nikitaras83 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 παιδια καλησπερα σας θα ηθελα λιγο τα φωτα σας ! πηρα μια μεταχειριζμενη καρτα γραφικων και μωλης την εβαλα δεν ειχα ηχο ....μου λεει οτι δεν εχω συνδεμενα ακουστικα !! η καρτα εχει hdmi-vga-dvi εγω το εχω απο vga σε vge επιδει η οθονη που εχω δεν εχει hdmi . η καρτα μου ειναι sapphire ati radeon hd 4850 gddr3 512mb !! εχει καποια ρυθμηση να απενεργοποιησο την hdmi και να δουλεψει απο την καρτα ηχου της μητρικης ευχαρηστοο!!
Ghost007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 κατσε ηχο απο που θες να ακουσεις ? ηχεια οθονη ακουστικα ? δεν εχει καμια δουλεια η καρτα γραφικων με τον ηχο...εκτος αν θες απο την οθονη να περνει απο το hdmi ... αλλιως αν εχει αλλη υποδοχη για ηχο συνδεσε την κανονικα με την μητρικη...
Occultist Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς, του άλλαξε το default device με την εγκατάσταση vga που έχει hdmi audio. Γράψε "change sound card settings" στο search των Windows και επέλεξε το σχετικό αποτέλεσμα στην λίστα. Στην συνέχεια, βρες την κάρτα ήχου στην λίστα, κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "set as default device" και ΟΚ. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Occultist 1
nikitaras83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 ευχαρηστο φιλε μου γεια της απαντησης!! αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη που εχει και το ηχειακι μου βγαζει μονο την εικωνα που εχει μια οθονη που ειναι γεια το ψυφιακο ηχο , κανονικα απο την μητρικη να περνει ηχο θελω ,ηχειακια εχω !!! εντωμεταξη μωλης βγαλω την καρτα γραφικων ο ηχος δουλευει κανονικα απο την μητρικη!!
splanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το Χα πάθει και γω αυτό και δεν κατάφερα να το φτιάξω ποτέ. Λογικά απλά χάλασε η κάρτα ήχου μου αλλά είχα δόκιμασει και με άλλη gpu και πάλι δεν είχα ήχο, ενώ εσύ απ ότι λες έχεις,οποτε υπάρχει ελπίδα. Υ.Γ τα μάτια μας
nikitaras83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι με την καρτα πανω μου βγαζει ενα χ κατω δεξια στον ηχο και οταν βαζω το βελακη πανω λεει δεν εχουν συνδεθει ηχεια ποια ρυθμειση να κανω ρε παιδια ?? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από nikitaras83
Occultist Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Απεγκατέστησε τους drivers vga και κάρτας ήχου και ξαναπέρασε τους. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα που κουμπώνει η κάρτα ήχου στη μητρική... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Occultist 1
nikitaras83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Occultist είπε Απεγκατέστησε τους drivers vga και κάρτας ήχου και ξαναπέρασε τους. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα που κουμπώνει η κάρτα ήχου στη μητρική... Δεν εχω καρτα ηχου ειναι η ενσοματομενη απο την μητρικη περνω ηχο η καρτα γραφικων ειναι αυτη radeon hd 4850 gddr 3 512mb sapphire
Occultist Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δεν πειράζει. Ξέχνα την θύρα. Τα υπόλοιπα τα δοκίμασες;
nikitaras83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οχι τωρα θα τα κανω αλλα μηπως δεν βρησκο σωστα drivers?? η καρτ ειναι αυτη ακριβως http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?os=Win10_64&Pid=F7B0B516-0D83-4950-96E7-E824082F5B5A&tag=download&lang=eng δεν εχει για windows 7 64bit!! βρηκα απο αλου αλλα τιποτα παλη τα ιδια δεν εχει ηχο οπως γραφω και παραπανω το ιδιο ακριβως Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από nikitaras83
gsa-electronics Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σου ειπε ο φιλος πιο πανω την λυση, αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες.... δωστο σε κανα φιλο σου που ξερει να στο φτιαξει γιατι δεν βλεπω να βγαζεις ακρη εσυ. Επισης λες οτι η καρτα δεν εχει για windows 7 64bit, ενω εχει για ολα τα λειτουργικα. Τα εχεις μπερδεψει. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από gsa-electronics 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα