Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται, θελω να αγορασω ενα κουτι υπολογιστη απο το digital master, μαγαζι στα χανια αποτι βλεπω, με δωρεαν μεταφορικα. Βεβαια πολλες φορες βλεπω να εξαφανιζεται απο σκρουτζ και μετα απο μια μερα να ξαναμπαινει, δεν ξερω τι ειναι αυτο. Μπορω να πληρωσω μονο με καρτα οποτε δεν ξερω αν πρεπει να το εμπιστευτω, αν εχει αγορασει καποιος και ειναι ευχαριστημενος να μου το πει, ευχαριστω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είναι άπλα να αγοράσεις ένα case ΟΚ μια χαρά είναι το μαγαζί, γιατί τώρα για ένα case δεν χρειάζεσαι εγγύηση.
άλλα για οτιδήποτε άλλο π.χ. pc hardware μακριά, γιατί δεν τηρούν τις εγγυήσεις, την έχω πατήσει από αυτούς για αυτό στο λέω.

Επεξ/σία από mkp
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, benign είπε

Ειστε στα Χανια η γενικοτερα στην Κρητη?

ειμαι απο Αθηνα

11 λεπτά πριν, mkp είπε

αν είναι άπλα να αγοράσεις ένα case ΟΚ μια χαρά είναι το μαγαζί, γιατί τώρα για ένα case δεν χρειάζεσαι εγγύηση.
άλλα για οτιδήποτε άλλο π.χ. pc hardware μακριά, γιατί δεν τηρούν τις εγγυήσεις, την έχω πατήσει από αυτούς για αυτό στο λέω.

θελω το π400 της phanteks, ποτε δεν ξερεις αν θα χρειαστει η εγγυηση ακομα και σε κουτι ειναι η αληθεια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, imdenq είπε

θελω το π400 της phanteks, ποτε δεν ξερεις αν θα χρειαστει η εγγυηση ακομα και σε κουτι ειναι η αληθεια..

Κάλα σε ένα case το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να χάλαση κάνας ανεμιστήρας, σιγά το πράμα δηλαδή.
Αν το βρήκες σε καλή τιμή εκεί δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρεις.

εγώ την είχα πατήσει με μια κάρτα γραφικών από εκεί πριν κάνα χρόνο

Επεξ/σία από mkp
Δημοσ.

Περισσοτερο φοβαμαι μην μου ρθει με κανα σπασμενο tempered glass απτα Χανια που το φερνουν :D. Λογικα θα το δοκιμασω, ευχαριστω

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mkp είπε

Κάλα σε ένα case το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να χάλαση κάνας ανεμιστήρας, σιγά το πράμα δηλαδή.
Αν το βρήκες σε καλή τιμή εκεί δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρεις.

εγώ την είχα πατήσει με μια κάρτα γραφικών από εκεί πριν κάνα χρόνο

Για πες για πες τι παιχτηκε; Αρνηση αντικαταστασης εντος εγγυησης κι ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, radiohead είπε

Για πες για πες τι παιχτηκε; Αρνηση αντικαταστασης εντος εγγυησης κι ετσι;

Μου κάνανε αντικατάσταση (μετά από 3 μήνες αναμονής) με μια κάρτα που ήταν σχεδόν δύο φορές πιο αργή από αυτή που είχα αγοράσει, και η δήθεν δικαιολογία τους ήταν ότι η Sapphire φταίει για αυτό. Τότε επικοινωνώ εγώ με την Sapphire δινω serial number και τα κλπ και μου λένε ότι δίκιο έχω δεν είναι σωστή αντικατάσταση αυτή και για αυτό φταίει το κατάστημα. Μετά εγώ τους λέω τι μου είπε η Sapphire άλα τίποτε επέμεναν να μου λένε ότι φταίει η Sapphire...

Επεξ/σία από mkp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mkp είπε

Μου κάνανε αντικατάσταση (μετά από 3 μήνες αναμονής) με μια κάρτα που ήταν σχεδόν δύο φορές πιο αργή από αυτή που είχα αγοράσει, και η δήθεν δικαιολογία τους ήταν ότι η Sapphire φταίει για αυτό. Τότε επικοινωνώ εγώ με την Sapphire δινω serial number και τα κλπ και μου λένε ότι δίκιο έχω δεν είναι σωστή αντικατάσταση αυτή και για αυτό φταίει το κατάστημα. Μετά εγώ τους λέω τι μου είπε η Sapphire άλα τίποτε επέμεναν να μου λένε ότι φταίει η Sapphire...

Δεν θυμαμαι, τελικά άκρη έβγαλες;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Δεν θυμαμαι, τελικά άκρη έβγαλες;

όχι φυσικά, η μονή λύση ήταν να πάω δικαστικός άλλα δεν αξίζει για μόκο ποσά

Δημοσ.

Συνήγορο του καταναλωτή δοκίμασες?

9/10 γίνονται αβαβα επειδή ο καταναλωτής δεν ξέρει / βαριέται / φοβάται (ω ναί) να ασχοληθεί.

Επίσης

amazon

• Like 1
Δημοσ.

eshop,msystems ειναι πολυ αριστα μαγαζια,μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερα αλλα ειναι φανταστικα και ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο αυτα.Ειδικα η συνεργασια της msystems με την acs ειναι οτι καλυτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2018 στις 8:17 ΜΜ, imdenq είπε

Βεβαια πολλες φορες βλεπω να εξαφανιζεται απο σκρουτζ και μετα απο μια μερα να ξαναμπαινει, δεν ξερω τι ειναι αυτο. 

το σκρουτζ δεν είναι δωρεάν πλατφόρμα,πρέπει να έχεις κάποιο υπόλοιπο σαν πωλητής για να μπορεί να σε βγάζει στην λίστα. όταν αυτό τελειώσει πρέπει να ξανακάνεις κατάθεση για να φανείς πάλι στην λίστα ;) αν τώρα αυτό γίνεται μόνο σε κάποια προϊόντα σημαίνει πως δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο ή για τον ΑΒ λόγο το έχουν κλείσει από το eshop τους.

Επεξ/σία από JohnAgathakis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...