harislinuxos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Το εγκατέστησα σε laptop Toshiba Satellite A300-1GN (Core 2 Duo P8400, 4GB RAM, Ati HD3650) και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα ως στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyFire Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνω uninstall ? Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάποιο λόγο. Sorry . μιλαμε για τον λογο, η το προβλημα εδω; μιλαμε για το προβλημα τους λογους προφανος δεν εχεις ειναι γιατι δεν κανεις την αναλογη χρηση οποτε και η απαντηση που εδωσες....δεν.... focus! if you can... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnk10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις ήρθε και σε μένα κανονικά ....για να δούμε τι καινούργιο παίζει με αυτό το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Retromaniac είπε Το macrium το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι αψεγάδιαστο και πολύ εύκολο στην χρήση. Σε macrium κάνεις clone ή image; Δεν το είχα ψάξει πολύ αλλά έκανα μερικά images αλλά θέλω να δω μπας και τα κάνω πλέον με incremental αντί για full γιατί το size δεν παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Χρόνια σε xp Δεν ήθελα να πάω σε 7 Πήγα σε 7 τα έμαθα έκανα παπάδες Τώρα αγόρασα καινούργιο λάπτοπ Και έχει μέσα τα 10 Πρώτον λόγο εγγύησης δεν μου επιτρέπουν Νάτα βγάλω Δευτερον βγάζει drivers μόνο για 10 2 μερεεσ τα έχω και μου σπάνε τα νεύρα δεν θέλω update πως τα μπλοκάρω έμαθε κανείς Ότι δοκιμάσω απλά κάνει update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, oktanio είπε πως τα μπλοκάρω έμαθε κανείς Ξέρει το google. 10 ώρες πριν, JohnyFire είπε μιλαμε για τον λογο, η το προβλημα εδω; μιλαμε για το προβλημα τους λογους προφανος δεν εχεις ειναι γιατι δεν κανεις την αναλογη χρηση οποτε και η απαντηση που εδωσες....δεν.... focus! if you can... Δεν έχω το πρόβλημα ακόμη και με uninstall (άντε ας το κάνω λιανά γιατί με την πρώτη το αμφισβήτησες, οπότε είπα να το ρίξω στον ανύπαρκτο λόγο να το πράξει το 99% των users - γίνεται και untick ξέρω γω). edit: Για να μην παρεξηγηθώ , δεν λέω ότι είναι άγια τα w10. Για τα ανάθεμα είναι Αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είδα. Μιλάω για Update (όχι clean install). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAg0s97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 hours ago, oktanio said: Χρόνια σε xp Δεν ήθελα να πάω σε 7 Πήγα σε 7 τα έμαθα έκανα παπάδες Τώρα αγόρασα καινούργιο λάπτοπ Και έχει μέσα τα 10 Πρώτον λόγο εγγύησης δεν μου επιτρέπουν Νάτα βγάλω Δευτερον βγάζει drivers μόνο για 10 2 μερεεσ τα έχω και μου σπάνε τα νεύρα δεν θέλω update πως τα μπλοκάρω έμαθε κανείς Ότι δοκιμάσω απλά κάνει update 1) Το ότι δεν σου επιτρέπει να τα βγάλεις η εγγύηση δεν είναι πρόβλημα καθώς μπορείς να πάρεις έναν άλλο σκληρό, να περάσεις εκεί ότι σύστημα θες και να κρατήσεις της "μαμάς" στην άκρη για ώρα ανάγκης. 2) Το ότι δεν υπάρχουν διαθέσημα drivers για Windows 7 από το site του κατασκευαστή δεν σημαίνει κάτι...δεν είναι υποχρεωμένος να σου τα προσφέρει έτοιμα (μασημένη τροφή). Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι που λέγεται pci\ven. 3) Συγνώμη για την έκφραση, αλλά και "σκατά" να σου προσφέρει ο κατασκευαστής του λειτουργικού σου συστήματος, θα τα περάσεις. Θα προσαρμοστείς με τον καιρό και θα το μάθεις όπως στα 7. Οι ενημερώσεις πρέπει να γίνονται κανονικά, εφόσον θες να έχεις ένα υγιές και προστατευμένο σύστημα δίχως τρύπες - κενά ασφαλείας... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 εχει φτασει στο 65% το downloading... για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Αυτή η αλλαγή με τον ήχο είναι πολύ καλοδεχούμενη και χρήσιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, kinitos είπε καμιά ιδέα για νια να καταφέρω να κάνω μια εγράφη σε dvd που επείγον? τελικά η λύση είναι να κλείσω το antivirus απο τα windows 10 είναι παράλογο αυτό όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το πέρασα σε Dell Inspiron 3542 που φοράει SSD 3 λεπτά μετά την κυκλοφορία του(20:03).Κανένα πρόβλημα όλα πάνε σφαίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οσοι εχετε προβληματα καθαρη εγκατασταση μονο. Το να ειχατε Vista να πηρατε αναβαθμιση σε 7 μετα σε 10 και μετα σε οτι βγει αυτο δεν ειναι λυση. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οσοι εχετε προβληματα καθαρη εγκατασταση μονο. Π@π... κανει η καθαρή εγκατάσταση. Έκανε και ένα φιλαράκι και δε μπορεί ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να δει τα μαμημένα δισκάκια που έχει στο NAS. Δεν βλέπει το NAS δηλαδή. Πριν τα έβλεπε. Είχε άλλα κουλά με BSOD κλπ , αλλά τώρα αυτό. Και δεν είναι άσχετος, το κατέχει το θέμα. Δεν υπάρχει και το homegroup (αφαιρέθηκε), όχι ότι το χρησιμοποιούσε, αλλά θα ήταν μία λύση. Ακατανόητα πράγματα. Εγώ με το update δεν έχω θέματα (βλέπω το διπλανό PC ας πούμε - το διπλανό PC ξαφνικά σταμάτησε να με βλέπει - πριν το update με έβλεπε). Αυτά με τα sharing options και τις καταστάσεις αυτές, η MS τα έχει κάνει μαντάρα, για να μην πω κάτι χειρότερο. Α και το ωραιότερο. Στο HTPC του που έχει παλιότερη έκδοση win 10, βλέπει τα πάντα. Μέσα στο δίκτυο υπάρχει και ένα λάπτοπ. Από το main pc του λοιπόν με το april update, βλέπει ΜΟΝΟ το HTPC, nothing else. Ποιος βγάζει άκρη δηλαδή; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το μονο προβλημα που προς το παρον εχω, ειναι το οτι δεν εχω πλεον preview στα MKV videos μου (thumbnails). Οτι και αν προσπαθησα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εδιτ: η λύση δόθηκε εδώ. Καμία λογική να είναι unchecked by default το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα