Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η VDSL 50 Mbps  γραμμή μου στην Vodafone (μετατροπή από ADSL 24Mbps). Χρησιμοποιώ το router της Vodafone ZTE ZXHN H267A. Τα στοιχεία της γραμμής μου είναι τα εξής:

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2_Vectoring 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 35496/121860 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 34/18.7 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0/5.7 dB 
Output Power(Up/Down) 9.6/11.5 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1935 
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms 
INP(Up/Down) 0/6.6 symbols 
Profile 17a 
Showtime Start 10 h 4 min 47 s 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 2/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/14003

Με καλώδιο από το router πιάνω με download manager 5,4 Mb/sec περίπου κατεβάζοντας driver της nvidia. Δυστυχώς με 2,4Ghz wifi που αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιώ πέφτει στα 3,2Μb/sec. Δύο γρήγορες ερωτήσεις.

-Η τατύτητα που πιάνω είναι εντός των αναμενόμενων βάση της γραμμής μου;

-Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την ταχύτητα μέσω wi-fi? Κάποια usb εξωτερική κεραία  ή κάτι άλλο θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
16 hours ago, kax54638 said:

Καλησπέρα παιδιά. 

Ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η VDSL 50 Mbps  γραμμή μου στην Vodafone (μετατροπή από ADSL 24Mbps). Χρησιμοποιώ το router της Vodafone ZTE ZXHN H267A. Τα στοιχεία της γραμμής μου είναι τα εξής:

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2_Vectoring 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 35496/121860 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 34/18.7 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0/5.7 dB 
Output Power(Up/Down) 9.6/11.5 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1935 
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms 
INP(Up/Down) 0/6.6 symbols 
Profile 17a 
Showtime Start 10 h 4 min 47 s 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 2/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/14003

Με καλώδιο από το router πιάνω με download manager 5,4 Mb/sec περίπου κατεβάζοντας driver της nvidia. Δυστυχώς με 2,4Ghz wifi που αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιώ πέφτει στα 3,2Μb/sec. Δύο γρήγορες ερωτήσεις.

-Η τατύτητα που πιάνω είναι εντός των αναμενόμενων βάση της γραμμής μου;

-Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την ταχύτητα μέσω wi-fi? Κάποια usb εξωτερική κεραία  ή κάτι άλλο θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

μην περιμενεις θαυματα στα 2.4 ghz.δοκιμασε αλλο καναλι δοκιμασε να αλλαξεις στο router to channel width και πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.αλλιως σε βλεπω ειτε με καλωδιο ειτε κανα access point στα 5ghz με αντιστοιχο usb stick.η γραμμη σου ειναι πολυ μια χαρα

τα 5.4 mbyte per sec ειναι επισης μια χαρα

Δημοσ.
11 hours ago, kax54638 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω αυτά που λες.

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.αλλα το ιδιο προβλημα πετυχα και σε μια γνωστη.50 αρα γραμμη.με channel width 40 δεν τραβαγε.το καναμε 20 επαιξε για λιγο καιρο.μετα παλι χαμηλη ταχυτητα με 2 Laptop.αντιθετα στα 5 Ghz το τερματιζει.

Δημοσ.
Στις 5/2/2018 στις 10:22 ΠΜ, poulinos είπε

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.αλλα το ιδιο προβλημα πετυχα και σε μια γνωστη.50 αρα γραμμη.με channel width 40 δεν τραβαγε.το καναμε 20 επαιξε για λιγο καιρο.μετα παλι χαμηλη ταχυτητα με 2 Laptop.αντιθετα στα 5 Ghz το τερματιζει.

Όντως. Μόλις εγκατέστησα έναν wireless ac dual-band usb adapter και στο ασύρματο δίκτυο 5G που συνδέομαι πιάνω ταχύτητες όσο και με το καλώδιο. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
18 hours ago, kax54638 said:

Όντως. Μόλις εγκατέστησα έναν wireless ac dual-band usb adapter και στο ασύρματο δίκτυο 5G που συνδέομαι πιάνω ταχύτητες όσο και με το καλώδιο. Ευχαριστώ και πάλι.

μια χαρα.γενικως ναι με το ac και τα 5ghz λυνεις αρκετα θεματα:)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

@kax54638 πόσο κόστισε η "μετατροπή"; Σκέφτομαι και εγώ να κάνω. 

Γύρω στα 20€. Το D-Link DWA-171 έβαλα εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
On 4/5/2018 at 14:55, UsualSuspect__ said:

@kax54638 πόσο κόστισε η "μετατροπή"; Σκέφτομαι και εγώ να κάνω. 

προυποθετει οτι εχεις ηδη router που ειναι dual band αλλιως πρεπει να αγορασεις και access point/router/modem router που να παιζει Dual band.αν το router υποστηριζει τοτε θες ενα usb wifi stick.μπορεις dlink,μπορεις Netgear μπορεις FRITZ αναλογως τι θες εσυ δηλαδη.καποια ειναι ac στα 430 αλλα ειναι  στα 860 αλλα στα 600.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...