gio771 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ στο χώρο εργασίας μου το openoffice. Βλέπω ότι δεν υπάρχει συμβατότητα με το Microsoft Office. Όταν στέλνω αρχεία σε άλλους υπολογιστές, αλλάζουν οι γραμματοσειρές, τα περιθώρια κλπ. Σκέφτομαι να δώσω 140 ευρώ για να αγοράζω το Microsoft Office για τη δουλειά μου. Ποια είναι η γνώμη σας;
Miracle Worker Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Γιατί δεν τα αποθηκεύεις σε μορφή Office Word (.doc), πριν τα στείλεις;
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Γιατί δεν τα αποθηκεύεις σε μορφή Office Word (.doc), πριν τα στείλεις; Αυτό ακριβώς. Ρύθμισε και το openoffice να αποθηκεύει default σε ms office .doc μορφή.
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μπορεις να δοκιμασεις και το libeoffice αν θες να παραμεινεις σε κατι που ειναι τζαμπα και να δεις αν εχεις και εκει παρομοια προβληματα. Σε σχεση με το openoffice, το libreoffice εχει πιο ενεργη αναπτυξη και ενημερωνεται συχνοτερα, οποτε ισως να μην εχει τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Αν συνεχιζεις να τα εχεις, τοτε η αγορα του ms office ειναι μονοδρομος.
kormos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 30/4/2018 στις 10:35 ΜΜ, gio771 είπε Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ στο χώρο εργασίας μου το openoffice. Βλέπω ότι δεν υπάρχει συμβατότητα με το Microsoft Office. Όταν στέλνω αρχεία σε άλλους υπολογιστές, αλλάζουν οι γραμματοσειρές, τα περιθώρια κλπ. Σκέφτομαι να δώσω 140 ευρώ για να αγοράζω το Microsoft Office για τη δουλειά μου. Ποια είναι η γνώμη σας; Το έχω ξανακούσει το πρόβλημα αυτό. Με τη μορφοποίηση του εγγράφου. Θα σου πρότεινα να δεις την έκδοση 365.
syban Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/30/2018 στις 10:35 ΜΜ, gio771 είπε Σκέφτομαι να δώσω 140 ευρώ για να αγοράζω το Microsoft Office 140 ;;; τι εχασα ; μηπως ηθελες να γραψεις 240 ; Εμείς έχουμε το libreoffice σε κάποια pc στο γραφείο και τα έχουμε ρυθμίσει να σώζουν τα αρχεία σαν word excel και δεν είχα ποτέ παράπονο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από syban
kormos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 5/3/2018 στις 2:26 ΜΜ, syban είπε 140 ;;; τι εχασα ; μηπως ηθελες να γραψεις 240 ; Εμείς έχουμε το libreoffice σε κάποια pc στο γραφείο και τα έχουμε ρυθμίσει να σώζουν τα αρχεία σαν word excel και δεν είχα ποτέ παράπονο. Πιθανόν να αναφέρεται για την έκδοση Office 2016 για υπολογιστή - Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές, που είναι στα 149€
gio771 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Ίσως δοκιμάσω και το libreoffice πριν να αγοράσω το Microsoft Ofiice Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από gio771
gagarin Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ρε φιλε γιατι καθεσαι και παιδευεσαι με openoffice κλπ κλπ...; Συγγνωμη που μιλαω ετσι!!! Αγορασε μια αδεια MS Office 365 και τελειωσες...τιμη κατι λιγοτερο απο 5ευρω εφορου ζωης!!! Εγω απο τον Σεπτεμβριο αγορασα μια αδεια και την εχω στο Macbook στον σταθερο στην δουλεια και στον σταθερο στο σπιτι και στο ipad...και απο χωρο στο onedrive αν δεν κανω λαθος 1.5ΤΒ...το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις register με δικο σου ονομα...ΣΙΓΑ!!! Link Αυτος το δινει 2Ευρω...χεχε αναλογο search στο ebay δλδ...MS OFFICE 365... Ελπιζω να βοηθησα!!!
BritGreek Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αν το θέλεις για επαγγελματική χρήση, δηλαδή σε επαγγελματικό χώρο, θέλεις οπωσδήποτε τιμολόγιο και έκδοση professional.
jim_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Για ποιο λογο ρε παιδια μια εταιρια να θελει professional εκδοση του office (και γενικοτερα οποιασδηποτε εφαρμογης) αν δεν χρειαζεται κατι απο τα features που προσφερει?
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, gagarin είπε Ρε φιλε γιατι καθεσαι και παιδευεσαι με openoffice κλπ κλπ...; Συγγνωμη που μιλαω ετσι!!! Αγορασε μια αδεια MS Office 365 και τελειωσες...τιμη κατι λιγοτερο απο 5ευρω εφορου ζωης!!! Εγω απο τον Σεπτεμβριο αγορασα μια αδεια και την εχω στο Macbook στον σταθερο στην δουλεια και στον σταθερο στο σπιτι και στο ipad...και απο χωρο στο onedrive αν δεν κανω λαθος 1.5ΤΒ...το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις register με δικο σου ονομα...ΣΙΓΑ!!! Link Αυτος το δινει 2Ευρω...χεχε αναλογο search στο ebay δλδ...MS OFFICE 365... Ελπιζω να βοηθησα!!! Σε χώρο εργασίας αναφέρεται και του κάνεις πρόταση για να έχει τα αρχεία του με ένα "παρανόμως" (για την επιχείρηση) κλειδί από ebay, όπως αρχεία εργασίας που ανα πάσα στιγμή ο Διαχειριστής (που είναι ο πωλητής) μπορεί να έχει πρόσβαση όποτε το χρειάζεται; Χάνω πάσα ιδέα... 7 ώρες πριν, BritGreek είπε Αν το θέλεις για επαγγελματική χρήση, δηλαδή σε επαγγελματικό χώρο, θέλεις οπωσδήποτε τιμολόγιο και έκδοση professional. Σωστά οι περισσότερες εταιρίες Pro έκδοση παίρνουν. 2 ώρες πριν, jim_p είπε Για ποιο λογο ρε παιδια μια εταιρια να θελει professional εκδοση του office (και γενικοτερα οποιασδηποτε εφαρμογης) αν δεν χρειαζεται κατι απο τα features που προσφερει? Γιατί οι Pro είναι κυρίως για εταιρίες και όχι για ιδιώτες...(όχι ότι δεν μπορούν να τις έχουν)
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Το κακό με τα "φθηνά" κλειδιά είναι ότι δεν παίρνεις απόδειξη ή τιμολόγιο οπότε σε περίπτωση ελέγχου είσαι κρεμασμένος και μετά θα χρυσοπληρώσεις το "φθηνό". 1
gagarin Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Εχετε δικιο για την αδεια...εκανα λαθος!!! Εδωσα προσοχη στην ασυμβατοτητα των αρχειων του και δεν καταλαβα για χωρο εργασιας κλπ...
BritGreek Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, jim_p είπε Για ποιο λογο ρε παιδια μια εταιρια να θελει professional εκδοση του office (και γενικοτερα οποιασδηποτε εφαρμογης) αν δεν χρειαζεται κατι απο τα features που προσφερει? Γιατί αν σου γίνει έλεγχος από την εφορία, πληρώνεις πρόστιμο, ακόμα και με τιμολόγιο. Το έχω ελέγξει. Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τα Windows. Συγκεκριμένα το Office, θέλει professional. H microsoft δεν επιτρέπει τη χρήση των υπόλοιπων εκδόσεων σε επαγγελματικούς ΑΦΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα