Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το Windows 10 April 2018 Update: Τα νέα χαρακτηριστικά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, busellatos είπε

Μηπως γνωριζει καποιος πως αλλαζει αυτο το κιτρινοπρασινο  ζαχαρομπεζακι που ΗΡΘΕ με το update ??

Ειναι και σε αλλους  η ειναι κατι που παρουσιαστηκε σε μενα και εγινε το λευκο σαν το εκρου του νεκρου ??

Εχει βγει το ματι

111.JPG

333.JPG

Λέγεται Night Light (Νυχτερινός Φωτισμός). Δές τις ρυθμίσεις κι απενεργοποίησε το.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, nammo είπε

Λέγεται Night Light (Νυχτερινός Φωτισμός). Δές τις ρυθμίσεις κι απενεργοποίησε το.

Ετσι νομιζα στην αρχη .Το εκλεισα αφου το πηγα την μπαρα στο lighter ,αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι παντου. Σε ολα τα μενου και χειροτερα στους browser  . Εκλεισαν αποτομα και 3 φορες οι ρυθμησεις.... οπως αλλαζα τα χρωματα. Εγινε η οθονη >> crt ...

36 λεπτά πριν, gf030 είπε

Βρε ανθρωπε της MS, εγω για τον αλφα η βητα λογο δεν γουσταρω ενημερωσεις, den goystaro updates, εγω στο PC δουλευω δεν θελω να μου γινεται κωλος με καθε ενημερωση και να ψαχνω να βρω τι δουλευει και τι οχι, θελω να εχω ΕΓΩ τον απολυτο ελεγχο του τι μπαινει και τι βγαινει στον υπολογιστη, σε ποια γλωσσα να σου το πω επι τελους;...

Μπορείς να επανακτήσεις αυτόν τον έλεγχο απενεργοποιώντας το Windows Update Service από τα Services. Εγώ μέχρι στιγμής αυτό κάνω και έχει δουλέψει. Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου στο ότι μπαίνει στο PC μου θέλω να το ελέγχω εγώ. Το να έχεις ένα σταθερό setup που σου δουλεύει και δεν θες να ξανασχολείσαι με νέα προβλήματα και εκ νέου settings ειναι κάτι πολύ λογικό. Την τελευταία φορά που έκανα update (ενεργοποιώντας το service) μου έβγαλε κι εμένα προβλήματα τα οποία έπρεπε να τα κάνω troubleshoot για ώρες. Δεν έχουμε όλοι τον χρόνο ή την όρεξη να κάνουμε troubleshoot.

Οπότε καλό θα ήταν να υπήρχαν περισσότερα update options για αυτούς που τους νοιάζει. Πχ να αναβαθμίζεις μόνο κάποια συγκεκριμένα πράγματα όπως το defender ή να απενεργοποιείς updates των drivers στην κάρτα γραφικών μέσω του Windows update. Γιατί το κάνουν και αυτό τώρα (αν είναι δυνατόν δηλαδή). Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσεις το τελευταίο, απλά πρέπει να το πας μέσω Λαμίας.

51 λεπτά πριν, busellatos είπε

Μηπως γνωριζει καποιος πως αλλαζει αυτο το κιτρινοπρασινο  ζαχαρομπεζακι που ΗΡΘΕ με το update ??

Ειναι και σε αλλους  η ειναι κατι που παρουσιαστηκε σε μενα και εγινε το λευκο σαν το εκρου του νεκρου ??

Εχει βγει το ματι

111.JPG

333.JPG

Μηπως  εχεις ενεργοποιησει το HDR στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων;

λοιπόν μετά την σημερινή αναβάθμιση έβαλα να κάψω ενα dvd και το ashampoo burning studio μου λέει οτι δεν βρίσκει κανένα οπτικό  .

τα dvd παίζουν κανονικά στα windows .διάβασα κάτι για περμισιον αλλα ξαφνικά να εχω θέμα?καμιά λύση να προτείνεται? (τα περμισιον δεν τα βρήκα ώστε να τα αλλάξω ) 

κατέβασα και ενα προγραμματακι που μου πρότεινε η ashampoo μετά το λάθος και πάλι τίποτα

2 ώρες πριν, imgema είπε

Μπορείς να επανακτήσεις αυτόν τον έλεγχο απενεργοποιώντας το Windows Update Service από τα Services. Εγώ μέχρι στιγμής αυτό κάνω και έχει δουλέψει. Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου στο ότι μπαίνει στο PC μου θέλω να το ελέγχω εγώ. Το να έχεις ένα σταθερό setup που σου δουλεύει και δεν θες να ξανασχολείσαι με νέα προβλήματα και εκ νέου settings ειναι κάτι πολύ λογικό. Την τελευταία φορά που έκανα update (ενεργοποιώντας το service) μου έβγαλε κι εμένα προβλήματα τα οποία έπρεπε να τα κάνω troubleshoot για ώρες. Δεν έχουμε όλοι τον χρόνο ή την όρεξη να κάνουμε troubleshoot.

όταν το έκανα αυτό δεν έμπαινε στο μάρκετ και είχα και κάτι άλλα περίεργα κολλήματα σε εφαρμογές έβγαζε άκυρο σαν πρόσβαση. εσυ έχεις παρόμοιο πρόβλημα?

Καλησπέρα και από εμένα.Σήμερα πήρα το update και στο laptop και στο desktop χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν τέλεια όπως και με τα προηγούμενα update.Για εμένα τα win 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό που είχα μέχρι σήμερα.

• Thanks 1

και λιγο οφτοπικ

και για τον φίλο που λέει οτι αγοράζεις την άδεια χρίσης και οχι το λειτουργικό έχει ξαναγίνει ίδια συζήτηση αν θυμάμαι καλά με παραδείγματα σαν το αυτοκίνητο και οτι αγοραζεις το αμαξι οχι το εργοστασιο και λοιπα ...

όποτε αγοράζεις, και ναι τα έχω αγοράσει retail το λειτουργικό (οχι την εταιρεία ), και εχω δικαίωμα να κάνω οτι θέλω ειδικά ΝΌΜΙΜΑ στο λειτουργικό που αγόρασα .αν στους όρους χρίσης λέει το αντίθετο δεν φταίει η microsoft η εμείς αλλά τα κράτη που δίνουν τέτοια δικαιώματα σε εταιρίες άπλα για έμενα  πράγματα.

Επισκέπτης
43 λεπτά πριν, kinitos είπε

και λιγο οφτοπικ

και για τον φίλο που λέει οτι αγοράζεις την άδεια χρίσης και οχι το λειτουργικό έχει ξαναγίνει ίδια συζήτηση αν θυμάμαι καλά με παραδείγματα σαν το αυτοκίνητο και οτι αγοραζεις το αμαξι οχι το εργοστασιο και λοιπα ...

όποτε αγοράζεις, και ναι τα έχω αγοράσει retail το λειτουργικό (οχι την εταιρεία ), και εχω δικαίωμα να κάνω οτι θέλω ειδικά ΝΌΜΙΜΑ στο λειτουργικό που αγόρασα .αν στους όρους χρίσης λέει το αντίθετο δεν φταίει η microsoft η εμείς αλλά τα κράτη που δίνουν τέτοια δικαιώματα σε εταιρίες άπλα για έμενα  πράγματα.

Οχι, λειτουργικο = κωδικας = πνευματικα δικαιωματα

Μονο η αδεια χρησης σου ανηκει

6 ώρες πριν, socratis23 είπε

Δεν ξέρω αν είναι απο τα windows γιατί το βλέπω   μια εβδομάδα σχεδόν αλλά μου βγάζει συνέχεια αυτό

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Untitled.png.b6da2bd8365b45e02d3b6ddf236ed1d9.png

Δεν έχει σχέση με τα Windows. Απλά ενημέρωσε τους drivers σου, τσέκαρε το "clean install" και επέλεξέ τα όλα. 

4 ώρες πριν, zaharias13 είπε

Αυτή είναι η ενημέρωση παιδιά; "Ενημέρωση δυνατοτήτων για τα Windows 10, έκδοση 1803"

Ναι

Εγώ απενεργοποηση τα updates για να μην έχουμε ατυχήματα και σπάσιμο νεύρων. Αν το βάλω θα κάνω πρώτα αντίγραφο του δίσκου με το Aomei backuper για παν ενδεχόμενο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Eru Iluvatar είπε

Παίρνει πόση ώρα η εγκατάσταση.

Η πιο γρήγορη εγκατάσταση που μου έχει γίνει μέχρι τώρα, δεν κράτησα χρόνο, αλλά ήταν πολύ σύντομη.

Κατά τη γνώμη μου μην βιαστείτε να κάνετε αμέσως σβήσιμο των παλιών windows, στην προηγούμενη την πάτησα και τα έσβησα και μετά είδα ότι κάτι έλλειπε και δεν μπορούσα να πάω σε προηγούμενη κατάσταση και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά που μου έφαγε όλη την μέρα, να περιμένουμε 1-2 μέρες.

Επεξ/σία από D___G

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, adi32 είπε

Εγώ απενεργοποηση τα updates για να μην έχουμε ατυχήματα και σπάσιμο νεύρων. Αν το βάλω θα κάνω πρώτα αντίγραφο του δίσκου με το Aomei backuper για παν ενδεχόμενο 

Θα προτεινα να αφησεις το Aomei και να βαλεις το Macrium Reflect. Ειναι λιγο ασαφες το ολο θεμα, ποιοι ειναι στο Aomei κλπ. Πολλα εχουν γραφτει, αν ψαξεις στο δικτυο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...