voltmod Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Η HMD Global πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα το Nokia X στις 16 Μάϊου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Πεκίνο, στην Κίνα. Πριν από μερικές ημέρες πάντως, φωτογραφίες του νέου Nokia X έκαναν την εμφάνιση τους στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Baidu. Από τις φωτογραφίες –που μάλλον προέρχεται από κάποιο “pre-launch event” μαθαίνουμε ότι έχει μακρόστενη και με εγκοπή οθόνη, καθώς και διπλή κύρια κάμερα. Τη διάταξη με τη διπλή κύρια κάμερα και το διπλό LED flash στο πίσω μέρος συνοδεύει ένας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δύο συστήματα φακών δεν συνοδεύονται από το όνομα της εταιρείας Zeiss. Στο σημείο που βρίσκεται η εγκοπή της οθόνης, υπάρχει ο αισθητήρας εγγύτητας και το ακουστικό καθώς και η εμπρόσθια κάμερα. Η τελευταία βασίζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε αισθητήρα 5,0 Megapixels. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται από την άλλη σε αισθητήρες των 12 Megapixels και υποστηρίζεται phase detection autofocus. Η οθόνη του Nokia X είναι τύπου LCD IPS με αναλογία πλευρών 19:9, διαγώνιο 5,8 ιντσών και υποστηριζόμενη ανάλυση 2280 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται το SoC της MediaTek, Helio P60 σε συνδυασμό με 4GB RAM ωστόσο στο εσωτερικό της “international” έκδοσης αναμένεται να βρίσκεται το Snapdragon 636 SoC της Qualcomm σε συνδυασμό με 6GB RAM. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Comic maniak Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Κατι μου θυμιζει αυτο το design....και το X κατι μου θυμιζει.Μπα λαθος θα κανω😂😂 Υ.Γ Δεν ειμαι apple fan 1 1
tsakitsan95 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ πρωτοτυπο!! Μπραβο στην apple! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από tsakitsan95 4 1
Pekolo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Όλα πια την ίδια κοψιά έχουν πάνω κάτω... Ενδιαφέρον ελάχιστο για κάτι πρωτότυπο. 2 λεπτά πριν, ethereum είπε η φράντζα πολύ της μόδας τελευταία Ακριβώς.
techon1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Άντε με το καλό και 50:9 αναλογία να έχω φωτόσπαθο.
aris1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τσίπα δεν έχουν να αντιγράφουν Apple τόσο πολύ; Και essential αλλά είχε διαφορετικό notch. Βέβαια οι πονηριδιδες δεν αντέγραψαν essential να το εξελίξουν καπως αλλά Apple επειδή πούλησε όσο πούλησε. Καλο κράξιμο τώρα από τον djtaurus, τέτοιοι είστε!
txcellas Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 πολλες διαρρευσεις τελευταια σε κινητα κλπ. Λες και διερρευσε απορρητο εγγραφο. Κλαιν μαιν 4
Sotersofter Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ειναι κοπια. αλλα απο τις ωραιες! μπραβο στην apple!
Retromaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Πραγματικά δεν περίμενα και το όνομα και το notch. Ρεζιλικι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 οσο το κοιτάω τοσο θέλω ενα s8 μα καλα αυτοι που τα αντιγράφουν, εεε σχεδιάζουν ήθελα να πω, τα θεωρούν ομορφα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα