Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το Windows 10 April 2018 Update: Τα νέα χαρακτηριστικά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τσου-Ρε-κια. Γιατί κάθε φορά πρέπει να περνάω ai suite μπορεί να μας εξηγήσει η Ms; Αν είναι να ανοίγουμε δουλειές κάθε φορά μου βγάζουν update να βάλω XP (λέμε τώρα) που δεν έχει updates να ξεμπερδεύω. Έλεος κάθε φορά. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kazantzidis είπε

Κλασικα, ο υπολογιστης μου οπως σε ολα τα μεγαλα updates δεν μπορει να τα παρει για καποιον λογο μεσω windows update. Αυτη την φορα, κατεβαινει, γινεται εγκατασταση και ζηταει επανεκκινηση. Παταω να κανω επανεκκινηση, κανει, και οταν παει να ανοιξει βγαζει μια κενη γαλαζια οθονη και "κολλαει"¨εκει κανενα 3λεπτο και μετα σβηνει μονο του. 

Τον ανοιγω, και μπαινει στα windows και βγαζει ενα παραθυρο με επιλογες "προσωπικων" δεδομενων (location κτλ). Παταω αποδοχη και μπαινει στα windows χωρις να κανει οτιδηποτε. Νομιζω και την προηγουμενη φορα τα ιδια μου εκανε και τα περασα μεσω iso απο stickaki αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως. Το iso σε αυτη την εγκατασταση πως το βρισκω και πως το περναω  manual;  

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ , μήπως βρήκες την λύση ; 

Όλα καλά φαινόταν χθες...μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι το input του microphone είναι νεκρό...

Και όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, θέλει unlock από τα Settings/Privacy/Microphone , και έπειτα Allow apps to access your microphone, και έπειτα άνοιγμα για την εφαρμογή Win32WebViewHost. 

Just wow...one more update, one more clown fiesta thing :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gf030 είπε

Για καποιους που δε γουσταρουν να κανουν ενημερωσεις αυτο ειναι νταβατζιλικι. Συνεργατης της Μικρομαλακης εισαι;..

Υπαρχουν και τα 8,1 στα οποια κοβονται οι ενημερωσεις. Τα 7 δεν ξερω για τι ειδους χρηση δεν σου κανουν, εμενα επαγγελματικα μου κανουν και ειναι τα καλυτερα. Δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν το κατεχω το θεμα του ποσο ειναι καλυτερα τα 10 στον τομεα των παιχνιδιων.

Αυτό το "συνεργάτης" πόσο τετριμμένο πια;

Και ρωτάω ξέρεις τι σημαίνει η λέξη νταβατζιλικι και πως ακριβώς γίνεται ο παραλληισμος με τα updates. Θα το εκτιμούσα αν μου το εξηγουσες επακριβώς.

Επεξ/σία από Retromaniac

16 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε

Ρε συ 1803 δεν ειναι η έκδοση ? Γιατί κατεβαίνει από settings εμένα , δαιμονισμένο είναι?

Κάνω το 1803 ήδη εγκατάσταση στο desktop και στο win tablet

Μηπως γνωριζει καποιος πως αλλαζει αυτο το κιτρινοπρασινο  ζαχαρομπεζακι που ΗΡΘΕ με το update ??

Ειναι και σε αλλους  η ειναι κατι που παρουσιαστηκε σε μενα και εγινε το λευκο σαν το εκρου του νεκρου ??

Εχει βγει το ματι

111.JPG

333.JPG

10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Αυτό το "συνεργάτης" πόσο τετριμμένο πια;

Και ρωτάω ξέρεις τι σημαίνει η λέξη νταβατζιλικι και πως ακριβώς γίνεται ο παραλληισμος με τα updates. Θα το εκτιμούσα αν μου το εξηγουσες επακριβώς.

Βρε ανθρωπε της MS, εγω για τον αλφα η βητα λογο δεν γουσταρω ενημερωσεις, den goystaro updates, εγω στο PC δουλευω δεν θελω να μου γινεται κωλος με καθε ενημερωση και να ψαχνω να βρω τι δουλευει και τι οχι, θελω να εχω ΕΓΩ τον απολυτο ελεγχο του τι μπαινει και τι βγαινει στον υπολογιστη, σε ποια γλωσσα να σου το πω επι τελους;...

• Like 1

Αν όλα είναι ok μετά την αναβάθμιση, μπορείτε να διαγράψετε πλέον πιο εύκολα την προηγούμενη έκδοση και να γλυτώσετε αρκετό χώρο, πατώντας εδώ.

Screenshot_4.jpg.0c83adec4ba4127b172b729411db6978.jpg

Screenshot_5.jpg.7b8ccffc158b33ad576d84a7dc38fbaf.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

21 λεπτά πριν, gf030 είπε

Βρε ανθρωπε της MS, εγω για τον αλφα η βητα λογο δεν γουσταρω ενημερωσεις, den goystaro updates, εγω στο PC δουλευω δεν θελω να μου γινεται κωλος με καθε ενημερωση και να ψαχνω να βρω τι δουλευει και τι οχι, θελω να εχω ΕΓΩ τον απολυτο ελεγχο του τι μπαινει και τι βγαινει στον υπολογιστη, σε ποια γλωσσα να σου το πω επι τελους;...

Το update μπορείς να επιλέξεις να το καθυστερήσεις όσο θες. Αν δεν το ξέρεις αυτο, συγνώμη κιόλας αλλά όταν μιλάς για νταβατζιλικια (η οποία λέξη είναι και άσχετη με την έννοια του υποχρεωτικού), θα δεχθεί κριτική που και μη ενημερωμένος είσαι και κατηγορείς κιόλας.

Επίσης από την Microsoft αγοράζεις την άδεια χρήσης του προϊόντος και όχι το προϊόν. Η άδεια χρήσης έρχεται με updates. Αν δεν σου αρέσει τότε καλύτερα να ενημερώνεσαι τι αγοράζεις (αν τα έχεις αγοράσεις κιόλας) και να επιλέγεις καλύτερα. Υπάρχει και το Linux.

Τέλος όσον αφορά το αν είμαι της Microsoft, είναι αστείο που όταν προσπαθείς να εξηγήσεις αυτονόητα πράγματα σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι λένε, σε κατηγορούν ότι τα παίρνεις.

Καλό μήνα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...