμενο 2μηνο θα έχει άνοδο 20% ....

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Να σε καλά με έκανες και γέλασα. Έχω επενδύσει μη σε απασχολεί αυτό και δεν δω χάσει σίγουρα. Δε θέλω να μιλήσω με νούμερα. Αλλά οκ μπορείς να λές ότι γουστάρεις. Και μη βάλεις χρήματα. Θα βγεις χαμένος. Όταν έβαλα εγώ ότι έβαλα τέλος πάντων το έκανα γιατί πίστεψα και πιστεύω σε αυτό το νέο που έρχεται. Εγώ προσωπικά και χίλια ευρώ να πάει το BTC κερδισμένος είμαι. Δε με απασχολεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, nhzt είπε

για να μαθαίνεις... φούσκα είναι αυτό που από 1 πάει στα 20000 και όταν σκάζει λέμε ότι έσκασε η φούσκα. Αλλά απ ότι βλέπω είσαι άσχετος και αν επενδύσεις θα χάσεις. Guaranty όμως.

όταν "σκάζει".

ούτε λεφτά για τυρόπιτα δεν θα σου έδινα να μου πάρεις..

ήσουν και εσύ ένα απο τα χιλιάδες "¨επενδυτικά " γραφεία που ανοίγαν σαν τα μανιτάρια σε όλα τα χωριά της Ελλάδας, σαν τα video club ένα πράμα ?

Επεξ/σία από tsakfot
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού αν επενδύσω θα χάσω. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο hate για κάτι. Δε μπορείς δε θέλεις μην ασχολείσαι. Αυτό το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα το έχουμε πάντα σα λαός.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nhzt είπε

Δεν με κάνει κανείς να πιστεύω τίποτα. Κάνω την έρευνα μου και πράττω αναλόγως. Πλέεις σε πελάγη άγνοιας σχετικά με το όλο  θέμα του crypto trading, άρα περιττό να απαντήσω. Θυμήσου το username μου. Θα κάνουμε ξανά μια παρομοια κουβέντα μέσα στο καλοκαίρι, κάτω από ένα παρομοιο άρθρο που θα μιλάει για τις εξελίξεις στα κρυπτος. 

Υ.γ. Και χρηματιστήριο έχω παίξει , από το οποίο δεν βγηκα χαμένος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, opera είπε

Παίζει και να συμβεί για πρώτη φορά να φάνε τα μούτρα τους,σε αχαρτογράφητα για αυτούς νερά εισέρχονται.

Ψάχνουν για θύματα. Μύρισαν κορόιδα και ερχονται. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ (ΞΕΡΟΛΑ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ Κ ΤΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ;;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DTONE είπε

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ (ΞΕΡΟΛΑ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ Κ ΤΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ;;

Συμφωνω μαζι σου αλλα απαγορευονται τα κεφαλαία.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, razorblade334 είπε

Συμφωνω μαζι σου αλλα απαγορευονται τα κεφαλαία.

Καλημέρα εντάξει έχετε δίκιο δεν το ήξερα δεν θα επαναληφθεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...