giannisstilo Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Οι περισσότεροι βλέπετε μια ακόμα αντιγραφή, εγώ βλέπω άλλη μια επιλογή. Αν ήταν η μοναδική συσκευή της εταιρείας ίσως συμφωνούσα μαζί σας, αλλά εταιρείες που σέβονται τον εαυτό τους και ακολουθούν τις εξελίξεις είναι υποχρεωμένες να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στους καταναλωτές. ΥΓ. Ένας fun της xiaomi όχι γιατί βγάζει τις καλύτερες συσκευές του κόσμου, αλλά γιατί βγάζει τις τιμιότερες και σωστά τιμολογημένες συσκευές του κόσμου...
vastegial_74 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Κάποτε υπήρχε η Nokia που έκανε τη διαφορά. Τώρα υπάρχει η Nokia που απλά σέρνεται πίσω από τα trends μπας και πάρει κανένα ψιχουλάκι από την πίτα. Δεν λέω κρίμα γιατί το αποτέλεσμα είναι αισθητικά ωραίο αλλά....... 1
Filip Katund Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ωραίο να είναι και μικρό σε διαστάσεις. Γτ όλο παντόφλες βγαίνουν.
tolstoy Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Παρωχημένο και αυτό. Περιμένω το απόλυτο κινητό με 12 γίγα ραμ και 256 γίγα αποθηκευτικό χώρο, 4κ, όλο άθραυστο τζάμι, χωρίς βάρος στα 100€ να φτιάχνει και σάντουιτς και να βγάζει και το μεροκάματο για μένα. Άντε γιατί τα έχω πάρει με τις νόκιες και τις απλ.
polaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Τραγικό απλά, και το σχέδιο που κλέβει από τo X και το όνομα. Μόνο ΕΝΑ Χ υπάρχει. Και σίγουρα δεν είναι Nokia.
KoreanW Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Αυτό είναι το αποτέλεσμα από τη στιγμή που Κινέζοι αγόρασαν τα δικαιώματα για το brand name Nokia. Ξεφτίλα. υγ: Και υποτίθεται ότι η αυθεντική Nokia θα είχε μια στοιχειώδη επίβλεψη....
kingjulien11_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, giannisstilo είπε Οι περισσότεροι βλέπετε μια ακόμα αντιγραφή, εγώ βλέπω άλλη μια επιλογή. Αν ήταν η μοναδική συσκευή της εταιρείας ίσως συμφωνούσα μαζί σας, αλλά εταιρείες που σέβονται τον εαυτό τους και ακολουθούν τις εξελίξεις είναι υποχρεωμένες να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στους καταναλωτές. ΥΓ. Ένας fun της xiaomi όχι γιατί βγάζει τις καλύτερες συσκευές του κόσμου, αλλά γιατί βγάζει τις τιμιότερες και σωστά τιμολογημένες συσκευές του κόσμου... Δεν μπορούμε να μιλάμε για εξέλιξη. Αντέγραψαν το notch μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το σχέδιο του iPhone. Καμία σχέση δεν έχει το notch με τις τεχνολογίες στο Χ σε σχέση με αυτό που δίνει η Νοκια και παρατρεχάμενοι. Είναι ακριβώς το ίδιο με το ότι όλες οι κινέζικες αντέγραφαν το design των 6. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από kingjulien11_
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Αυτό είναι το αποτέλεσμα από τη στιγμή που Κινέζοι αγόρασαν τα δικαιώματα για το brand name Nokia. Ξεφτίλα. υγ: Και υποτίθεται ότι η αυθεντική Nokia θα είχε μια στοιχειώδη επίβλεψη.... Πάααααααλι γαμωωωωω
Damiam Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ευπροσδεκτο, αλλα λιγο overkill με τα τοσα μοντέλα που εχει βγαλει ως τωρα. Στα συν οτι εδω #δεν# θα ερθει με mediatek, στα μειον το notch και, η ελλειψη zeiss (αν και λενε οτι στο final product ισως παιξει), και τελος η ελλειψη του Android One branding.. Για τα γατακια που κραζουν και αλλαλαζουν ολη μερα apple μαθετε οτι το ΠΡΩΤΟ -android- τηλεφωνο που εβγαλε η -Νokia- ονομαζοταν Nokia X και Nokia XL εν ετη 2014, mkay? Και τυγχανει να τα εχω ακομα ως backup, και και μαλιστα για τοτε ηταν λουκουμια και σε τιμη και σε δυνατοτητες ωσαν budget phones. Ελεοc με τις αντιγραφες και -ποιος- αντιγραφει -ποιον-, αραξτε λιγο πιασαν κ οι ζεστες νωρις....
the other one Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, polaki είπε Τραγικό απλά, και το σχέδιο που κλέβει από τo X και το όνομα. Μόνο ΕΝΑ Χ υπάρχει. Και σίγουρα δεν είναι Nokia. OnePlus X?
I'm_busy Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Νομίζω δε θέλει να αντιγράψει Apple στο X αλλά να κάνει κάτι σαν remake του NOKIA X6, και γενικά τη σειρά X. Όσον αφορά το notch, πέρα απ ότι το βρήκαμε πρώτη φορά στο Essensial Phone, απλά η Apple λανσάρει μόδες και άμα θες μερίδιο της πίτας θα συμβαδίσεις αλλά και πάλι πέρα απ αυτό δε βλέπω άλλη αντιγραφή στο σχεδιασμό όπως λεν καποιοι για τύπου "κινεζιά" αντιγραφή που απλά βγάζουν το κινητό χωρίς το logo της Apple. Εμένα μου αρέσει και έχει και καλή τιμή, ελπίζω μόνο να έχει Pure Android και φακό Zeiss.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα