turbakiasss Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω σε αγορά 208 με το μοτέρ 1.6 diesel bluehdi 100ps ήθελα να ρωτήσω για γνώμες, ειδικά από κατόχους, για πλαστικά, τριγμούς, προβλήματα κλπ. Η έκδοση που σκέφτομαι είναι η active ή active plus. Αν έχει κάποιος και αντιπρόταση για κάποιο άλλο μοντέλο δεκτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Για πλαστικά και τριγμούς δεν ξέρω , ποτέ δε με απασχόλησαν τόσο (βάζω λίγο πιο δυνατά τη μουσική και δεν ακούω τίποτα ) Όσον αφορά το μοτέρ , οι ντιζελ hdi της PSA θεωρούνται αλεξίσφαιροι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, nik0laus είπε Για πλαστικά και τριγμούς δεν ξέρω , ποτέ δε με απασχόλησαν τόσο (βάζω λίγο πιο δυνατά τη μουσική και δεν ακούω τίποτα ) Όσον αφορά το μοτέρ , οι ντιζελ hdi της PSA θεωρούνται αλεξίσφαιροι ... Συμφωνώ για τα μοτέρ και εγώ έχω τις καλύτερες απόψεις. Από άποψη ποιότητας και τυχόν χαζό ηλεκτρικών προβλημάτων δεν ξέρω καθόλου και θέλω βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Αν τα ηλεκτρικά είναι ίδια με του 308 τότε είναι πολύ καλά. Στα 320.000χλμ δε μας έχει κάνει κιχ. Τώρα από τριγμούς όλα έχουν ή θα αποκτήσουν με τους κ@λοδρομούς μας οπότε μη το πολυθέτεις ως κριτίριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εχω δουλέψει το 208 2016 μοντέλο 1.6 πετρελαίο λίγο καιρό λόγω δουλειάς. Το μόνο που με χάλασε υπερβολικά είναι το κλείσιμο σε όλες τις πόρτες και ειδικά του Πορτ μπαγκαζ. Λες και κλείνεις μαντέμι είναι. Εκτός αυτού μια χαρά αυτοκίνητο. Τριγμοί απειροελάχιστοι στο ταμπλό αλλά είναι peugeot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα