CyanBlue Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Φτου! 4ο format και εγκατάσταση των πάντων σε μηχάνημα που δεν έχω χρησιμοποιήσει καλά-καλά γιατί έχω την αρρώστια του clean install. Όλα στο μυαλό μας είναι... και στον SSD επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Προσωπική εμπειρία. Περιμένω πότε θα μου βγει η ένδειξη αναβάθμισης. Μπορεί να σημαίνει καθυστέρηση μέχρι και μήνες όμως οι αναβάθμισεις είναι ουσιαστικά απροβληματιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeadWaiterBlog Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 30/4/2018 στις 10:04 ΜΜ, papars είπε Από που κλείνει το timeline; Εμένα γιατί το εμφάνισε στο windows update πριν από λίγο; https://www.pcworld.com/article/3263905/windows/windows-10-how-to-use-timeline.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εχει κανεις θεμα με τον ηχο; Ακουγεται λες και βγαινει απο ηχεια 5€ και με μηδεμανο μπασο και ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο οταν χρησιμοποιεις ακουστικα. Κατεβασα το τελευταιο driver της realtek αλλα καμια αλλαγη(πριν μου πειτε οτι εχουν θεμα τα ακουστικα να πω οτι τα δοκιμασα στο κινητο και κανενα προβλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euronmyous Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Που ακριβως ειναι το αρχειο για κατεβασμα? Θελω να το περασω σε ενα λαπτοπ που δεν μπορει να περασει την αναβαθμιση μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ψάξε για windows 10 iso. Κατέβασε το media creation tool. Τρεξτο. Εκει επελεξε iso και στη συνεχεια κατεβασε το. Ανοιξε το με το poweriso για παραδειγμα και επελεξε να κανεις update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Έχει παρατηρήσει κάνεις κανείς μικρό stuttering στα βαριά παιχνίδια που πριν δεν υπήρχαν ούτε για αστείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Nope. Ποιους drivers έχεις και για ποιο παιχνίδι μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 5/1/2018 στις 5:33 ΜΜ, kinitos είπε όταν το έκανα αυτό δεν έμπαινε στο μάρκετ και είχα και κάτι άλλα περίεργα κολλήματα σε εφαρμογές έβγαζε άκυρο σαν πρόσβαση. εσυ έχεις παρόμοιο πρόβλημα? Δεν χρησιμοποιώ το Market και δεν έχω δει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το Update το έκανε ένας φίλος και από αυτά που είδα τρόμαξα, δεν πρόκειται μάλλον ποτέ να το κάνω... Του χάλασε όλες τις ρυθμίσεις στον ήχο καθώς και την ποιότητα. Ουτε συσκευές βγάζει να διαλέξεις ούτε τίποτα. Καθώς έχω παλιά κάρτα ήχου με custom drivers που μου βγάλανε την πίστη τα Windows 10 για να ρυθμίσω, αυτό το update θα είναι ότι χειρότερο για μένα. Το Hyperspin δεν δουλεύει με αυτό το update επίσης, κάτι που χρησιμοποιώ πολύ. Απλά τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Nope. Ποιους drivers έχεις και για ποιο παιχνίδι μιλάς; Τους τελευταιους της nvidia. Στο wildlands ειχα παντα σταθερο 75αρι εχω παιξει πανω απο 30 ωρες και τωρα πεφτει 74 και εχει σημεια που παει 60 ενω η καρτα ειναι στο 70%. Microsoft απο τα lidl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Kαι γιατί πρέπει να φταίει η MS για το παραπάνω και όχι το παιχνίδι που είναι σάπιο ή οι drivers της nV; Ρε συ, λίγο έλεος, στα αλήθεια όμως. Το παιχνίδι που αναφέρεις είναι σαπίλα σε θέματα optimization. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Γενικως αμα σου δουλεψουν χωρις να σου βγαλουν θεμα πανε καλα και γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Captain Falafel είπε Εχει κανεις θεμα με τον ηχο; Ακουγεται λες και βγαινει απο ηχεια 5€ και με μηδεμανο μπασο και ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο οταν χρησιμοποιεις ακουστικα. Κατεβασα το τελευταιο driver της realtek αλλα καμια αλλαγη(πριν μου πειτε οτι εχουν θεμα τα ακουστικα να πω οτι τα δοκιμασα στο κινητο και κανενα προβλημα) Και εγώ έχω ένα θέμα με τον ήχο..... βγάζω ήχο από HDMI όταν βάζω να ακούσω κάτι πίσω από τον ήχο ακούγετε φύσημα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, dr_psiloulis είπε Και εγώ έχω ένα θέμα με τον ήχο..... βγάζω ήχο από HDMI όταν βάζω να ακούσω κάτι πίσω από τον ήχο ακούγετε φύσημα...... Κάτι άλλο φταίει για αυτό γιατί ο ήχο από το hdmi είναι ψηφιακός. Δεν μπορεί να έχει φύσημα. Αυτό μπαίνει εκεί που γίνεται αναλογικό. Εκτός και αν έχει ανοιξει το μικρόφωνο και γίνεται αναπαραγωγή στην έξοδο οπότε και το φύσημα μπαίνει πρίν και ψηφιοποιήται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ενα ακομα θεμα μετα την αναβαθμιση. Ενα folder παραμενει αν και το διεγραψα. Δεν το βλεπω με τιποτα και το ανακαλυψα τωρα κανοντας backup καποια αρχεια. Δειτε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα