Προς το περιεχόμενο

Αναμεσα στα laptop!

xcupra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε δυο laptop.Το ενα ειναι fujitsu-siemens της σειρας Amilo με AMD 3000+/512 RAM/40GB hard disk και το αλλο ειναι toshiba με Pentium 4 3.0Ghz/512 RAM/60GB hard disk.Και τα δυο εχουν DVD-RW και εχουν διαφορα 100 ευρω,με ποιο ακριβο το toshiba.Λοιπον τι θα διαλεγατε?Προτεινετε κατι αλλο σ'αυτη τη κατηγορια επιδοσεων και χρηματων? :wink:

Δημοσ.

Prokeitai gia ta AMILOΑ AMDXP3000 kai A30-303 i kano lathos? Toshiba ennoeitai. To Fujitzu einai kai ligo xontrokommeno. Giati den psaxneis na vreis kai kana Dell? Epeidi den fernei to plaisio? Prin agoraseis pantos ena apo ta dio, des apo konta tis othones tous kai agorase ekeino me tin kaliteri.

Δημοσ.

Ποια κατηγορία χρημάτων? και για ποιό λόγο θα πάρεις notebook (ξέχνα τη λέξη laptop) δεν μας είπες βρε μάστορα...

Anyway

Ξεχασέ τα και τα δύο. Πάρε ένα Dell να βρείς την υγειά σου. Τα μόνα επώνυμα Build to Order.

(Και μην κοιτάξεις τις τιμές του site, πάρε τηλέφωνο και ρώτα απευθείας, γιατί οι πραγματικές τιμές είναι πολύ ποιο φθηνές)

Δες κάτι σε Inspiron 1100 σειρά ή Inspiron 5100.

Άλλη ποιότητα...

Δημοσ.

Τα μοντελα ειναι τα δυο που αναφερονται,Toshiba A30-303 και Fujitsu-Siemens Amilo A XP3000+.Οι οθονες ειναι ιδιες διαστασεις.Η κατηγορια τιμης ειναι γυρω στα 1600 ευρω.Τα Dell σε αυτην τη κατηγορια των cpu και ram πρεπει να ειναι αρκετα ακριβα,ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
και για ποιό λόγο θα πάρεις notebook (ξέχνα τη λέξη laptop) δεν μας είπες βρε μάστορα...

Τι εχει η λεξη "laptop"?Χρειαζομαι καλο επεξεργαστη και αρκετη μνημη για τη δουλεια που τον θελω. :wink:

Δημοσ.

xcupra,

εχω την υποψια οτι αν δεν μας βοηθησεις δυσκολα θα μπορεσουμε

να σε βοηθησουμε και εμεις. Μηπως θα μπορουσες λοιπον να γινεις

λιγο (that is, οσο περισσοτερο γινεται ;)) ποιο αναλυτικος για το "που"

και "πως" θα χρησιμοποιηθει?

dell 1100/5100 μπορεις να δεις εδω:

http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx?c=gr&id=inspn&l=en&s=pad

Aν ειναι μονο αυτα, θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω απο τον φιλο

bond τι το ξεχωριστο τους βρισκει :roll:

Επισης να σημειωσω οτι αν σε ενδιαφερει το hyperthreading

προσεξε το motherboard να υποστηριζει dual channel memory,

μιας και καθε αλλο παρα αυτονοητο ειναι.

Δημοσ.

Ουσιαστικα θα ειναι desktop replacement,οποτε χρειαζομαι κατι αναλογο σε δυνατοτητες.Η δουλεια του ως notebook δε χρειαζεται καποια ιδιαιτερα στοιχεια εκτος της φορηροτητας του. :wink:

Δημοσ.

Αγορασα ένα acer 1703esm. με 17αρα οθονη, σκληρο στις 5400στροφές(κι οχι 4200 που έχουν σχεδόν όλα τα laptops), nvidia vga, dvdrw, firewire, usb2, παίρνει κανονική μνημη desktop pc κλπ.

Αναβαθμίζεται η cpu του απο 2,6 ghz σε 3,06 κανονικοτατα.

Μονο με 1400ευρωπουλα+φπα+η εξτρα μνημη(512mb ram με 80ευρώ-οχι 300 που κοστιζει η μνημη των κλασικων φορητών).

Βεβαια ειναι desktop replacement, οχι για συνεχες κουβάλημα. Ειμαι τρομερα ευχαριστημενος.

Κι εγω toshiba είχα, και toshiba a30-303 Σκεπτομουν αλλα με τις εξωφρενικές τους τιμές (εντάξει είναι καλή μάρκα-όπως και το νεο golf-7εκατομ δρχ) αλλα όχι να μας γδάρουν κίολας! Ασε που άλλο πραγμα η 17αρα όπως και η δυνατότητες αναβαθμισης...τρέχα βρέστα σε toshiba αυτά, πάνω απ 2500ευρώ.

Δημοσ.

Και εγώ έχω Fujitsu-siemesn Lifebook C και είμαι αρκετά ευχαριστημένος -πολύ καλή ανταπόκριση και από το service σε πρόβλημα που μου παρουσίασε η οθόνη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...