ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 καλησπερα στο φορουμ μπαινω αμεσως στο θεμα... εχω 1700χ και μια taichi x370 εβαλα χθες στο handbrake ενα αρχειο και οπως ειναι λογικο πηγαινει 100% και ο cpu πγε 93 βαθμους και εκλεισε το pc καινουργιο 3-4 μηνες το εχω η συναρμολογηση εγινε απο εκει που το πηρα μπορευ να φταιει η παστα?? παντως τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα φουλ και δεν βγαζουν ζεστο αερα οπως της αλλες φορες καμια βοηθεια το μονο που μπορω ν σκευτω ειναι να μην εβαλαν σωστα την παστα καμια ιδεα η πιο εμπειροι.... ευχαρηστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 στο idle τι θερμοκρασια εχεις? μαλλον δεν παταει σωστα η ψυκτρα. πρεπει να την βγαλεις και να δεις τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 το αφησα λιγο και να τη εδειξε αλλα καποια στιγμη κουνησα το ποντικι και απο 36 που ηταν πηγε αμεσως 44 wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 τι ψυκτρα εχεις? εχεις κανει overclock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 εχω της amd. overclock απο 3.4 τωρα ειναι 3.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Η πάστα είναι prefilled. Κάνε ένα κόπο https://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198 Το ‘χεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα εχω ενα φιλο που ξερει.... η καλυτερη παστα ποια ειναι? δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα να ειναι οσω ποιο κατω η θερμοκρασιες με νοιαζει γιατι ερχετε καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πάστα δεν κάνει τη διαφορα. Τα Ρευματα που δίνεις πρωτίστως και μετά η ψυκτρα. Καλή είναι αυτή που έβαλα. Πανε σε ένα φαρμακείο και ζητα ισοπροπυλικη αλκοόλη και έχε την κάβα για τέτοιες δουλειές. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ααα οκ την παραγγελνω και επιστρεφω να σας πω τι εγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τσέκαρε μόνο και τι volt δίνει ξαναλέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 η m/b λες? 1.35 απο μονη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Παίξε manual bro. Θα σε πούνε τα τζιμανια που την έχουν w8 Μπορείς επίσης να κανείς μια νύξη εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ενα edit στον φιλο radiohead να παρεις την Grizzly Kryonaut αντι για MX-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δυο. Την διάφορα τιμής δεν την είδα σε καμμία περίπτωση αλλά ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Radiohead εγω πως ειδα???χμμμμ ενταξει αναλογα την περιπτωση!!!τι λεει το OC Panel που σου ειχα δωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα